Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar
- Konu Sahibi 2 mucize
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım benim erkek inferlitesi.eşimin sayı binlerde ,hareket ve morfolojisi 0, dr tüp bebekte bile şans vermiyor.Bilemiyoruz tatlım bakalım Egeüniversitesinde tedavideyiz.Bakalım haftaya ilac tedavimiz de bitiyor neler olacak büyük bir orannda başlarız gibime geliyor tüpe.Hayırlısı artık.Üzgünüm ben deinşallah melis hepimiz için hayırlısı olsun kaçıncı denemen sorun nedir anlatmak istersen eğer...
of canım naptın ya (bebeğimmmm dün akşam yine bi ateş düştü gönlüme gece yarısı göz pınarlarımın ucundaki yağmurlar akıverdi gözlerimden geleceksin diye aldığım cicilerine baktım istemeden kokladım onları sanki senin kokun varmış gibi sanki senmişsin gibi seni çok özledim yavrum lütfen gel artık gelll..
kızlar bende başlıyorum eylül ayında tedaviye... 2. denemem olacak, inşallah yüzümüzü güldürür Allahım...
Amin canım hayırlısı olsun.
kızlar bende başlıyorum eylül ayında tedaviye... 2. denemem olacak, inşallah yüzümüzü güldürür Allahım...
lukretia hoşgeldin kaçıncı denemen bilmiyorum ama dilerim hayırlısı ile bu tedavide kavuşursun mniğine...
Canım benim erkek inferlitesi.eşimin sayı binlerde ,hareket ve morfolojisi 0, dr tüp bebekte bile şans vermiyor.Bilemiyoruz tatlım bakalım Egeüniversitesinde tedavideyiz.Bakalım haftaya ilac tedavimiz de bitiyor neler olacak büyük bir orannda başlarız gibime geliyor tüpe.Hayırlısı artık.Üzgünüm ben de
bizdede erkek infertilitesi maalesef aslında naçizane araştırdığım için ve şansımız zor dediğin için söylemek isterim ki bizimde sayımız 15 bin morfoloji %1 ve %99 anamolili belki biliyosundur ankarada kaan aydos var bu işin uzmanı özellikle erkek infertilitesinde çok başarılı azospermide bile birçok başarıları var ben ona mal ile ulaşmıştım kısaca durumu anlatmıştım çok yoğun olduğu için eylül ayına randevu verdi fakat bu süre zarfında bize ilaç tavsiyelerinde bulunmuştu biz ilaçları kullanmaya başladık ama bir dahaki denemede pgd yaptıracağımız için buradaki doktorum bu tedaviye gerek olmadığını zaten sağlıklı embriyo transferi yapılacağı için gerek yok dedi benim eşim doktor olduğu halde maalesef doktorlardan ve ilaçlardan hiç hoşlanmaz onunda canına minnet bıraktı ilaçları bide yine belki biliyosundur ama erkek infertilitesinde ımsi denilen bir yöntem var spermi 600000 kat büyütüyo ve arasından anamolisi en az en canlı ve kaliteli spermi seçiyolar yalnız bu işlem maalesef sadece istanbulda belli merkezler tarafından uygulanıyo belki bu şekilde bir tedavide düşünülebilinir tabi aslında bunların hepsi bahane yeter ki Rabbim ol desin inşallah ben çok istedim istanbulu ama maalesef zaman probleminden dolayı olmadı bende izmirde özel ege tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum
(aklıma takıldı şimdi bizimde sayımız ve morfolojimiz çok benziyo seninle biz üroloğa en son 2009 da görüldük sonra hep tüp yaptık acaba bizimdemi hiç şansımız yok)
günaydın arkadaşlar...
bende dün Semiha Şakir Kadın Doğumda işlemlerimi başlattım... daha önce yumurtalıklarımın çalışmadığını söylemişlerdi fakat doktorun muayenesinde 3-4 tane yumurta görüldü... çok şükür Rabbime.... eylül ayına eşim için randevu verdiler spermlerine bakılcak ekim ayında raporunuz çıkar dediler.... ekim de başlıyoruz inşallah.....
bende dün Semiha Şakir Kadın Doğumda işlemlerimi başlattım... daha önce yumurtalıklarımın çalışmadığını söylemişlerdi fakat doktorun muayenesinde 3-4 tane yumurta görüldü... çok şükür Rabbime.... eylül ayına eşim için randevu verdiler spermlerine bakılcak ekim ayında raporunuz çıkar dediler.... ekim de başlıyoruz inşallah.....
