Düğün 2011 EYLÜL gelinleri

:KK66::KK66:ayyy çok heycanlıyım kızlarr :)) bnmde 9 eylül. evimizi aldık eşylar, düğün salonu gelinlik tamam. gelinlik dışında pek bi katkım olamadı :KK43: şeh,r dışında okuyorum nişanlimda tee rusyada:KK43: iş ailelere kaldı. bu topiği görünce çok heycanlandım. buradan fikir alışverişi yapalım kızlar... hepinize kolay gelsinn
 
selam kızlar, benimde 11 eylül kısmetse. Bu aralar malum zaten hep bu konulardayız ve bende şimdi sizlere birşey danışıcam ama düğünle alakalı en uygun yer burası olur gibi geldi. Benim nikahım düğünümde kıyılacak allahın izniyle, şöyle düşünüyorum; giriş müziği ile giriş, direk nikah masasına geçilcek, nikah müziği arka fonda hafif çalarken nikahımızı kıyılacak sonra hiç ilk dansa geçmeden nikahım hemen ardından takı töreni ve arka fonda yine hafif müzik, sonra ilk dans müziğimiz çalacak ve bizde ilk dansımızı yapıcaz düğün başlamış olacak, sıralama bu şekildemi olmalı sizce? Çıkamadım işin içinden?? Diğer türlü nikahtam hemen sonra ilk dansımızı yapsak diyorum ondan sonra düğün başlamış olcak herkez dansa kalkmaya başlıcak filan hadeee takı töreni için yine geriye dön olmaz yani, ee düğün sonuna da bırakılmaz zaten.. Sizce nasıl??
 
Bizde düğünümüzü Eylülde düşünüyoruz, ama yer araştırması yapmadık, gün almadık daha. Daha geçtiğimiz hafta sonu nişanlandık, nişan çıksın aradan öyle bakalım dedik. Evlenince oturacağımız eve yerleşti nişanlım, beyaz eşyaları aldık, mobilyaları almadık henüz. Nişanlım Temmuzda yapalım diyor, ben Temmuza yer bulamayacağımızı düşünüyorum. Birde sıkışarak hazırlık yapmak istemiyorum. Ağustosta ramazan, o yüzden en uygunu Eylül geliyor bana. Sizce Eylüle yer bulabilirmiyiz? Nikahı ayrı, düğünü ayrı yapacağız. Farklı şehirlerde olacak. Ve ikiside aynı hafta olmalı. Yani hafta içi nikah, o hafta sonuda diğer şehirde düğün. Sizce bu şekilde yer bulabilirmiyiz?
 
bende nıkahımı dugunde yapıcam ama ılk dansımı edıp sonra nıkaha gecmek ıstıyorum. sarkılarımıda ayarladım :) gırıs muzıgımız kutsı ılanı ask dans bıttıkten sonra ajda pekkan nıkah sarkısının nakaratı :)
 
bende görcek miyim acaba bu günleri bizim daha çoook var :KK43::KK5:
 
Kızlar benimde 3 eylülde ve evimizde tadilat var yeni başladı ...Gelinlik hiç bakmadım daha sizce geç mi kaldım ?
 
bizde evimizi tuttuk eşyalara baktık kesinleşti gibi . kına kıyafetim bindallım kınalarım falanda hazır . gelinliğim hazır , fotoğrafçı hazır damatlık hazır :)) çokta bişi kalmamış düğün gününü beklemekten ve evi yerleştirmekten başka :18:
 
2011 Eylül gelinleri bizde burada toplanalım
baktım ama açılmış bir eylül 2011 topiği bulamadım .. o zaman hayırlı olsun topiğimiz :)

benim düğünüm 25 Eylül 2011 doğum günüm günü evlenicem bi aksilik çıkmassa Allahın izniyle :78:

ohhhh maşallah ben çok mu geç kaldım ya evimdeki tadilat dışında daha hiçbirşeyim yok daha birde mobilyalarıma baktım kesinleştirdim ama daha almadım... :KK43:
 
benimde26 eylül düğünüm var ama ortada pek bi hazırlık yok. ne olack hiç bilmiyorum. sanki bi sene var gibi davranıyoruz. inşallah bi aksilik çıkmaz...
 
Gelinliğim dikiliyor, onun dışında oturacağımız evimiz boş şuanda. Eşyalarını ay sonunda seçeceğiz. Perde halı vs..hepsini bir iki güne sığdırıp seçmek zorundayım. Bakalım nasıl hallolunacak:KK34:

Bu arada düğünümüz 18 Eylül de..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
hersey hazırlanmaya calısılıyor yarın gelınlıgımı almaya gıdıyorum esyalarım evıme geldı pazar gunude ceyızım gıdıyor dugunumde 4 eylulll kardesım dugunumde yok tek uzuldugum sey bu ama dugunden sonra gıdıcez yanına
 
benmde eylül 9 hazırlıklarım hemen hemen tamam.:) düğün yerim, kuaförüm, kına abiyem, bindallım, fayton:)) fotoğrafçım, çeyizlerim, evim, eşyalarım ( bi kaç bişi hariç) gelinliğim, ayakkabılarım kına için aksesuarlar:)) zaten albüm yaptım orda var çoğu:)
 
2011 Eylül gelinleri bizde burada toplanalım
baktım ama açılmış bir eylül 2011 topiği bulamadım .. o zaman hayırlı olsun topiğimiz :)

benim düğünüm 25 Eylül 2011 doğum günüm günü evlenicem bi aksilik çıkmassa Allahın izniyle :78:


oslmbyr aynı gün evleniyoruz kısmetse :)
 
Benim de düğünüm 19 Eylül de... Evi tuttuk, salon takımını ve yemek odasını aldık , gelinliği de cumartesi alacağım... Davetiyeler de hazır... Bu kadar... Onun dışında hiçbir şey hazır değil...:97:
 
X