- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #95.421
Evet tatlım,umarım masalınız süper bir düğünle başlar :))
Amiiiin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatlım,umarım masalınız süper bir düğünle başlar :))
betülll sonunda yakaladım seni herkese sorsum sana soramamıştım söyle bakalım acı oldu mu acı
kz çatlak beni grnce ilk aklına bu mu geldi :))
beni bliosn ben hiç korkmuydum hatta istiyorum ble diyodum ntekmde öyle oldu korkmadm kasmadm kendmi ha acı oldumu oldu ama bu byütülücek göklere çıkartılcak bi acı diildi eşinn anlayışlı olması çoook önemli benm eşim beni çk motive etti senn eşinnde öyle olacağından eminim ilk 5-6 ilşki boyunca ağrım ldu zaman zaman yne oluyo ama bu acı gderek azalıo
ne yapayım kuzum herkese sordum bir sana soramamıştım ilk yakaladığım yerde sorarım diyordum bugüne kısmetmiş. Zaten en çokta seni merak ediyordum korkmuyorum dediğin için inşallah bende böyle acısız belasız atlatırım. Şimdi diğer soruma geçiyorum nasıl gidiyor evlilik alıştın mı bakalım ve son sorum bu akşam yemekte ne var![]()
ewlilik iyi gidiyor çok şükür alışıyorum zamanla tamamen oturacak.. zaman zaman atışmalarımız olsada sonrasnda barışmalar çok daha gzel oluyo aynı ewde yaşamak çok daha farklı bi duygu ama sevdiğin adamla yanyana olup ona sarılp uyumak paha biçilemez.. sende en gzel şeklde yaşayacaksn inşallah.. ben şu an annemdeym eşim vardyalı çalışıo bugn 11de ewe gelicek bende yarın a.ö sınavı var annemlere yakın bi oklda gricem burayya geldm onn için
ee btek sennle ben mi varız diğer kızlar nasıllar kmler evlendi topikteki tek nişanlı senmsn şu anda ewin yerleştmi resmleri warmı hamiş warmı hepsini hepsini istyrm :))
zuzuun cu cumartesi düğünü var nilayın kasımda düğünü var benim 3 ay sonra düğünüm var onun dışında herkes evlendi canım hamişlerimiz ise estuğ esra; akasya kübra; ve cafalatte eda. Sende yok mu bebiş. Yaa bende biran önce evlenmek kocacıma sarılıp uyumak istiyorummm. Eşyalar alındı ama evde sadece perdeler portmanto ve oturma odası tv ünitesi var canım onun dışında hiçbirşey gelmedi çeyizlerde gitmedi
bzde bebiş yok süre koymuyoruz ama korunuyoruz hayrlsyla hayırlı zamanda inşallah.. ayy kızlara çok sewndm esradan haberm vardı ama kübra ve edaya da çok sewndm hepsini tebrk ediyrum inşallah çok gzel bir hamilelk geçirrler sen eyll ekm gbi düşünüodn snki ertelednzmi benmi yanlş hatrlıyorum
doğru hatırlıyorsun canım düğün 1 ekimde zaten 3 ay yazmışım ama doğrusu 3 hafta olacak. cimcime es-es esrada uğruyor arada alıştı ığdıra kendine komşuda buldu memnun halinden
hımmm çk az kalmş senn vuslatada zuzuşumda bu hafta kavuşuyo oooh konyada oturcak dmi durumda değişkllk yok.. esra ile msnde konşmştk alıştm demşti banada
evet zuzu gelin oluyor sıra bana geliyorBeni uğurlamaya gel kız yokluğun çok belli oluyor
gerçekten mi bahsediomsnz benden topikte.. benm ewimde net yok inşallah bağlanrsa hep yannzda olucam ancak böyle anneme geldiğimde szden haberdar olabliyorum onn dışında yok.. ayşe elçin filan napıo kıdemli evlilerimz elçinn 1 senesi doldu herhalde
selam kızlarrr
yarın evleniyorum şafak bitti artık :)
akşama kınam var...şaşkınım... yapılacaklar, şunlar, bunlar... uyuyamıyorum kaç gündür bugün de kalktım geri yolladlar beni yatağa...
dua edin benim için olur mu
düğünden sonra ne zaman gelirim bilmiyorum...herşey için çok teşekkür ediyorum hepinize...çok seviyorum sizi..
