• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

shewall, bilge adam'a başladım, bi yandan kendim tekrar ediyorum ki kurs işe yarasın, başım çatlıyo :/ arada balıkesire falan gittim bayram yaptım, buraya geldim nişanlımın akrabalarını ziyaret ettik falan :/ dimağım kurudu :D

selam kızlarrr
yarın evleniyorum şafak bitti artık :)
akşama kınam var...şaşkınım... yapılacaklar, şunlar, bunlar... uyuyamıyorum kaç gündür bugün de kalktım geri yolladlar beni yatağa...
dua edin benim için olur mu
düğünden sonra ne zaman gelirim bilmiyorum...herşey için çok teşekkür ediyorum hepinize...çok seviyorum sizi..
:16:

Mervecim artık evlisin :))
İnşallah herşey hayal ettiğin gibi gerçekleşmiştir... Çok çok mutluluklar,sabırsızlıkla seni ve mutluluk fotoğraflarını bekliyoruzzz :)))

Dün akşam ve bu akşam evlenen bütün kısçelerimizin düğünleri inşallah çok güzel geçmiştir...
Allah ömür boyu mutlu ve huzurlu etsin hepimizi aminnn :)

2011 Gelinleri Tahmini - Kesin Düğün Listemiz

01.10.2011 - spicy_ - Düğün:nazar:

10.11.2011 - ayers - Kına:64:
12.11.2011 - ayers - Düğün:nazar:

10.11.2011 - gzdgn - Kına:64:
11.11.2011 - gzdgn - Düğün:nazar:

19.11.2011 - serebii - Kına:64:
20.11.2011 - serebii - Düğün:nazar:

cuma günü yatak odam geldi kızar çok güzel oldu ama foto çekmeyi unuttum bu haftasonu yemek odamda gelicek beraber foto çekip koyarımm
cumartesi gelinlik kumaşlarımı aldık terzime bıraktım o da başladı bakalım

buket gelinmliğini aldın mı?
çok merak ettim olmuşmu istediğin gibi

Günaydın kızlarr; çok yoğun bir haftasonu geçirdim sınavım güzel geçti kısmetse mezun olurum. Cumartesi günü beyaz eşyalarımız geldi. Pazar günü de yataştan yatak yorgan yastık ve alez aldık yataş batırdı bizi ne güzel toparlanmıştık birazcık:S Samsungtan oturma odamız için 3d beyaz tv aldık iyice battık:S Balkona bambu rattanlardan masa sandalye takımı aldık ama mutfak masamız hala yok:) Aşkıma damatlık ve ayakkabı aldık çoğu şeyimizi hallettik üzerimizden yük kalktı.

cuma günü yatak odam geldi kızar çok güzel oldu ama foto çekmeyi unuttum bu haftasonu yemek odamda gelicek beraber foto çekip koyarımm
cumartesi gelinlik kumaşlarımı aldık terzime bıraktım o da başladı bakalım

buket gelinmliğini aldın mı?
çok merak ettim olmuşmu istediğin gibi

hayırlı olsun gzdgn :)

günaydın kızlar..
hafta sonu evim boş kalmadı arkadaslarım geldi.c.tesi ve pazar..
yorgunummm :31:
sizler nasılsınız??

ohhh atlattın.
ben daha çağırmadım kimseyi :D

Günaydın sizlere :60::60: :54:
günaydın gizoo.. nbr

günaydınlar herkese iyi haftalar
dilerim hepimiz için çok keyifli sorunsuz ve güzel bir hafta olur

:70:

Back
X