- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #95.381
yaa benden sonra düğünün var mobilyaların gelmiş bizimkiler beni atlatıp duruyor deli olacağım:84::84:
bizimde daha ortada mobilya yok ama onlar geldi zaten hep millet gider mersine biz gideriz tersine ben çeyiz almayada elektronik eşyalardan başlamıştım ev tekstilini en son aldım
valla eda bizim heyecan bitmeden yine başladı. şimdi sıra bebek mobilyasında. eğer güzel bir mobilyacı falan bulursak birbirimizi haberdar edelim. daha erken ama ben şimdiden kafamda ne alacağımı oturtmak istiyorum
daja yatak odamla tv ünitem var yaa başka bişey yok kiii
seninkide gelir buketcim perşembe getirceklermiş ya
sorunsuz hallolur inşallah hepsii
en iyisini yapmışsın elektronik bekliyor ama tekstil pakette bile olsa tozlanıyor sanki. canım şu telaştan çıkınca öyle bir rahatlayacaksın ki hiç aklına gelmeyecek bunlar. sen gelinliğine bak makyajına balayına ev nasıl olsa düzenlenir.
Ay valla aklıma gelmiyor bir halılar geliyor :))
zaten kapılar dolaplar 2009 kışa doğru yaptırmıştık
nişandan sonra kap kaşık aldım
teksil işleri
düğünden 3 4 ay önce mobilya beğenip sipariş etmiştik herşey zamanında gelmişti
pipirik eşim ay adamları bunaltıyordu :)))
o öyle olunca ben pek bir esnektim
olsun kıskandım genedesağol canım amin
Gelinliğimide yarın tslim almam lazım ama bakalım o yetiştirebilmiş mi kimseye güvenim kalmadı artık
evet kübra birbirimize haber verelim ama eşim bana kızıyor şimdiden bakma
Allah korusun canın yanarsa ben ölürüm diyor
ama eğer Allah nasip kısmet ederse ben bebek mobilyalarını yaptırmak istiyorum
bakalım
eşimin kafasında binlerce plan var hangi birini yapacak bilemiyorum
evimize karar verelim bebek gelmeden taşınalım diyor
sonra yine karar değiştiriyor
yok canım zaten sakın 6 aylık olamadan bişey alma.hayat bu ne yaşayacağımızı bilemeyiz. bende öyle yapacağım ama sadece kafamda oturtmak istiyorum odasına neler alabileceğimi. hakkınızda hayırlısı.
buket sıkma canını 2 hafta önceden alsan bile yeter gelinliği.
kızlar eşim yine bu tarafa montaja gelmiş. ben yine metrodan minibüslerden kurtuldum hazırlanıp kaçayım. hepinizi öpüyyorum. bebişlerideee
Ayakkabımı aldım canım saç modelimide böyle birşey düşünüyorum tacımıda prenses taçlarından aldım ama küçük bir çıkıntısı var kibar
Eki Görüntüle 253758
Ayakkabımı aldım canım saç modelimide böyle birşey düşünüyorum tacımıda prenses taçlarından aldım ama küçük bir çıkıntısı var kibar
Eki Görüntüle 253758
Çok hoş bi model canım... sanada çok yakışır bence :)
Çok hoş bi model canım... sanada çok yakışır bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?