2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende 2011 eylül ayında evlenenlerdenim yeni gördüm topiği hemen cocok olayınagirnizimi kızlar yoksaa

hoşgeldin hızlısınız vesselam canım maşallah eylülcükleree

Bizde bebiş yok ama isimleri hazırlamışız maşallah Hamişler siz ne düşünüyorsunuz bakimm :26:

biz geriden dönüyoruz önce isim sonra yavaş yavaş.

jelo ; kız gel bakem buraya :...

eşim çocuk istediğinde dün yeni bi bahane buldum asla eskimez.
hamilelik 3 aya indirilsin söz doğurucam diyorum öyle 9 ay çekemem yada bedelli olsun

benim de çubuk krakerim hep yanımda
sürekli oturmak ya da yatmak tansiyonumu düşürüyo
arada kalkıp başka şeylere bakıyom

Bizde bebiş yok ama isimleri hazırlamışız maşallah Hamişler siz ne düşünüyorsunuz bakimm :26:

erkek olursa ya enes olur ya da taha sanırım
kız olursa nişanlıyken meyra olsun demiştik, parlayan yıldız demek
ama artık başka isim istiyorum

dr gittiğinde yine sor belki hamilelere özel bi ilaç bişey verebiliyordur

iyiymiş canım Bizde bedelli istiyoruz

Geçmiş zamanlarda duymuştum, karnın çatlamaması için badem yağı sürüyorlarmış, acaba bebeğe zararı varmıdır :26:

acı badem sütü çok güzelmiş bide göçmenlerin getirtiği bi krem var harika ötesi arkadaş sürmüş. 2 bebeği hiç bişey yok aynı zamanda bebeğe de pişik için süperdi. 4 aylık şuanda hiç kızarıklık bile yok ama buralarda bulunmuyormş

hımm bak onu duymadım, araştırırsak belki getirecek birini bulabiliriz :26:

Penguenımmmm...
Rabbım hergecen gun dunku mutlulugunuzun kat kat fazlasını yasatsın ınsallah...

Evet speddy cok sukur Rabbıme aratmadı...
Kız sen cıddı cıddı hemen hamıle kalmaktan tırstın ha bızım yuzumuzden

:119::119::103: yarın 11. ayımızı kutlucaz vay be !! :123::123:

Allah nıce 11 yılları gostersın saglıkla ınsallah

aydasu nerdesiiiiiiiiin?

Doktora gittin mi:26:

Merhaba vafıcım... Gıttım canım sabah, doktorumu cok sevdım cok tatlı bır kadın...
Karnımda ultrasonla keseye baktı cok kucuk annesı burdan gozukmuyor betanı tekrarlayalım ona gore alttan bakalım dedı, tekrar kan testı verdım, saat 1 de cıkacak sonuclar, beklemeyelım dıye eve geldık 1 e doğru tekrar cıkcaz sonuclara bakcak keseyı gormeye calıscak ıns

Speedy gözündende hiçbişey kaçmıyo maaşallah okuyodum öyle açıktı sayfa arada bakıyorum

aydasucum minicikmiş oy oy annesi yesin onuu
Bakalım sonuçlarına göre görür inşallah keseyi göremesede haftaya falan görünür sanırım gerçi hiç anlamıyoruz biz ama sayenizde bilgi sahibi oluyoruz

çok şükür canım bundan sonra Allah sağlık versin inşallah.
Hep istedikten 5*6 ay sonra kalırım diye planlıyordum ama şimdi o istediğim zamanı uzun süre ileri attım
amin canım inşallah cümlemizi

dr işine de sevindim iyi birisi çıkmış kese küçük olduğu için alttan muayeneler başlamış
bak işte bide ben bundan kaçıyor gelen elliyor geçen elliyor 9 ay boyunca kese gözükmüyor,bebek nerede , doğum yaklaştı mı ?
aman neyse sizinde gözünüzü korkutmayım. beni ellemeyecek dr ile anlaşma yapacağım

Speedy gözündende hiçbişey kaçmıyo maaşallah okuyodum öyle açıktı sayfa arada bakıyorum

yok işte annem kaçamazsın benden

çatlak için önlem almak gerekli tabii ama biraz da vücut yapısıyla ilgili
kuzenim 2 doğum yaptı hiçbşy kullanmadı ne çatlak var ne göbek arkadaşım da aynı şekilde 2 çocuğu var ama manken gibi annemin de çatlağı yok inşallah ona çekmişimdir

bu arada benim anne tarafımda en büyüğü 12 en küçüğü 2 yaşında olmak üzere

18 tane kuzen çocuklarımız var hepsinin hamileleliğinde yine malesef her sn yanlarındaydım artık ezberledim sanırım testleri sonuçları
1 tane de ikizimiz var 8 yaşındlar

Evet bu haftasonu planlar neler bakalım hadi kızlar çok güzel bir hava olur inşallah haftasonunda
Bizim yarın tabiki başta temizlik var ardından spora gidicez gerçi çok sıkıldım spordan heryerim ağrıyor yaff bu aydan sonra bırakabilirim
Akşam yemeğini belki evde belki dışarıda yeriz sonra sinema yapıcaz Yenilmezler vizyona girdi eşimin beklediği bir filmdi
Haftasonu değişik bişeyler yapmak istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor

susamcık olduğu için görünmemiştir Doktorunun iyi çıkmasına sevindim canım, için rahat olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…