• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

evet canım ya mmalesef ünv hastanelerinde işler çok yavaş yürüyo kalabalık yüzünden biz genetik test yaptırmıştık orada zar zor randevu alabilmiştik boşver geç olsun güç olmasın raporunu çıkarır çıkarmaz hemen geç tüpe vakit kaybetme bence çok şey değil istediğimiz aslında herkesin çok normal olarak karşıladığı şeyi bizler birer mucizeymiş gibi istiyoruz hayatımıza bizimde sınavımız buymuş Rabbim böyle sınıyo bizi tek dileğim bu sınavın artık hayırlısı ile mutlulukla sağlıkla huzurla sonlanması..
Gerçekten de imtihan bu. Yaşamayan bilmez!! Rabbim hayırlısını versin hakkımızda..
benim tedavim gelecek ay ki adetimle başlayacak ben salı günü doktoruma gidip bu ayki rahim kalınlığımı ölçtüreceğim geçen transferde biraz inceydi umarım sonuçlar iyi olur..
Hayırlısı olsun.Ben de gidip geliyordum ama 2 yılı geçince tüp olsun diyorum artık.

hakkında hayırlısı olsun canım ya biz vazgeçtik tüp bebekten bizde eylül ekim gibi düşünüyorduk
bidaha doğal yoldan deneyeceğiz hayırlısı olsun bakalım

çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah hayırlısı sağlıklı ömürlü hayırlı bir evlattır hepimiz için:)) sorun nedir bilmiyorum ama umarım doğal yolla alırsınız evladınızı kucağınıza Allah kalbinize göre versin inşallah

aslında korktuğum şey..

işlemler sonrasında ağrılar...ilk denememm

diğer arkadaşında dediği gibi yumurta toplamadan sonra küçük bir ağrı oluyo hafif adet ağrısı tarzında o kadar canın çok yanmıyo merak etme:))

slm kızlar iyi akşamlar bende büyük ihtimalle yarın adet olurum bende tedaviye başlıcam hayırlısıyla inş güzel sonuçlar alırız hepimiz

ayy ne güzel benim tedavim gelecek ay ama düşündükçe bişeyler uçuşuyo içimde eminim seninde öyledir Hayırlısı ile umarım bu tedavinle sağlıkla alırsın evladını kucağına dualarım seninle ve tüm tedavide olan arkadaşlarlaa tabi bide kendime:))

Gerçekten de imtihan bu. Yaşamayan bilmez!! Rabbim hayırlısını versin hakkımızda..

Hayırlısı olsun.Ben de gidip geliyordum ama 2 yılı geçince tüp olsun diyorum artık.

2 yıl uzun olmuş melisçim artık zamanı bencede evlat hasreti zor gerçekten çok zor ama şükür hiç olmazsa umudumuz var...

arkadaşlar yarın kendi kadın doğum uzmanıma gidiyorum rahim kalınlığını ölçtürmek için geçen tedavide çok öenemli bi sorun yoktu ama sanki biraz inceydi eylülün 20 si gibi sanırım adet olurum o zamanda tüp bebek doktoruma gideceğim doktor bi kontrol edelim tedavi öncesi demişti ce ekim adetiylede hayırlısı ile başlayacağız bakalımmm:)) inşallah bu sson tedavim olacak inşallah..

arkadaşlar yarın kendi kadın doğum uzmanıma gidiyorum rahim kalınlığını ölçtürmek için geçen tedavide çok öenemli bi sorun yoktu ama sanki biraz inceydi eylülün 20 si gibi sanırım adet olurum o zamanda tüp bebek doktoruma gideceğim doktor bi kontrol edelim tedavi öncesi demişti ce ekim adetiylede hayırlısı ile başlayacağız bakalımmm:)) inşallah bu sson tedavim olacak inşallah..

İnşallahhhhhhh son olur.Alırsın miniğini kucağına.Sen hangi ildesin pınar.Hangi dr a ve merkeze gideceksin.Burda arkadaş çok olunca karıştırıyorum kusura bakma.
:27:

ayy ne güzel benim tedavim gelecek ay ama düşündükçe bişeyler uçuşuyo içimde eminim seninde öyledir Hayırlısı ile umarım bu tedavinle sağlıkla alırsın evladını kucağına dualarım seninle ve tüm tedavide olan arkadaşlarlaa tabi bide kendime:))

şuan bişey hissetmiyorum ama yarın heyecan yaparım kesin:17:inşaallah bu tedavileremizde kavuşuruz hayırlısıyla bebeklerimize :69:seninde az kalmış tedavine olumlu sonuçlanır inş :emir_bebek: eşim biraz heyecan yapıyo galiba bugünde eşimin doğum günü inş hediyesini verebilirim 1ay sonra

