Sevgili Eylül Gelinleri;
Hakkınızı helal edin,diş doktoruna gideceğim birazdan :))
Çok fenayım,korku ve stresten ağlıyorum,o derece yani,burda güldüğüme bakmayın...
Eğer sağ kalırsam görüşmek üzere
* davetiye
* nikah şekeri
* ayakkabı
* kına malzemeleri genelde son 1 aya falan kalan işler kızlar.
hiç düşünmeyin bile.
çeyizinizi,kıyafetlerinizi yıkamayı falan düşünün kendi işlerinize odaklanın yani en güzeli öyle
Öğrenmiş oldum şimdiden kafamı bu işlerle meşgul etmeyeyim doğru,
eveet havalar ısınıyo bende o zaman haftasonu en azındam montlarımı kışlıklarımı yıkayım kaldırayımm
Eee nasıl olsa bi sonraki kış kendi evimde olcamAllahın izniyle
Öğrenmiş oldum şimdiden kafamı bu işlerle meşgul etmeyeyim doğru,
eveet havalar ısınıyo bende o zaman haftasonu en azındam montlarımı kışlıklarımı yıkayım kaldırayımm
Eee nasıl olsa bi sonraki kış kendi evimde olcamAllahın izniyle
bilmem beğendiğim model bulursam alabilirim. yok bulamazsam yaptırıcam. bide fiyatları ne olur acaba ya.bi kaç elimdeki modeli ekleyim size..
Eki Görüntüle 184822 Eki Görüntüle 184821
bilmem beğendiğim model bulursam alabilirim. yok bulamazsam yaptırıcam. bide fiyatları ne olur acaba ya.bi kaç elimdeki modeli ekleyim size..
ikincisi çok güzel
fiyatları 150-350 arasında gidip geliyor
şunlara da bak istersen
Eki Görüntüle 184826
Eki Görüntüle 184827
Neyyyy
bi gelin çiçeği 150 - 350 arasında gidip geliyo mu
Benim beğendiğim gelinlik modeline içinde çiçek duvak dahil 1,700 demişlerdi çok ucuz öyleyse, ben boşuna daha uygun bi yer aramayayım
Geçen eminönüne gittim çok güzel gelin çiçekleri vardı. Belki fikir olur yolun düşerse bir bak istersen canım. Eklediklerinde çok güzelmiş bu arada.
gelinlikçi de yapmıolar mı model yok mu onlarda ben beyaz çiçek ve yeşil yapraklar düşünüyorum öyle hoşuma gidiyo ama eklediklerin de güzelmiş beğendim
ikincisi çok güzel
fiyatları 150-350 arasında gidip geliyor
şunlara da bak istersen
Eki Görüntüle 184826
Eki Görüntüle 184827
Eklediğin modeller çok hoş,
ben sadece gelinlik modelime karar verdim, daha dikime falan vermediğim için hiç araştırmadım bu konuyu tek bildiğim iki tane gelin çiçeğim olacak bi tanesi bekar kızlara atmak içinn
bende gelinliğime karar verdim ama çiçek modellerine henüz bakmadım bile:26: ilk provam temmuz 20 de o zaman bakcam umarım bu tarz vardır ve ekstra para vermem :)) kızlar bende gelinliğimi 2400 den 1900 e indirmişlerdi kaynanam küçük bi pazarlıkla 1700 e aldıfoto çekmek yasaktı unutcam gelinlik modelimi ya nerdeysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?