ayyy maşallah size aynı pınarla benim gibi, işallah sonuçlarınız da güzel olacak bizimn gibi rabbimin izniyle dularımız sizinle kızlar, haftaya bebeişleriniz göbişilerinizde sonra da işallah 9 ay sizinle olacaklar
arkadaşlar bu transferden sonra abdest alma olayında yalnış bilgiye sahip bazı arkadaşlar var doktor alttan muayene ettiğinde de transfer yapıldığında da gusül abdesti bozulmuyo namaz kılınabilir kuran okunabilir çünkü orda yapılan muayenede haşa kimse zevk almıyodur heralde ben çok araştırdım ayrıca vicdanım 4 gün namazımı geçirmeme izin vermedi zaten 1 gün sonra duş alamaya da izin veriliyo yardımcı olmuşumdur inşallah
aminnn inşallah size güzel haberler vericez. dualarınız için Allah razı olsun:)ayyy maşallah size aynı pınarla benim gibi, işallah sonuçlarınız da güzel olacak bizimn gibi rabbimin izniyle dularımız sizinle kızlar, haftaya bebeişleriniz göbişilerinizde sonra da işallah 9 ay sizinle olacaklar
aminn inşallah canımmm.cinsiyeti hiç farketmez yüce Rabbim sağlıklı,sıhhatli,hayırlısını nasip etsin inşallah.ayy ne güzel hadi sağlıklı yımırtalarınız olsun inş......
cloudy ve bizim gibi ne güzel sizinde birinizin kızı birinizin oğlu olur inşşşşşş
ben bi kız bi oglan istiyorum ama:)
:) ben de ondan istiyoruuuummm.
aminnn canımcımm Rabb'im inşallah o güzel duyguyu bize de yaşatır hayırlısıyla.ikiz konusunda da Allah hayırlısını versin inşallah, bir tane olsun da sağlıklı,sıhhatli olsun.ikiz olursa da çok seviniriz tabi ki.Allah yardımcımız olsun.işallah kızlar allah gönlünüze göre versin, yarın iyi haberler verin bize, güzel güzel yumoşlarınız güzel embryolar olsunlar sonrada güzel güzel yakışıklı yakışıklı bebekler olsunlar işallah , allah yardımcınız olsun dualarım kalbim siiznle
amiinnn canımmm,allah razı olsun.canlar yarın yumurtalar toplanıyormuş Allahım sağlıkla döllenmesini sonrasında da sağlıklı embriyolara çevirsin inşallahh.. trasnfersle birlikte de yavrularınızı alıp 9 ay boyunca hiç bıraktırmasın inşallah.. dualarımız sizinle..
aminnn canımcımm Rabb'im inşallah o güzel duyguyu bize de yaşatır hayırlısıyla.ikiz konusunda da Allah hayırlısını versin inşallah, bir tane olsun da sağlıklı,sıhhatli olsun.ikiz olursa da çok seviniriz tabi ki.Allah yardımcımız olsun.
amiinnn canımmm,allah razı olsun.
sizlerin ve tüm hamile arkadaşların da Allah sağlık,sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.inşallah bize de hayırlısıyla bu denemede nasip etsin.
Kizlar klinike dogru yola ciktik allahim yardim etsin en zor surece basliyoruz artik bekleme:)insallah saglikla yumurtalamiz toplanir sonrada tasimak nasip olsun emniriyolarimizi..dua edin kizlar bize yarim saat arayla opu muz var..
Kizlar klinike dogru yola ciktik allahim yardim etsin en zor surece basliyoruz artik bekleme:)insallah saglikla yumurtalamiz toplanir sonrada tasimak nasip olsun emniriyolarimizi..dua edin kizlar bize yarim saat arayla opu muz var..
kzılar yumurtalarınız topalancaktı.. nasıl kaliteleri çok iyidir inşallah.. transfer zamanlarınız belli oldu mu??
kızlar transfer tarihim belli oldu:)pazar sabah 8.30:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?