2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar çeyiz listemde sadece 5 -6 tane eksik kaldıııı
bugün ablam banyo ve wc için çöp kutusu almış
çok tontiişşş

ben de çeyizime aldıklarımın resimlerini paylaşmak istiyorum bunun için çeyiz bölümüne konu açıp eklemem gerekiyo sanırım inş.becerebilirim hiç yapmadım bilen varsa önce bi tarif alabilir mym

ben de çeyizime aldıklarımın resimlerini paylaşmak istiyorum bunun için çeyiz bölümüne konu açıp eklemem gerekiyo sanırım inş.becerebilirim hiç yapmadım bilen varsa önce bi tarif alabilir mym

ben de açtım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik-f734/
önce bu inke tıklıyosun
sonra yeni konu aç diyosun
mesaj yazdığımz karenin altında başka bir kare daha var "eklenti ekle" kısmına tıklıyosun
ardından "dosya ekle" butonuna basıp yavaş yavaş ekliyosun
dosyalarını seçtikten sonra "upload files" e basacaksın
ve son bişey kaldı
mesaj kutumuzun üst kısmında "yazı tipleri" "boyut" gibi butonlar var
ordaki ataç şeklindeki simgeyi tıklayıp eklediğin resimleri mesj kutuna alıyosun
ayy karışık anlatmamışımdır inş

teşekkür ederim

ben de "çukulata yine kayboldu" diyodum ne zamandır...

Bu ara giremiyorum hiç canım ya.
Sürekli bişeyler cıkıyo...
2 gün bakamıyorum maşallah sayfalar alıyo başını gidiyo

Başladımıki canım eylül kayıtları:44:..

kızlar çeyiz listemde sadece 5 -6 tane eksik kaldıııı
bugün ablam banyo ve wc için çöp kutusu almış
çok tontiişşş

Ne cabuk bitirdin canım ya..
Hayırlı olsun..
Benim daha listemi bile oluşturmaya vaktim olmadı

Son düzenleme:
selam eylül gelinlerii, iki gündür pek giremedim, işlerim yoğun bu aralar işten de daha yeni geldim

ocwmays canımm mesajını aldım, bu çiçekler sanaa

kızlar 58 kilo olmuşum nasıl kilo verilir???

58 iyi gibi aslında ben de 54 kiloyum boyum 1,70 hiç kilo problemim olmadı yemek yemeyi çok severim açlığa tahammülüm yoktur çook çabuk acıkır hemen doyarım galiba sırrı burda az ve sık yiyin çok acıkınca yemeklere saldıryoruz fazla yiyoruz gerçi ben her türlü kıtlıktan çıkmış gibiyim yemek yemeyi çok severim abur cubur fazla yemem hiç yemek seçmem sadece hangi yemek olursa olsun etsiz yiyemem yesemde asla doymam....

bir de bol bol su içmek gerekiyor yaz da geldi benim en büyük hatam fazla su tüketmemem bir de meyve sevmiyorum hele kış meyvelerini asla yemem elimde değil zorlasam da olmuyo

Günaydıııın arkadaşlar, nasılsınız bakayııım?

Biz dün nikah işlemlerimizi bitirdik çok şükür... 1 haftada ancak

1 eylüle günümüzü aldık saat 8:00 de bekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

ay bende haaala albümüme çeyizlerimi ekleyeceğim, bi türlü zamanım olmadı.. bu akşam yaparım belki, kendi çektiğim bir sürü resim var onları ekleyecem..

günaydın en güzel gelinler:79:

Günaydın, bugün nişanlım işte yok maçları var, tek başıma sinirli ve yoğun bi geçireceğimden emininn

Günaydın, hadi bakalım bi kademe daha atladınız, adına sevindim 1 hafta sürmüş gerçi

Hayırlı olsun gününüzü almışsınız hadi bakalım Eylül nikah işlemleri başladı o zaman elimizi çabuk tutalım

ay bende haaala albümüme çeyizlerimi ekleyeceğim, bi türlü zamanım olmadı.. bu akşam yaparım belki, kendi çektiğim bir sürü resim var onları ekleyecem..

Çok imreniyorum çeyiz albümü oluşturanlara,
O kadar şeyi tek tek fotoğraflamak, bana göre değil vakitte ayıramam zaten
çeyiz sayfalarını gezip fikir edinmek çok zevkli ama,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…