İnşallahhhhhhh son olur.Alırsın miniğini kucağına.Sen hangi ildesin pınar.Hangi dr a ve merkeze gideceksin.Burda arkadaş çok olunca karıştırıyorum kusura bakma.
:27:

canım ben manisadayım kendi kadındoğum uzmanım burada tüp bebek için izmirde özel ege tüp bebekte kaan beye gidiyorum

şuan bişey hissetmiyorum ama yarın heyecan yaparım kesin:17:inşaallah bu tedavileremizde kavuşuruz hayırlısıyla bebeklerimize :69:seninde az kalmış tedavine olumlu sonuçlanır inş :emir_bebek: eşim biraz heyecan yapıyo galiba bugünde eşimin doğum günü inş hediyesini verebilirim 1ay sonra

ne güzel eşinin doğum günü uğurlu gelir inşallah ilk başlarda sakin başlıyo ama özellikle o 12 günlük bekleme süresinde heyecan dorukta güzel haberlertini bekliyorum ...

kızlar ben bugün 41 meryem suresi okumaya başlayacağım 41 günün sonundada yanılmıyosam 2 günlük bir oruç tutmak gerekiyomuş isterseniz sizde okuyun...

kızlar ben bugün 41 meryem suresi okumaya başlayacağım 41 günün sonundada yanılmıyosam 2 günlük bir oruç tutmak gerekiyomuş isterseniz sizde okuyun...

Tilavet secdesini de unutma canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i/429318-sifir-0-spermle-yapabiliriz-404.html canım biz sırayla herkese okuyoruz katılmak istersen dua için beklerim daha önce de konuşmuştuk.
Bu arada ben özel ege ye gittim ben öngörüşme yapıldı.Fiyatı öğrenmek istedim ama söylemediler.Özel olunca tabi.Ama güzel bir yer.Hayırlısı olsun.

ne güzel eşinin doğum günü uğurlu gelir inşallah ilk başlarda sakin başlıyo ama özellikle o 12 günlük bekleme süresinde heyecan dorukta güzel haberlertini bekliyorum ...

en güzel hediye olucak inş ya ben iğne vakitlerinde stresli oluyorum sevmiyorum iğneyii ne yapalım gülü seven dikenine katlanır artık bu arada bende başladım meryem suresine 25gündür okuyorum bugün regl oldum arkadaşımdan rica ettim okuyacak bikaçgün bide 12günlük dönemdede ya vaarisi okuyacam günde 707kere :17:mevlam çabalarımızı boş çıkarmaz inş:8:

Tilavet secdesini de unutma canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i/429318-sifir-0-spermle-yapabiliriz-404.html canım biz sırayla herkese okuyoruz katılmak istersen dua için beklerim daha önce de konuşmuştuk.
Bu arada ben özel ege ye gittim ben öngörüşme yapıldı.Fiyatı öğrenmek istedim ama söylemediler.Özel olunca tabi.Ama güzel bir yer.Hayırlısı olsun.

tatlım ben o siteye baktım ama sohpet çok ilerlemişti açıkçası damdan düşer gibi girmek istemedim
tilavet secdesi nedir ben hiç duymamıştım

en güzel hediye olucak inş ya ben iğne vakitlerinde stresli oluyorum sevmiyorum iğneyii ne yapalım gülü seven dikenine katlanır artık bu arada bende başladım meryem suresine 25gündür okuyorum bugün regl oldum arkadaşımdan rica ettim okuyacak bikaçgün bide 12günlük dönemdede ya vaarisi okuyacam günde 707kere :17:mevlam çabalarımızı boş çıkarmaz inş:8:

hayırlı olsun arkadaşım müsait zamanlarda bende okutrum senin için Allahım inşallah dualarımızı kabul eder...

Arkadaslar bende tüp bebek tedavisine başladım lütfen bildiklerinizi paylaşın burdaki sohbetler çok samimi geldi bana hangi duaları okumam lazım mesela?

Arkadaslar bende tüp bebek tedavisine başladım lütfen bildiklerinizi paylaşın burdaki sohbetler çok samimi geldi bana hangi duaları okumam lazım mesela?
tedavin hayırlı olsun inş olumlu sonuçlanır tedavin ben meryem süresini okuyorum hergün 41gün okunacak günde 1kere okunuyo bide ya vaaris çekebilirsin 707kere günde bildiklerim bunlar :44:

hayırlısı olsun arkadaşım tuananın dediği gibi 41 meryem suresi var bide 4444 tefrice o biraz uzun ama sana yardım edecek birileri varsa çekebilirsin bizde elimizden geldiğince yadımcı oluruz...

teşekkür ederim cnm inş dualarımız kabul olur bizimde evimiz bebek kokar bebek sesiyle dolar inş

:emir_bebek:

amin hadi bakalım hayırlısıyla başladın sanırım iğnelerini inşallah sonucu olumlu ve güzel olacak sevgiler..

Back