• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar, nasılsınıııız neler yapıyorsunuz, ben bir kaç gündür yoğundum, sadece biraz girip yazdıklarınızı okuyup çıkmıştım.

herkesin aldıkları hayırlı olsun.. bende bikaç gündür birşeyler aldım... bardak almaya gitmiştim, valiz vardı indirimde bir tane valiz aldım, balayı için lazım olacak.. :16:

şekerlik aldım, su bardakları aldım, kırmızı küçük bir sepet aldım (gelinlikle evden çıkarken, başımızdan aşağı atacakları bozuk paraları,pirinç, çörek otu vs koymak için) :16:

bu çörek otu,pirinç,bozuk para meselesini de burda birisinin çeyiz hazırlıklarında görmüştüm, tülle hepsini sarıp kırmızı kurdalelerle bağlamıştı, şans parası demiş adına.. çok hoşuma gitmişti.. bende ne zamandır 5 kuruşları biriktiriyordum yaklaşık 30 tane flan olmuştu, evde de tül vardı, kırmızı ince bir de kurdale aldım, dün akşam hepsini tüllerle paketledim :))) kırmızı sepetimede koydum :61: :61:

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaar, nasılsınıııız neler yapıyorsunuz, ben bir kaç gündür yoğundum, sadece biraz girip yazdıklarınızı okuyup çıkmıştım.

herkesin aldıkları hayırlı olsun.. bende bikaç gündür birşeyler aldım... bardak almaya gitmiştim, valiz vardı indirimde bir tane valiz aldım, balayı için lazım olacak.. :16:

şekerlik aldım, su bardakları aldım, kırmızı küçük bir sepet aldım (gelinlikle evden çıkarken, başımızdan aşağı atacakları bozuk paraları,pirinç, çörek otu vs koymak için) :16:

bu çörek otu,pirinç,bozuk para meselesini de burda birisinin çeyiz hazırlıklarında görmüştüm, tülle hepsini sarıp kırmızı kurdalelerle bağlamıştı, şans parası demiş adına.. çok hoşuma gitmişti.. bende ne zamandır 5 kuruşları biriktiriyordum yaklaşık 30 tane flan olmuştu, evde de tül vardı, kırmızı ince bir de kurdale aldım, dün akşam hepsini tüllerle paketledim :))) kırmızı sepetimede koydum :61: :61:

günaydın canım:))
ne güzelmiş öyle,geliyim ben de kapayım o şanş paralarından

günaydın canım:))
ne güzelmiş öyle,geliyim ben de kapayım o şanş paralarından

:))) gel gel beklerim..

ayy evdeki herkes dalga geçti benle ama yaaa, babam dedi o batıl inançlara mı inanıyorsun onlar mı şans getirecekmiş, annem dedi milleti kandırmış gibi olacaksın, onları atınca çocuklar kapışacak içini açıp bakacaklarki içinde pirinç 5 kuruş falan, herkes geri atacak dedi, bari şeker atalım dedi en azından çocuklar yer dedi, kardeşim dedi abla senin hiç işin gücün yokmu bunlarla mı uğraşıyorsun.... :59:

bu kadar lafa söze rağmen hanımın çiftliğini izlerken yaptım hepsini.... :32:

Bizde gönül davette evlenmeyi düşünüyoruz ama şöyle bi durum var bizim iki tarafında inanılmaz çok tanıdık ve akrabalarımız var, gündüz herkesin davetli olduğu kalabalık bi nikah sonrasındada akşam bakırköy gönül davette 150-200 kişilik kokteyl tarzı eğlence düşünüyoruz. Bu haftadan sonra yavaş yavaş araştırmaya başlayacağız bakalım. Sence nasıl olur böyle yaparsak, tam karar veremedik ama herkesi çağırırsak altından kalkamayız diye düşünüyoruz :53: Siz kaça anlaştınız beşiktaşla kısaca bahsedermisin sipiddd??

Hımmm canım güzel olabilir ama elemiş olacaksın sonuçta ama tabi sen bilirsin yine de :32:
Bakırköyün orada bizim eğitimde o salon çok güzel ama biz mümkün değil sığamayız :9::9: bize ancak kına için çok otantik bi mekan çünkü.
Faihte nişanımı yaptım, Beşiktaşta düğün olacak ama fiyat vermeyin çünkü bizim tanıdık biraz fazla iyi :16: o yerin mülk sahibinin yeğeniyim :1::1::1:
ama Fatih 2650 TL tuttuk canım. Detaylar için telefonda falan konuşma gidip gör üzerinde öyle konuş :16: karar verirsen de elimden geleni yapmaya çalışırım :86:

