2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım aslında albümüme koyacaktım ama yapmayı beceremedim. Resimlerimi dahi çekmiştim oysaaa

benim çok ağlayasım var kızlar fena halde duygusala bagladım
bebegimi çok seviyorum ya inanamıyorum onun varlığına
göbeğimin etrafı biraz sertleşmiş sanki, büyüyor mu ne
benim soluklarımla soluk alıyor, bunu düşündükçe boğazım düğümleniyor
onun sağlıklı olması için herşeyi yaparım herşeye katlanırım ben
yeter ki şu hayatta mutlu olsun, güzel yaşasın, Allahı sevsin, dinini sevsin, insanları sevsin
ona o kadar alıştım ki benden kopup gidecek diye ödüm kopuyr hep kabus görüyorum iki gündür
canım bebeğim bitanecik meleğim benim Rabbim en hayırlı şekilde kokusunu almayı nasip etsin bize

ahsencim bebişini sağlıkla kucağına alacaksın buna inanıyoruz o zaman heyecanın sevincin ikiye katlanacak herşey çok güzel olacak

landfloves ve miracle anında bol bol resim bekliyoruz çayınız soğumadan biz de görelim sizi...
kıskandım yaaaaa

ahsencim bebişini sağlıkla kucağına alacaksın buna inanıyoruz o zaman heyecanın sevincin ikiye katlanacak herşey çok güzel olacak

inşallah tatlım,
o iyi olsun da katlanırım ben bulantılara ağrılara
Allah size de nasip etsin bu güzel duyguları
ben şimdi çıkayım karnışıma sarılıp uzanayım biraz
mide bulantım yok şuan hamdolsun eşimin aldıgı bileklik iyi geldi sanırm
öptüm

Maaşallah iyi uyumuşsun biz uykuya hasret kalıyoruz haftaiçi haftasonu anca ondada uyunmuyor niyeyse erkenden kalkıyoruz,
Pingunun bebişi büyüdü artıkın
Bakalım pazartesi kalp atışlarını duyalım Allah kısmet ederse,Pazar günüde babası bizi kahvaltıya götürücekmiş gidiceğimiz yer sürprizmiş öyle söyledi
Kahvaltını et kalkar kalkmaz şimdiden dengeli beslenmene bak

miracle ve landfloves hanımlar bu sefer bol bol fotoğraf bekliyoruz lütfenn... Yaa ama bende istiyorum ya gerçekten inanılmaz istiyorum. Ah bben istanbulda,izmirde,antalyada yaşasam rahat bırakmazdım sizide işte uzaktayım herkeslere.

Ahsencim aynı duygusallık ve tedirginlik bendede var ya dün görünce kalbini duyunca biraz rahatladım. Ama doktor hamilelek 9 ay daha bitmedi, kendine dikkat et dedi. İşallah hayırlısıyla gelicek bebişlerimiz kokusunu duyunca herşeyi unutucaz.
miracle bende dua istiyorum hem bebişimi çin hem eşim içinnn...

seninkide büyücek kalbi atıcak annesiiii

sabahları mısır gevreği yiyiorum, bu aralar baya aldım kilo dengelemeye çalışıyorum bi yandan.
şimdide ütüm var,dağ gibi hemde üşeniyorum başalamaya ama yapmazsam eşim beni haşlıcak baya

bu arada ev foto muhabbeti açılmış ben pek koyamadım döşenmiş halini aklımda netimde var artık koyucam yakında ama önce güzelce toparlayıp çekmem lazım

keşke hepimiz aynı şehirde olsakta hepniz buyurup gelseniz.birlikte çay içsek pasta börek yesek.dualarım önce hamilelerimizle sonra bütün güzel hatunlarla hepimiz birbirimize dua edelim inş.

landfloves ve miracle anında bol bol resim bekliyoruz çayınız soğumadan biz de görelim sizi...
kıskandım yaaaaa

hanzade canım foto konusunda ben biraz çekingenim ama landflovesimi çekip siz gönderirim :)

Amin inşallah canım içim rahat çok şükür
Mısır gevreği yiyerek en azından dengelersin,hamile kalmadan kilo veriyim diyordum kaldım 2,5 kilo vermişim çok su içiyorum sende dene su içerek gider
Ütü sevilen bişey değil ama mecbur yapılıyor bugün halledersin kolay gelsinn

özel albüme koyarsın fotoyu bizdeen başka kimse görmez be canım. hepimiz görelim artıkın birbirimizi.yaptığın mamalarıda çekersin Sonrada işallah ewinin fotolarını görürüz. LAndflovesin dediği gibi aramızda ewinin fotolarını koymayan kaçak çok

ben 1 kg vermişim utanılıcak haldeyim
biraz önce forumda bir konu okudum bir bayan çok cocuk istemiş eşide rüyasında çocuk görmüş ve bi isimle seslenmiş.bayan hamile kalmış vede soruyordu hocalara sorduk o ismi koyun ne yapalım diye.
bende ne uyanığım kendime pay çıkarttım hemen eşimi aradım sen rüya görmüştün bi isim demiştin neydi o bak olabilirmiş diyede bizimki unutmuş bile çabuk o zman bu gece rüya görmen lazım diyorum hatırla bak güzel isim olsun, manyakmısın çok işim var nolur kapa şu telefonu dedi
kendi kendime eylence arıyorum kafayı yedim:86:
he bu arada eşimle çöpçatanlığada el attık bekarları evlendirme işine giriştik.
geçen pazar annemide araya koyarak benim amca oğluyla annemin teyze kızını pazar görüştürcez.bakalım ne olcak.
eğer onlar olursa sıra eşimn arkadaşlarında hepsi bekar uyuz oluyorum geliyolar evleninde banada arkadaş çıksın diyorum hep.

biri benim canım biliyorum aklımda

Son düzenleme:

ben boş evde olsa paylaşıp sıramı savmışım allahtan

1kg vermekte iyi hiç kilo veremeyenler var azimle verirsin
Hadi ya ilginç birşey,erkeklerin hafıza bizimki gibi değil unutuyorlar heleki rüyaysapür dikkat eşin işine vermişken kendini arayıp bunu sorman şaşırtmıştır adamcağızı alemsin mlsvt vallahi
Hadi bakalım hayırlı bişey yapıcaksınız,inşallah anlaşırlarsa neden olmasın
Bendede var eşimin bekar arkadaşları eşimde bende demeye başladık ps3 oynamaya geliyorlar pişman oluyorlar
Ne zaman evlenmeyi düşünüyosunuz diye bir başlıyorum bak yakında giremiyceksiniz bu kapıdan ona göre almıycam sizi diyorum

kızlaaaar landflovesle resimlerimizi albüme koydum zannedersem daha çok resim çekecek treepotunu da almış gelmiş çayımızı içelim çekimlere başlayacağız galiba

resimde gördüğünüz benim küçük oturma odam devamı az sonraa

Oh çaylar kekler keyifdesinizdir,ben göremiyorum ekli değilim gönderiyim talepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…