![]()
eminecim sağol canım sana da güzel haftasonlarıBu arada çıkanlara iyi akşamlarr...
Herkese süper haftasonları diliyoruım kızzzlarrr :))
zaman gerçekten jet hızıyla geçiyor ya ben 3 hafta kaldığına bile inanamıyorum
kızlaar ben geldim ses verin.....
kz çatlak beni grnce ilk aklına bu mu geldi :))
beni bliosn ben hiç korkmuydum hatta istiyorum ble diyodum ntekmde öyle oldu korkmadm kasmadm kendmi ha acı oldumu oldu ama bu byütülücek göklere çıkartılcak bi acı diildi eşinn anlayışlı olması çoook önemli benm eşim beni çk motive etti senn eşinnde öyle olacağından eminim ilk 5-6 ilşki boyunca ağrım ldu zaman zaman yne oluyo ama bu acı gderek azalıo
zuzuun cu cumartesi düğünü var nilayın kasımda düğünü var benim 3 hafta sonra düğünüm var onun dışında herkes evlendi canım hamişlerimiz ise estuğ esra; akasya kübra; ve cafalatte eda. Sende yok mu bebiş. Yaa bende biran önce evlenmek kocacıma sarılıp uyumak istiyorummm. Eşyalar alındı ama evde sadece perdeler portmanto ve oturma odası tv ünitesi var canım onun dışında hiçbirşey gelmedi çeyizlerde gitmedi
gerçekten mi bahsediomsnz benden topikte.. benm ewimde net yok inşallah bağlanrsa hep yannzda olucam ancak böyle anneme geldiğimde szden haberdar olabliyorum onn dışında yok.. ayşe elçin filan napıo kıdemli evlilerimz elçinn 1 senesi doldu herhalde
elçin işe girdi kırk yılın başında uğruyor ama ayşe çok vefalı çıktı hergün mutlaka uğruyor hepimizin derdine derman oluyor ablamız o bizim. Ben senin sohbetini hep sevedim canım o yüzden gerçekten çok özlüyorum seni özellikle acı konusu açıldıkça betüşe soramadım içimde kaldı diyordum hep sordum rahatladım![]()
bende bende evlenicem :/ bende kaldıımm![]()
selam kızlarrr
yarın evleniyorum şafak bitti artık :)
akşama kınam var...şaşkınım... yapılacaklar, şunlar, bunlar... uyuyamıyorum kaç gündür bugün de kalktım geri yolladlar beni yatağa...
dua edin benim için olur mu
düğünden sonra ne zaman gelirim bilmiyorum...herşey için çok teşekkür ediyorum hepinize...çok seviyorum sizi..
![]()
günaydın cumartesi arkadaşlarım
ahh ah keşke hep geleblsem sizden mahrum kalmasam ama teknoloji yokluğunn mağduruyum :)elçin işe girdi kırk yılın başında uğruyor ama ayşe çok vefalı çıktı hergün mutlaka uğruyor hepimizin derdine derman oluyor ablamız o bizim. Ben senin sohbetini hep sevedim canım o yüzden gerçekten çok özlüyorum seni özellikle acı konusu açıldıkça betüşe soramadım içimde kaldı diyordum hep sordum rahatladım![]()
eminecim sağol canım sana da güzel haftasonları
buketle betüş çok tatlı muhabbet etmiş sonuçta betüşte acı varmı öğrenmiş olduk. betüş gel artık bitsin hasrett.
serebim nerelerdesin gelmiyosun eskisi kadar.
mervecim çooook mutluluklar dilerim
umarım herşey gönlünce güzel geçsin
hiçbi aksilik çıkmasın
denizim günaydın
güzel geçsin günün arkadaşım kolaylıkla bitsin.