Hımmm canım güzel olabilir ama elemiş olacaksın sonuçta ama tabi sen bilirsin yine de :32:
Bakırköyün orada bizim eğitimde o salon çok güzel ama biz mümkün değil sığamayız :9::9: bize ancak kına için çok otantik bi mekan çünkü.
Faihte nişanımı yaptım, Beşiktaşta düğün olacak ama fiyat vermeyin çünkü bizim tanıdık biraz fazla iyi :16: o yerin mülk sahibinin yeğeniyim :1::1::1:
ama Fatih 2650 TL tuttuk canım. Detaylar için telefonda falan konuşma gidip gör üzerinde öyle konuş :16: karar verirsen de elimden geleni yapmaya çalışırım :86:

Ayy canım valla beşiktaşa bayıldımmmm çok güzel. Daha önceleri çok çok farklı yerler ve düğünler düşündük ama o kadar pahalıya geliyorki ne yapacağımızı şaşmış durumdayız. Ama sadece nikahta olmaz bir kere evleniyoruz ve düğün de olsun istiyoruz. E etraf kalabalık herkesi çağırsak düğün yapsak maddi olarak çok gereksiz olacak. Bizde nikah sonrası yakınlarımızla eğleneceğimiz mekan bakmaya başladık, bakırköy gönül davet mantıklı geldi ama daha gidip konuşmadık. Haftaya fatih, beşiktaş ve bakırköy şubelerine bakalım dedik. Hayırlısı bakalım :69:

Ayy canım valla beşiktaşa bayıldımmmm çok güzel. Daha önceleri çok çok farklı yerler ve düğünler düşündük ama o kadar pahalıya geliyorki ne yapacağımızı şaşmış durumdayız. Ama sadece nikahta olmaz bir kere evleniyoruz ve düğün de olsun istiyoruz. E etraf kalabalık herkesi çağırsak düğün yapsak maddi olarak çok gereksiz olacak. Bizde nikah sonrası yakınlarımızla eğleneceğimiz mekan bakmaya başladık, bakırköy gönül davet mantıklı geldi ama daha gidip konuşmadık. Haftaya fatih, beşiktaş ve bakırköy şubelerine bakalım dedik. Hayırlısı bakalım :69:

Tabi canım Allah gönlüne göre versin
ama Beşiktan böyle bi organizasyon için çok uçuk ve büyük kaçabilir. 8000 TL falan fiyatı.
Fatih yada Bakırköy derim ;) :21:

:))) gel gel beklerim..

ayy evdeki herkes dalga geçti benle ama yaaa, babam dedi o batıl inançlara mı inanıyorsun onlar mı şans getirecekmiş, annem dedi milleti kandırmış gibi olacaksın, onları atınca çocuklar kapışacak içini açıp bakacaklarki içinde pirinç 5 kuruş falan, herkes geri atacak dedi, bari şeker atalım dedi en azından çocuklar yer dedi, kardeşim dedi abla senin hiç işin gücün yokmu bunlarla mı uğraşıyorsun.... :59:

bu kadar lafa söze rağmen hanımın çiftliğini izlerken yaptım hepsini.... :32:

aman ya üfff canım herkesi dinleme sen de.kafamı şişiriyo millet başka bi işe yaramıyor:))
o zaman tülleri açıp içine bi de şeker koyarsın,zor olmayacaksa tabi.ya da sepetin içine paketli şekerlerden de koyarsın.hem tüllü paralardan hem de şekerlerden atarsın.sonuçta şekeri kapan tüllü parayı da kapar böylece senin istediğin olur hem de çocuklar sevinir:34:

Eki Görüntüle 170307 Eki Görüntüle 170308 Eki Görüntüle 170309

Kızlar bu arada ben de dün akşam netten bunları aldım , nar ayıklama aleti , vakumlu hurç ve yumurta pişirme makinesi :82: :82:

Güle güle kullan canım hayırlı olsun.:nazar:..
Yumurta pişirme makinesi nasıl bişey pratikmi?
Alsammı almasammı karar veremedim ben ona.:44:. Kaça aldın?
Bide listeyi cok iyi düşünmüşsün. Benimde bayadır aklımdaydı.
Bi ara yapmıştım listemi ama fazla üstünde durmamıştım.
Tekrar yapmam gerekicek:8:

aaaa şimdiden alacakmısın tv yi canım yaa, sürekli yenileri çıkıp ucuzlayan bişey olduğu için nişanlım onu en son alalım dedi.

