• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Teşekkür ederim canım gerçi hiçbir zaman istediğin modeln birebir aynısını yapamıyorlar ama buna benzer birşey yapsalarda olur röflede attıracağım zaten

Valla buketçim kuaförün güvendiğin biriyse aynısnı yapıyor emin ol.. yani benim çocukluğumdan beri aynıdır kuaförüm ve götürdüğüm fotoğraftakinin aynısnı yaptı.. inşallah seninde hayal ettiğinden güzeli olur :)

Çiçekli gerçekten çok güzel bi model ama benim yüzüme klasik topuz hiç gitmiyor... patates gibi oluyorum :))

bende toparlanıyorum kızlar
cok hantal hissediyorum bugün kendimi
servis yolum biraz uzun
ağır ağır gideyim
öpüyorum sizi kocaman, iyi tatiller hepinize

İyi akşamlar denizim,işe yarar bişiler bulursan yrn söyle bende gideyim metroyaa...
Edoşum kendine dikkat et,iyi haftasonları :)

prova yaptıracak vaktim yok canım ya aynısı olmasada benzer yapsa razıyım

olur olur gönlünü ferah tut tatlım,dediğim gibi çok daha güzeli olur inşallahhh :)
Şaka maka zuhalde evleniyor,zaman ne çabuk geçiyor,bir bakmışız kalan 3 hafta geçmiş ve senin düğün günün gelmiş :))

olur olur gönlünü ferah tut tatlım,dediğim gibi çok daha güzeli olur inşallahhh :)
Şaka maka zuhalde evleniyor,zaman ne çabuk geçiyor,bir bakmışız kalan 3 hafta geçmiş ve senin düğün günün gelmiş :))

zaman gerçekten jet hızıyla geçiyor ya ben 3 hafta kaldığına bile inanamıyorum

Valla ben bile heyecanlanıyorum sizleri düşündükçe,gelinliğinin modeli nasıl olucaktı buket ?
görmüşümdür mutlaka ama unuttum sanırım :)

Bu modeli verdim canım ama ne kadarını yapabildi yarın göreceğim

$gelinlik2.webp

Back
X