benimde ağustos olur galiba..ben temmuzda bakmaya başlasam abiye gelinlik tarzımA göre vücuduma uygun olan gelinlşkler abiyeler nelermiş fikir edinmiş olurum :44:
meraba ekim gelinleri ben geldimmmmiracle bende 29 ekim kına 30 ekimde düğün ama hiç bi hazırlık yok bizde oturuoz relax no panic sanki başkası evlenecek
anammm gelinlik için erkencisinnn daha var kıs ne bu acele
hoşgeldiiin canım
şimdiden tebrik ederim
malesef benim sevdiceğim askerde olduğu için biçok şeyi yapamıyorum
ama bugün gelinliğime karar verdim kaporasını verdik dikilmeye başlanacak çoooook güzel bir duygu rabbim hepinize yaşatsın inşallah arkadaşlaaarrr
bende daha gelinlik modeli seçemedim dikili bir gelinlik üzerinde oynama yaptırıcm artık öyle karar verdim
anammm gelinlik için erkencisinnn daha var kıs ne bu aceleamin canıımm inşallahh..ben askerlik badirelerini atlattım çok şükür 2 sene oluyo..Rabbim senide kavuştursun inşallah gerçi az kalmışşş bitmiş askerlikk :97: sen kaç yaşındasın nişanlın kaç. yaşında :26:
hımm inşallah en güzelini seçeriz :97: içimize sinsinde yeterkii :82: ben kendimi gelinlikle hiç hayal etmedimm zaten evleniomuşum gibide gelmiyo :44: ne zaman ben gelin moduna giricem :26:
evet canım uzun dönem bekledimm ahh ahha ne günlerdi o günlerseninki kısa dönem anlaşılan en güzeli..beklenecekse kısa dönem beklenmeli uzun çok zor
valla gelmiş geçmiş olsun canım yoook bizimde uzun dönem 400 gündür askerde
kısa dönem beklerken uzun dönem çıktı nasibimize
sen kaç yaşındasın nerde oturuyorsun canım?
hadi yaa kötü olmuş :26: darısı sana olsun geçio işte ölede bölede yemişsin sen şafağı şafak kalmamışki bitmişşş şükürr..
ben 23 olucam kasımda inşallah.. nişanlımda 23 ankarada oturuorum gurbete gelin gitmicem ankarada kalıcamAllah nasip ederse.. fazladan da sen sormadan ben söliim dedim...sen nerde oturuosun cnm ??
çok şükür canım yedik bitirdik sayılır askerliği
bende antalyalıyım sevdiceğim de buralı bende gurbete gitmeyeceğim bu arada sevdiğim de şu an ankara da asker
aaa ölemi neresinde yapıo askerliği??
benim tayin olcak biz ordan araya gdicez mutlu olalumda ben gezmeye razıyım
mamakta canım
evet canım mutlu olalım da şehir önemli değil bu arada mesleğin ne canım?
anladım Allah kavuştursun cnm
amin canım çok saol
sen gelin moduna girmedin mi daha bakiiimmm
mamakta canım
evet canım mutlu olalım da şehir önemli değil bu arada mesleğin ne canım?
yok canım yaaa nerdee :44: daha alışamadımki nişanlılığa evlilik moduna gireyimsen gelin gibi hissedion heralde kendini
ben insaat teknikeriyim nişanlımda subay tatlım senin mesleğin ne
valla sevdiğime kavuşmanın tek yolu gelin olmak
o yüzden bayadır hazırım şekerim ben
ah tsk ah canım yaa benim sevdiceğimi bi verse başka bişey istemiyorum
bende dini eğitmenim canım nişanlım da veteriner....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?