Bizim aldığımız şuan için hem yeni çıkmış hemde indirimdeydi canım.:68:
Zaten magazanın sahibi nişanlımın tanıdığı olduğu için yeni çıkacak olanlarıda düşünerek verdi.
Bide zaten içi aynı kalıyomuş genelde kasasını değiştiriyolarmış sanırım.
Anlatmıştı bişeyler:37:

çeyizler yavaş yavaş hazırlanıyorrrrr:32: bugün günlük yemek takımımda alındı. Haftayada eminönüne gitmeyi planlıyoruz tekstil alışverişi için. Hafta sonu düğün için mekan da bakmaya başlayacağız. Sonunda damat beyi gün alma konusunda ikna edebildim :52: dedim bak sevgili nişanlım nikah tarihini 3 ay kala alabileceğiz o zamandan sonrada düğün için yer bulamayacağız en azından yer tutalım nikah tarihimizide ona göre ayarlayalım diye diye artık bıktı dilimden :9: Yoksa tam bayram sonrası olacağından gönlümüze göre olamaz mazallahhhhh:26: ayyy koşturmayamı başlıyoruz neee :66: Allah hepimize kolaylıklar versin eylül gelinleriiiii:54:

Ya ben anlamadım bu nikah işini.:44:
Dedim nişanlıma 2-3 ay önceden almak gerekiyomuş diye 1 ay kala da alınabiliyomuş dedi:68:
Ne zaman başvurucaksınız kızlar nikah günü için?
Yada artık belediyeye gidip kendim sorcam kac ay önceden gelelim diye..

Evet güzel bayanlarrr... işte benim en son aldığım gecelikler...
umarım beğenirsiniz

Eki Görüntüle 170579

Hediye paketi gibi yapcam kendimi ehehe
Eki Görüntüle 170580

Eki Görüntüle 170581

Eki Görüntüle 170582

Kızlar bunun kırmızısını aldım
Eki Görüntüle 170583

Başka var ama internetten ancak bunları bulabildim
Tabi benim üzerimde daha güzel duruyolar :23::33:

Çok hoş hepside:8:
Güle güle kullan canım:21:
Ben hiç almadım daha.
Cidden niye ben hiç geceliklere bakmıyosam:68:

ben nikah işlemleri için belediyeyi aradım, istediğiniz zaman gelip gün alabilirsiniz dedi eylül için. nüfus cüzdanı, sağlık raporu, 6'şar foto, bide nüfus kayıt örneği isteniyormuş. nikah memuruda bizim tuttuğumuz salona gelmesi için 170 tl isteniyormuş... bu kadar.. bakalım biz haftaya giidip alacaz galiba günümüzü...

ben nikah işlemleri için belediyeyi aradım, istediğiniz zaman gelip gün alabilirsiniz dedi eylül için. nüfus cüzdanı, sağlık raporu, 6'şar foto, bide nüfus kayıt örneği isteniyormuş. nikah memuruda bizim tuttuğumuz salona gelmesi için 170 tl isteniyormuş... bu kadar.. bakalım biz haftaya giidip alacaz galiba günümüzü...

Bide tabi en güzelinden bide vesikalık çekinmek lazım:21:.
Aslında bizde bu hafta resmimizi çekinsek gelecek haftada başvursak:10:.
Biran önce o da kesinleşsin tarihimiz belli olsun istiyorum:68:

Güle güle kullan canım hayırlı olsun.:nazar:..
Yumurta pişirme makinesi nasıl bişey pratikmi?
Alsammı almasammı karar veremedim ben ona.:44:. Kaça aldın?

teşekkür ederim canıım, ben haşlanmış yumurtayı pek severim de :17: bi de tam kıvamında olursa yerim, evlenince de işe gitmeden önce hemen iki yumurta koyarım makineme, o kıvamını kendi ayarlayıp yumurtalar pişince otomatik kapanıp uyarı verecek, yani benim için pratik bir alet :34: en güzel yanı yumurta piştimi acaba diye düşünmene gerek yok, istediğin kıvamı seçiyorsun, gerisini ona bırakıyorsun, fiyatı da 19 liraydı canım :68:

selamlar

sizi baya hizli gordum yahu... ben cok gec kaldim o zaman :17:

ne hazirliklari yapiyorsunuz?

ben daha yeni yeni yer bakmaya basladim... bir de spora gidiyorum son hiz!!! :82::82:

onun haricinde, sebnem organizasyona email attim fiyat almak icin, henuz cevap yok zira...

geçen bi cee deyip kaçtım gibi oldu:4:ama fazla giremiyorum çaluıştığım için hepinize selam kızlar bizde nişanlımla konuştuk iki hafta sonra mobilya bakacağız büyük ihtimal alırız heralde :97:sizler neler yapıyosunuz bakalım :61:

Back