- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
bende 2011 eylül ayında evlenenlerdenim yeni gördüm topiği hemen cocok olayınagirnizimi kızlar yoksaa
Bizde bebiş yok ama isimleri hazırlamışız maşallahHamişler siz ne düşünüyorsunuz bakimm :26:
o zaman normal canım yat dinlen pc bakmak dikilmek bile baş döndürebiliyor..
hamile arkadaşlarımdan biliyorum çubuk kraker ile hayat geçiriyorlardı yada sevdiğin tuzlu herhangi birşey
en iyi gelen bu oluyor. eşinde ilk zamanlarından dolayı stres yapıyordur. zamanla oda alışır
Bizde bebiş yok ama isimleri hazırlamışız maşallahHamişler siz ne düşünüyorsunuz bakimm :26:
benim de çubuk krakerim hep yanımda
sürekli oturmak ya da yatmak tansiyonumu düşürüyo
arada kalkıp başka şeylere bakıyom
erkek olursa ya enes olur ya da taha sanırım
kız olursa nişanlıyken meyra olsun demiştik, parlayan yıldız demek
ama artık başka isim istiyorum
hoşgeldin hızlısınız vesselam canım maşallah eylülcükleree
biz geriden dönüyoruz önce isim sonra yavaş yavaş.
jelo ; kız gel bakem buraya :...
eşim çocuk istediğinde dün yeni bi bahane buldum asla eskimez.
hamilelik 3 aya indirilsin söz doğurucam diyorumöyle 9 ay çekemem yada bedelli olsun
iyiymiş canımBizde bedelli istiyoruz
en güzeli dimi ne sarkan vucud ne zor geçen günler hepsine son gelsin bedelli
Geçmiş zamanlarda duymuştum, karnın çatlamaması için badem yağı sürüyorlarmış, acaba bebeğe zararı varmıdır :26:
acı badem sütü çok güzelmiş bide göçmenlerin getirtiği bi krem var harika ötesi arkadaş sürmüş. 2 bebeği hiç bişey yok aynı zamanda bebeğe de pişik için süperdi. 4 aylık şuanda hiç kızarıklık bile yok ama buralarda bulunmuyormş
hımm bak onu duymadım, araştırırsak belki getirecek birini bulabiliriz :26:
Günaydın kızlar..
Dün eşimi aradım biraz erken gelsene bugün işin yoksa dedim 5:30 da geldi çok beklemedim. Odaya geçti sana bi hediyem var dedim. trendyolun kutusuna yapmıştım sürprizisaat filan sanmış kutu küçüktü. Kapağın iç tarafına yapıştırmıştım yazıyı. babacım 9 ay sonra bunları giymeye geliyorum bekleyin beni yazmıştım daha yazıyı bitirmeden aaaaaaaaaaaaaaaaa diye bi çığlık attı ama gözlerinin içi nasıl parlıyo. Sarıldı sımsıkı. Aşkımmm aşkımmm diyip sarılıp öpebildi sadece tutuldu adam. Çok çok mutlu oldu. Baya bi bırakmadı beni. Gözleri doldu. Bütün akşam muhabbetimiz bebekti. Sonra sarıldı bana ağladı. Çok teşekkür ederim aşkım bana bu duyguyu yaşattığın için dedi. Ben de dedim senin katkılarınla oldu Kıyamam bütün akşam mutfaktan bişe istermisin, sen yat uzat ayaklarını bak yorma kendini. bundan sonra hep meyve yiceksin filan. Oyy kocam benim ikimizde çok istiyomuş ama birbirimize belli etmiyomuşuız diyo. Gerçekten sevindinmi dedim. Sevinmemmi aşkımızın meyvesi çok şükür Rabbim aratmadan verdi bize diyo.
Annemle babama aynı anda söylemek istiyorum. babam akşam işteymiş yarınıda bekleyemem. öğlen anneme kahvaltıya gidicez orda söyliycem bi heyecan daha yaşıycam
kesinlikle canım benim tabular yıkıldıama iyi de oldu
dün eşime de diyorum eğer böyle ise uzun süre bebek falan yokbaksana hemen hamile kalınabiliyormuş diye
1 sene adet olmamanın üzerine çok şanslısın canım hemencik oldu iyiki de olmuş
:119::119::103:yarın 11. ayımızı kutlucaz vay be !! :123::123:
aydasu nerdesiiiiiiiiin?
Doktora gittin mi:26:
hoşgeldin hızlısınız vesselam canım maşallah eylülcükleree
biz geriden dönüyoruz önce isim sonra yavaş yavaş.
jelo ; kız gel bakem buraya :...
eşim çocuk istediğinde dün yeni bi bahane buldum asla eskimez.
hamilelik 3 aya indirilsin söz doğurucam diyorumöyle 9 ay çekemem yada bedelli olsun
Evet speddy cok sukur Rabbıme aratmadı...
Kız sen cıddı cıddı hemen hamıle kalmaktan tırstın ha bızım yuzumuzden
Allah nıce 11 yılları gostersın saglıkla ınsallah
Merhaba vafıcım... Gıttım canım sabah, doktorumu cok sevdım cok tatlı bır kadın...
Karnımda ultrasonla keseye baktı cok kucuk annesı burdan gozukmuyor betanı tekrarlayalım ona gore alttan bakalım dedı, tekrar kan testı verdım, saat 1 de cıkacak sonuclar, beklemeyelım dıye eve geldık 1 e doğru tekrar cıkcaz sonuclara bakcak keseyı gormeye calıscak ıns
Speedy gözündende hiçbişey kaçmıyo maaşallah okuyodum öyle açıktı sayfa arada bakıyorum
ismini falan bilmiyorum pembe kavanoz gibi bir kutu mayonez gibi kıvamı da
belki de bebeğin kıçına mayonez sürüyor beni kandırıyor arkadaş
Merhaba vafıcım... Gıttım canım sabah, doktorumu cok sevdım cok tatlı bır kadın...
Karnımda ultrasonla keseye baktı cok kucuk annesı burdan gozukmuyor betanı tekrarlayalım ona gore alttan bakalım dedı, tekrar kan testı verdım, saat 1 de cıkacak sonuclar, beklemeyelım dıye eve geldık 1 e doğru tekrar cıkcaz sonuclara bakcak keseyı gormeye calıscak ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?