2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

korkacak bşy yok ben ölmediysem kimse ölmez geçen yaz dişlerimi komple yaptırdım düşün neler çektim ama çok rahattım herkes şaşırdı bana ve cesaretime

Öğrenmiş oldum şimdiden kafamı bu işlerle meşgul etmeyeyim doğru,
eveet havalar ısınıyo bende o zaman haftasonu en azındam montlarımı kışlıklarımı yıkayım kaldırayımm
Eee nasıl olsa bi sonraki kış kendi evimde olcam Allahın izniyle

evet canım kalın kazakları kışlık tüm herşeyini yıka,ütüle işte
o işin bitmiş olur.

ayy bu son kışımız gerçekten dimi
ayy biz evleniyoruuzzzzz ciddi ciddi

Neyyyy
bi gelin çiçeği 150 - 350 arasında gidip geliyo mu

Benim beğendiğim gelinlik modeline içinde çiçek duvak dahil 1,700 demişlerdi çok ucuz öyleyse, ben boşuna daha uygun bi yer aramayayım

benim begendiğim gelinliğe de öyle dediler ama gösterdikleri gelin çiçekleri hiç güzel değildi
benim sorduğum gelin çiçekleri arasında da fiyatlar ortalama öyleydi cnaım bence de çok ama daha uygunları tabiki bulunur

Geçen eminönüne gittim çok güzel gelin çiçekleri vardı. Belki fikir olur yolun düşerse bir bak istersen canım. Eklediklerinde çok güzelmiş bu arada.

EVET canım 7 mayısta giidcez kısmetse
ozaman bakarım bunlarda belki beğenirim hazır modellerden

gelinlikçi de yapmıolar mı model yok mu onlarda ben beyaz çiçek ve yeşil yapraklar düşünüyorum öyle hoşuma gidiyo ama eklediklerin de güzelmiş beğendim

yaparlar ama dandik oluyor ben yapay istiyorum ömür boyu saklamak için

ikincisi çok güzel
fiyatları 150-350 arasında gidip geliyor
şunlara da bak istersen

Eki Görüntüle 184826

Eki Görüntüle 184827

2. çok beğendim ve aldım bakalım benki kaç lira tutucak

ahh canım benim keşke çok ucuz bişey olsada tüm bekarlara dağıtsan
ayrıca gelinlikçilerin verdikleri eve gelmeden dağılabilir bakmadan alma yani

Gelin çiçeği seçerken dikkat edilmesi gereken bi nokta da kısa boylu gelinlerin uzun el çiçeği kullanmamasıymışş, yani benn

bende gelinliğime karar verdim ama çiçek modellerine henüz bakmadım bile:26: ilk provam temmuz 20 de o zaman bakcam umarım bu tarz vardır ve ekstra para vermem :)) kızlar bende gelinliğimi 2400 den 1900 e indirmişlerdi kaynanam küçük bi pazarlıkla 1700 e aldı foto çekmek yasaktı unutcam gelinlik modelimi ya nerdeysee

İyi bi pazarlık yapmışsınız, sende ara ara gidip bak giy gelinliğini:))
Biz beyaz aşyaları alırken kimseye sormadık, öyle bi fiyatlarını soralım dedik aldık çıktık,
Mobilya gelinlik alışverişinde de yanımda kaynanaydı görümceydi istemem ya

(kendilerini sevmeme rağmen kaynanalık görümcelik yaparlarda kendilerinden soğuturlar diye korkuyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…