• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

haklısın gerçekten zor çok zor bir süreç maalesef ankara ile ilgili bir bilgim yok sadece erkek spermi konusunda kaan aydosun çok iyi olduğunu biiyorum ankarada ama tüp bebekle alakalı bi bilgim yok..

tesekkur ederım cnm bı tup bebek merkezıne baslamadan once esım bu doktora gıtse ona gore baslasak daha ıyı olurmu kac gundur uyumadan arastırıyorum

tesekkur ederım cnm bı tup bebek merkezıne baslamadan once esım bu doktora gıtse ona gore baslasak daha ıyı olurmu kac gundur uyumadan arastırıyorum

slm.kaan hoca çok iyi bir doktor gerçekten ilgileniyor erkek hastalara bakıyor ankara üniversitesi cebeci tıp fakültesi hocalarından dışarda tedavi olmama rağmen ilgilen mişti bizimle,bence eşin bi gidip görüşme yaparsa en azından fikir sahibi olursun ama baya yoğun oluyor

pınarcım benim de tedavime tüp bebekte karar kılındı.Bakalım bana en kısa sürede dönecekler.Sanırım eylül ayın olmazsa ekimde olur.kısmet artık..

hadi bakalım yol arkadaşım inşallah hayırlısı ile alısın bebeğini kucağına benimde ekim

bence çok doğru düşünmüşsün mail adresi tel no bende var istersen iletirim sani bana 5 eylülde arayıp randevu alın demişti istersen öylede yapabilirsin yolun açıl olsun..

arkadaşlar ya ben bi konuda karar veremiyorum eve köpek almak istiyorum ne bileyim tedavi öncesi biraz kafam rahatlar onunla ilgilenirken diye düşündüm hayvanları çok severim bu arada bebek oluncada anneme veririm dedim seve seve bakar ama kararsız kaldım ne dersiniz...

hadi bakalım yol arkadaşım inşallah hayırlısı ile alısın bebeğini kucağına benimde ekim

bence çok doğru düşünmüşsün mail adresi tel no bende var istersen iletirim sani bana 5 eylülde arayıp randevu alın demişti istersen öylede yapabilirsin yolun açıl olsun..

tmm cnm oyle yapalı o zmn cok tesekkur ederım snglnk_@hotmail.com maıl ve tel no gonderırsen sevınırım cnm cok saol

bebeğimmm canım sen gelesin diye aklımı dağıtmak için nee yapacağımı şaşırdım eve köpek almayı düşündüm ama sen gelince eve en azından birazcık büyüyenen kadar onu anneanneye göndeririz diye düşünmüştüm ama psikolojileri bozuluyomuş çok üzülüyolarmış sonra bende vazgeçtim yazık olmasın hayvancığada nasılsa sen büyüyünce bir sürü evcil hayvan bakacağız seninle kuşlar balıklar eğer istersen minik bir köpek daha ne ler neler yaparız annecim parklara gideriz salıncakta sallanırız uçurtma uçururuz seninle baban havalara atar seni dün akşam arkadaşımızın bebeğine yağtığı gibi futbol oynarsınız gel bebeğim gel annecim sağlıkla sıhhatle mutlulukla gel annene babanaa üzme bizi mutluluğumuza mutluluk evimize renk kat ne olur....

cuma günü çocuk esirgeme kurumunu aradım bazen oluyo öyle iyice umutsuzluğa kapılıyorum yada yoruluyorum diyelim içime bi ateş düşüyo deli gibi bişeyler yapmaya çalışıyo saçmalıyorum neyse araştırdım koruyucu aileliği daha sorarken başladım ağlamaay kadında şarırdı telefonda neyse anlattı bakacak gücü olmayan aileler bırakıyolar bebeklerini yuvaya kadın çok üzülürsünüz çünkü istedikleri zaman sizden geri alacaklar dedi evlatlık düşünün dedi bende durumumuzu anlatınca 30 yaşını yeni doldurduğum için zaten yeni hakk kazanmışız evlatlık edinmeye yaşınızda genç bir kaç sene daha deneyin dedi umudunuzda var.. bende öyle düşünüyorum zaten ama ne bileyim bazen o ateş düşünce içime öyle bi çare arıyorum kendince Allahım ne olur duy sesimizi senden başka ne gidecek bi kapımız ne isteyecek yerimiz var derdimize derman ver hayırlısı ile ver sağlıkla ver mutlulukla huzurla ver Yarabbim...isteyen herkese banada verr Allahımmm

Canım benim ya üzülme nolursun.Ben de duygulanıyorum.Ama ben birkaç gündür iyiyim sanki ben o ben değiilim.Tırın çarpma sonrası şoku belki de.Ama en azından yaşımız genç ve denemek için yıllarımız var napalım bizim de imtihanımız bu..bizden daha kötü durumda olanlar var.önce rabbim onlara sabır versin bize zaten verecektir ben eminim..başkaları için bol bol dua et canım bu dualar sana katlanarak dönecektir.ben senin için de okurumm istersen bir meryem suresi..öptüm çokkkk..