Kizlar Merhaba,
Bende Eylul sonu yada ekim basinda Turkiyeye gelip tedaviye baslayacagim. Umut tup bebek merkezi ile gorustum ve adetimin ikinci gunu Merkezde olmami soylediler, Gercekden cok heyecanliyim. Umut'da tedaviye baslayacak arkadaslar varmi?
şimdiden hayırlısı olsun arkadaşım ben orada tedavi olmuyorum ama çok araştırdım hakkında çok iyi şeyler duydum inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına az kaldı artık gerçekten çoookkk heyecanlı...
günaydın arkadaşlar...
gülsencim vücut zaman zaman farklı tepkiler verebiliyo önemli olan umutsuzluğa kapılmamak ümidini hep ayakta tutabilmek şimdiden hayırlısı olsun bütün aşamaları paylaşırız inşallah en sonundada bu topiği 2012 de dünyaya merhaba diyen minişler olarak başka bir topiğe taşıyalım:))
şimdiden hayırlısı olsun arkadaşım ben orada tedavi olmuyorum ama çok araştırdım hakkında çok iyi şeyler duydum inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına az kaldı artık gerçekten çoookkk heyecanlı...
gülsencim vücut zaman zaman farklı tepkiler verebiliyo önemli olan umutsuzluğa kapılmamak ümidini hep ayakta tutabilmek şimdiden hayırlısı olsun bütün aşamaları paylaşırız inşallah en sonundada bu topiği 2012 de dünyaya merhaba diyen minişler olarak başka bir topiğe taşıyalım:))
pınarcımmm ağzından bal damlıyo inşallahhhh 2012 anneleri oluruzzzzz topiğimizide 2012 anneleri yaparızzzzz :)))
Kizlar Merhaba,
Bende Eylul sonu yada ekim basinda Turkiyeye gelip tedaviye baslayacagim. Umut tup bebek merkezi ile gorustum ve adetimin ikinci gunu Merkezde olmami soylediler, Gercekden cok heyecanliyim. Umut'da tedaviye baslayacak arkadaslar varmi?
ben oraya gitmiyorum ama hakkında çok iyi şeyler duydum.... forumda oraya gidenler için ayrı topik var bir bak istersen arkadaşım...
pınarcımmm ağzından bal damlıyo inşallahhhh 2012 anneleri oluruzzzzz topiğimizide 2012 anneleri yaparızzzzz :)))
olacak arkadaşım Allahın izni ile bu topiği 2012 yılanda anne olanlar olarak değiştireceğiz ben çoookkk inanıyorumm
olacak arkadaşım Allahın izni ile bu topiği 2012 yılanda anne olanlar olarak değiştireceğiz ben çoookkk inanıyorumm
bende inanıyorum inşallah Allahımmmm yardımcımız olsunn....
bende inanıyorum inşallah Allahımmmm yardımcımız olsunn....
inşallah kızlar ben de inanıyorum.Rabbim ol desin yeterki
artık bu siteye girmem eşim tarafından yasaklandı yasaklandı demeyelimde hiç istemiyor neymiş efendim burayı okuyunca depresyona giriyomuşum üzülüyomuşum falan falan ben zaten üzgünüm o bunu anlayamıyo neyse ben yinede gelip bir şeyler paylaşacağım yeni birşeyler öğreneceğim bazen eşime anlatamadığım yada onun beni anlayamadığı bir çok şeyi buradaki arkadaşlarla daha iyi paylaşabiliyorum çünkü canımın nasıl yandığını anca çeken bilir....
