2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

bizde hala beklemedeyiz agustosta hızlanıcak hazırlıklar inş.

benimde ağustos olur galiba..ben temmuzda bakmaya başlasam abiye gelinlik tarzımA göre vücuduma uygun olan gelinlşkler abiyeler nelermiş fikir edinmiş olurum :44:

benimde ağustos olur galiba..ben temmuzda bakmaya başlasam abiye gelinlik tarzımA göre vücuduma uygun olan gelinlşkler abiyeler nelermiş fikir edinmiş olurum :44:

bende daha gelinlik modeli seçemedim dikili bir gelinlik üzerinde oynama yaptırıcm artık öyle karar verdim

meraba ekim gelinleri ben geldimmm miracle bende 29 ekim kına 30 ekimde düğün ama hiç bi hazırlık yok bizde oturuoz relax no panic sanki başkası evlenecek

hoşgeldiiin canım

şimdiden tebrik ederim

malesef benim sevdiceğim askerde olduğu için biçok şeyi yapamıyorum

ama bugün gelinliğime karar verdim kaporasını verdik dikilmeye başlanacak çoooook güzel bir duygu rabbim hepinize yaşatsın inşallah arkadaşlaaarrr

anammm gelinlik için erkencisinnn daha var kıs ne bu acele amin canıımm inşallahh..ben askerlik badirelerini atlattım çok şükür 2 sene oluyo..Rabbim senide kavuştursun inşallah gerçi az kalmışşş bitmiş askerlikk :97: sen kaç yaşındasın nişanlın kaç. yaşında :26:
bende daha gelinlik modeli seçemedim dikili bir gelinlik üzerinde oynama yaptırıcm artık öyle karar verdim

hımm inşallah en güzelini seçeriz :97: içimize sinsinde yeterkii :82: ben kendimi gelinlikle hiç hayal etmedimm zaten evleniomuşum gibide gelmiyo :44: ne zaman ben gelin moduna giricem :26:

canım ben hem çalışıyorum hemde sıcaklarda prova çok zor olur...

o yüzden şimdiden başladım canım

çok saol canım uzun dönem mi bekledin canım?

ben 23 nişanlım 29 yaşında canm

evet canım uzun dönem bekledimm ahh ahha ne günlerdi o günler seninki kısa dönem anlaşılan en güzeli..beklenecekse kısa dönem beklenmeli uzun çok zor

evet canım uzun dönem bekledimm ahh ahha ne günlerdi o günler seninki kısa dönem anlaşılan en güzeli..beklenecekse kısa dönem beklenmeli uzun çok zor

valla gelmiş geçmiş olsun canım yoook bizimde uzun dönem 400 gündür askerde

kısa dönem beklerken uzun dönem çıktı nasibimize

sen kaç yaşındasın nerde oturuyorsun canım?

valla gelmiş geçmiş olsun canım yoook bizimde uzun dönem 400 gündür askerde

kısa dönem beklerken uzun dönem çıktı nasibimize

sen kaç yaşındasın nerde oturuyorsun canım?

hadi yaa kötü olmuş :26: darısı sana olsun geçio işte ölede bölede yemişsin sen şafağı şafak kalmamışki bitmişşş şükürr..

ben 23 olucam kasımda inşallah.. nişanlımda 23 ankarada oturuorum gurbete gelin gitmicem ankarada kalıcam Allah nasip ederse.. fazladan da sen sormadan ben söliim dedim...sen nerde oturuosun cnm ??

Son düzenleme:

çok şükür canım yedik bitirdik sayılır askerliği

bende antalyalıyım sevdiceğim de buralı bende gurbete gitmeyeceğim bu arada sevdiğim de şu an ankara da asker

çok şükür canım yedik bitirdik sayılır askerliği

bende antalyalıyım sevdiceğim de buralı bende gurbete gitmeyeceğim bu arada sevdiğim de şu an ankara da asker

benim tayin olcak biz ordan araya gdicez mutlu olalumda ben gezmeye razıyım

yok canım yaaa nerdee :44: daha alışamadımki nişanlılığa evlilik moduna gireyim sen gelin gibi hissedion heralde kendini

valla sevdiğime kavuşmanın tek yolu gelin olmak

o yüzden bayadır hazırım şekerim ben

ben insaat teknikeriyim nişanlımda subay tatlım senin mesleğin ne

ah tsk ah canım yaa benim sevdiceğimi bi verse başka bişey istemiyorum

bende dini eğitmenim canım nişanlım da veteriner....

az kalmış sabret canım gelicek bak benimki temelli asker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…