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i/429318-sifir-0-spermle-yapabiliriz-300.html

Canım benim ya üzülme nolursun.Ben de duygulanıyorum.Ama ben birkaç gündür iyiyim sanki ben o ben değiilim.Tırın çarpma sonrası şoku belki de.Ama en azından yaşımız genç ve denemek için yıllarımız var napalım bizim de imtihanımız bu..bizden daha kötü durumda olanlar var.önce rabbim onlara sabır versin bize zaten verecektir ben eminim..başkaları için bol bol dua et canım bu dualar sana katlanarak dönecektir.ben senin için de okurumm istersen bir meryem suresi..öptüm çokkkk..

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i/429318-sifir-0-spermle-yapabiliriz-300.html

canım benim okurum tabi okumammı daha öncede okumuştum arkadaşlar için doğru diyosun umudumuz dualar bende geleyim o topiğe..

YARALIDIR CANI YÜREĞİM HASRETİNLE ERİR GİDERİM SENİ NASIL UNUTSUN BENİM GÖZÜM DALAR GARİPLENİRİM...

ay sanırım adet olacağım çok duygusalım yine isyan değil sadece dindiremediğim gözyaşları sen büyüksün Yarabbim sen bilirsin hayırlısını...

arkadaşlar lütfen son yazdıklarınızda hep umutsuzluk görüyorum.Ben sizlere bir ümit oluyum.Arkadaşım bence sen de köpek alma...ben oyalanmak için ahşap boyama yapıyordum, herşeyi unutuyorun. Gerçi şimdi Hakan hocaya kontrole gittiğim zaman sorucam boyanın kimyasal bir etkisi olur mu diye...Anatolia ya gittiğimde tek tek sizleri anlatmak istiyorum.Hocam nolur onları da bebek sahibi yapın demek istiyorum.Yaa arkadaşlar gidin bir tanışın,anlatın yaşadıklarınızı ya da telefonla arayın.ben bekleme salonundayken tahlil sonuçlarını fakslayanlar oluyordu başka şehirlerden ve sekreter hanım dönüp akşam hocam sizi arasın bilgilendirsin diyordu.Faks numarasını bilmiyorum ama tel 0 312 4425656 Prof Dr. Hakan Yaralı.

arkadaşlar lütfen son yazdıklarınızda hep umutsuzluk görüyorum.Ben sizlere bir ümit oluyum.Arkadaşım bence sen de köpek alma...ben oyalanmak için ahşap boyama yapıyordum, herşeyi unutuyorun. Gerçi şimdi Hakan hocaya kontrole gittiğim zaman sorucam boyanın kimyasal bir etkisi olur mu diye...Anatolia ya gittiğimde tek tek sizleri anlatmak istiyorum.Hocam nolur onları da bebek sahibi yapın demek istiyorum.Yaa arkadaşlar gidin bir tanışın,anlatın yaşadıklarınızı ya da telefonla arayın.ben bekleme salonundayken tahlil sonuçlarını fakslayanlar oluyordu başka şehirlerden ve sekreter hanım dönüp akşam hocam sizi arasın bilgilendirsin diyordu.Faks numarasını bilmiyorum ama tel 0 312 4425656 Prof Dr. Hakan Yaralı.

ilgin için teşekkür ederim incelediğimde hep hakan bey ile alakalı yazmışsın başka hiç bir yerde yazını görmedim dikkatimi çekti umarım ben yalnış anlamışımdır niyetin reklam değildir hoş ben zaten ilgilenmiyorum açıkçası kendi doktorumdanda çok memnunum teşekkürler

kızlar topiğimiz geride kalmasın lütfenn..........

nasılsınız bakalım benim moral 1-2gündür yerinde ama adana çok sıcak bazen çıldırıyorum sanki nefes alamıyorum gibi geliyor....eylülüln sonuna anca anca esmeye başlar...

Öncelikle böyle düşünmene üzüldüm.Ben sadece öneri de bulunmak adına Hakan hoca dan bahsettim. Allah hepinize hayırlısı nerede olacaksa orayı nasip etsin.Hepimizin amacı tek, anne olabilmek, bunun için birbirimize önerilerde bulunuyoruz.

Öncelikle böyle düşünmene üzüldüm.Ben sadece öneri de bulunmak adına Hakan hoca dan bahsettim. Allah hepinize hayırlısı nerede olacaksa orayı nasip etsin.Hepimizin amacı tek, anne olabilmek, bunun için birbirimize önerilerde bulunuyoruz.

Hakan Yaralı'yı çevremden bir kişi de önerdi.Özel sanıyorum kimbilir ne kadardır :( Ya o ya da başkası önemli olan kısmet..Biri bu dr da sevinmiştir bir diğeri ise üzülmüştür. Dr lar sadece birer araçlar.Rabbim ol desin yeter ki...amin

bir bayram daha sensiz sessiz olsun sağlık olsun dilerim Rabbime bu sensiz geçen en son bayramımız olsun ......

Back
X