günler sanki çok hızlı sanki çok yavaş az kaldı yeni tedaviye sanırım ekimin 20 25 gibi adet olurum diliyorum bu 4. ve son tedavim olsun artık bu hasret bitsin...
bazen banada kızıyor eşim girme diyor ama ben girince rahatlıyorumm beni benim gibi acı çekmeyen anlayamaz kaldi ki eşim bile anlayamıyor...çalışıyor musun bilmiyorum ama en azından işyerinde falan gir ara sıra bizi bırakmaa:))) bende sen söyleyince hesapladım benimde ekimin 1i gibi adet günüm bakalım parayı ayarlayabilirsek bizde başlayacazz..
arkadaşlar, ben de bir ömür buraya yazacak ve defalarca deneyeceğimi düşünüyordum.Lütfen strese girmeyin bu tedavi açısından çok önemli.ve mutlaka yaptıracağınız yeri çok iyi araştırın.ben yeni denememde umutsuzluğa öyle düşmüştüm ki, ta ki Hakan Yaralı ile tanışana kadar.eğer ankara da yaptırma olanağınız varsa mutlaka tanışın...her ayrıntı ve detaya titizlikle eğiliyorlar.
hepinizin kucağının dolması dileğiyle,umarım benim mutluluğumu siz de yaşarsınız
hepinizin kucağının dolması dileğiyle,umarım benim mutluluğumu siz de yaşarsınız
bazen banada kızıyor eşim girme diyor ama ben girince rahatlıyorumm beni benim gibi acı çekmeyen anlayamaz kaldi ki eşim bile anlayamıyor...çalışıyor musun bilmiyorum ama en azından işyerinde falan gir ara sıra bizi bırakmaa:))) bende sen söyleyince hesapladım benimde ekimin 1i gibi adet günüm bakalım parayı ayarlayabilirsek bizde başlayacazz..
ahh carmennnn calışıyorum ama benmi yoksa sadece bedenimmi bilmem yok canım burayı bırakmam ben buradan çok şey öğrendim derdimi anlattım derman buldum aynı söylediğin gibi eşim bile anlamazken bu acıyı ssenin gini çeken bilir ancak dilerim istediğiniz parayı hemen toplayıp başlarsınız tedavinize beraber ilerleriz bu tedavimizde...
arkadaşlar, ben de bir ömür buraya yazacak ve defalarca deneyeceğimi düşünüyordum.Lütfen strese girmeyin bu tedavi açısından çok önemli.ve mutlaka yaptıracağınız yeri çok iyi araştırın.ben yeni denememde umutsuzluğa öyle düşmüştüm ki, ta ki Hakan Yaralı ile tanışana kadar.eğer ankara da yaptırma olanağınız varsa mutlaka tanışın...her ayrıntı ve detaya titizlikle eğiliyorlar.
ne mutlu sana darısı başımıza...
ya arkadaşlar benim bir sorunum var daha önce bir defa normal yollarla fakat gelişim geriliği nedeni ile sonlandırılmış sonrasında tüp bebekle gebelik oluşmuş fakat kalp atımı olmadığı için kürtajla sonlandırılmış iki gebeliğim var üzerine 2 tüp bebek denememde olumsuz oldu yani hiç tutunma olmadı bu arada bütün genetikler yapıldı sadece bende kanda pıhtılaşma sorunu çıktı kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen gebelik oluşmadı doktorum bi daha ki denemede pgd yaptıralım dedi fakat başka bir tüp bebek uzmanı eğer genetikte bir sorun yoksa anlamsız çünkü pgd oradan hücre alındığı için gebelik şansını azaltabilir dedi tabi bende şaşırdım kaldım zaten mali olarakta külfetli tabiiki gerekiyorsa yaptıracağız ama benim kafam karıştı hemde çok...
kızlar Allah hepımıze sabır versın cok zor bı sureç ankarada baska hangı merkezlerı onerırsınız bende arastırıyorum
haklısın gerçekten zor çok zor bir süreç maalesef ankara ile ilgili bir bilgim yok sadece erkek spermi konusunda kaan aydosun çok iyi olduğunu biiyorum ankarada ama tüp bebekle alakalı bi bilgim yok..