2011 gelin adayları buyrun sohbete

doğru diyosun Aylincim valla ben ikisini de seviyorum

Ee kızlar yarın tatilsiniz ohhhhhh
ben yine buralardayım ve demirbaş bukettt

Başka gelmek isteyen varsa bekleriz. Öğleden sonra açıköğretim sınavım var keşke sabatan olsa tüm gün yırtardım:)

Metro markette tavalar su bardakalrı felan kampanyada görmüşünüzdür katlog geliyor mu sizede

Banada geliyor ama şu ayınki gelmedi daha

valla aylin sustuk hepimiz. canım sıkılıyor ya.

kızlar ya şöyle 2 lt lik çay için termos arıyorum. sanırım şu içi camlılar daha uzun süre sıcak tutuyor nerden bulucam

selam kızlar
ütü devam
17 parçaymış toplam son 4 parça kaldı saya saya yaptım. oyun olsun diye.
yatak odamı toparlıcam.
bi diyorum dışarı çıkayım bi diyorum yarın çıkarım eşim varken kararsız kaldımmm.
heralde çıkmıcam.

ayşecim bence bugün işlerini bitir
hafta sonu kocişinle doya doya gezersiniz
benim eşim cumartesi çalışıyo
pazara mümkün mertebe iş bırakmıyorum
kalırsa da pazartesi iş çıkışı halletmeye çalışıyorum

ne güzel yerleşiyosunuz :) ben de uslu görümcecilik oynuyorum abimin evine gelenleri yerleştiriyoruz :/ daha çoookk yorulucam gibi geliyo çünkü bide bilge adam kursuna başladım web tasarımı/grafikerlik için:/ daha kendi evimde doğru düzgün eşya yok ve hatta evi abimin nikahından sonra(1 ekimden sonra) tutucaz, çoookk işim var çok :)

ayh eski heyecanlarım aklıma geldi bende eşya geldiğinde çok merak ederdim nasıl oldu diye. hatta eşim 3g ile bana gösterirdi sen şimdi gelene kadar çatlarsın derdi.

bende beyaz eşyalarım geldiğinde 20 dakikalık yolu 8 dakikada yürümüştüm
yürüdüm mü koştum mu uçtum mu
valla hatırlamıyorum
aynı yolu şimdi hızlı yürüyünce 15 dakikada yürürüyorum

ayh eski heyecanlarım aklıma geldi bende eşya geldiğinde çok merak ederdim nasıl oldu diye. hatta eşim 3g ile bana gösterirdi sen şimdi gelene kadar çatlarsın derdi.

nişanlımda bana foto çekiyordu. Hafta içi portmantom ve oturma odasının tv ünitesi geldi ama hala göremedim bend eçatlayacağım meraktan yarın görebileceğim ancak.

valla eda bizim heyecan bitmeden yine başladı. şimdi sıra bebek mobilyasında. eğer güzel bir mobilyacı falan bulursak birbirimizi haberdar edelim. daha erken ama ben şimdiden kafamda ne alacağımı oturtmak istiyorum

nişanlımda bana foto çekiyordu. Hafta içi portmantom ve oturma odasının tv ünitesi geldi ama hala göremedim bend eçatlayacağım meraktan yarın görebileceğim ancak.

biz en son tv ünitemiz yoktu evlendikten sonraya bırakmıştık.bir ay önce aldık onu . portmantomuz hala yok bebek olmadan almam lazım çünkü bebek odası o görevi görüyor şuan. yakında onun koşturmacası başlar. sanırım alanımız dar özelde yaptırabiliriz

Ayy bende ütülerimi ancak bitirdim,her işi seviyorum ama ütüden nefret ediyorum...
yani sırf bu iş için kadın tutulurmuş bunu anladım :/

evt evt çok heyecanlı

bende foto isticektim ama evde annemler var zaten nişanlım yok
bide daha kurulmadan ne fotosuu

ben gidene kadar biter inşallah

bizimde daha ortada mobilya yok ama onlar geldi zaten hep millet gider mersine biz gideriz tersine ben çeyiz almayada elektronik eşyalardan başlamıştım ev tekstilini en son aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…