- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
Canım bu dünya imtihan dünyası. Acılar da sevinçler de bizim için. İnşallah sorunların çözülür.
Benim de 7 ay olacak yarın. İnan yıllardır evli gibiyim. Alıştık iyice evliliğe. Artık tam bir aile olma zamanı sanırım. Evin içinde minik bir sese ihtiyaç var. Şu sağlık sorunlarım bir çözülsün inşalllah sonra
ben bebeğimi kaybettim eşimde hastalığa yakalandı geçermi bu acı bilmiyorum..daYnmaya çalışıyorum bazen kendimi çok güçsüz hissediyorum Allahım yardım et..
ciddi gruba giriyo verem teşhisi konulduperişan haldeyiz..diğer acımı unutturdu daha yeni hastaneden çıktım sayılır kendime gelemeden şimdide bu oldu kendimden geçtim artık o ii olsun
ciddi gruba giriyo verem teşhisi konulduperişan haldeyiz..diğer acımı unutturdu daha yeni hastaneden çıktım sayılır kendime gelemeden şimdide bu oldu kendimden geçtim artık o ii olsun
Kızlar ilk sayfaları okudum biraz duygulandım nereden nereye gelmişiz...
Gelinlik provaları mobilya seçimi derken artık 8 aylık evliler olduk. Ama topic çok sessiz yaa... okyonus şu sınav geçse sanırım burada aktif olursun yinedesert06rose son mesajından sonra neredeyse 1 ay geçmiş eşin nasıl oldu?
Kızlar ben çok şükür nisanda evlendim. Allah yardımcınız olsun. Çeyizinizi düzerken bana her türlü danışabilirsiniz. Çevrem biraz geniş olduğu için bazı ürünleri çok ucuza kapattımSize her konuda yardımcı olabilirim.
Nasılsın balhuzur? Neler yapıyorsun?
KPSS bitene kadar topik çok hareketli olmayacak sanırım. Ben de tekrar gireceğim sınava. Çalışamıyorum zaten bir an önce olsun bitsin de stresi bari gitsin.
Ben bebek düşünmeye başladım kızlar. Topiğimizin hamişi var mı?
Hangi nisanda evlendin hemera? bizde şuanda 8 aylık evlileriz zaten, çeyizlerle uğraşırken görmeliydik seni
İyiyim canım şükür, 1 hafta tatil yaptım annemlerde 2 gün önce döndüm evime.
K.vdem her sene yazın uludağda kamp yapıyor çadır kuruluyor, önceki gün k.vdem,eşim,ben,kaynım uludağa çıkıp çadır kurduk :) bugünlerde de eşya filan taşınacak ama ben gidemeyeceğim sanırım, kiraz detoksu halsizlik yapıyor
aöf sınavlarım geçti çok şükür sonuçları bekliyorum şimdi, bir yandan iğne oyası öğrenmeye çalışıyorum, annem kursuna gitmişti bana öğretmeye çalışıyor öyle eciş bücüş birşeyler yapıyorum bakalım
bebek fikri arada benimde aklıma geliyor ama eşime göre daha zaman var
sen nasılsın neler yapıyorsun canım?
Ben bu aralar KPSS çalışmaya çalışıyorum. Altından zarar etmiştim onu kurtarmaya çalışıyorum bir yandan da. Havalar iyice ısındı. Evi yaz moduna geçirdim. Kışlıklar kalktı, bahar temizliği yapıldı, pikeler gün yüzüne çıktı. Ufak bir tatil hayal ediyorum.3-5 gün yeter bana.
Bir de bebek istiyorum artık. Hayırlı zamnda hayırlı bir evlat
Allah zihin açıklığı versin cnm. Hayırlısıyla gönlünüze göre bebeğiniz de olur inşallahçalışıyor musun cnm sen?
Hangi alanda peki?
Seni nedense kendime yakın buluyorum acemiperi :) tanımıyorum ama içimden öyle geliyor...
Kızlar nerelerdesiniz?
Çalışmalar nasıl gidiyor okyonus?
Eşin nasıl oldu desert06rose?
Kızlar ilk sayfaları okudum biraz duygulandım nereden nereye gelmişiz...
Gelinlik provaları mobilya seçimi derken artık 8 aylık evliler olduk. Ama topic çok sessiz yaa... okyonus şu sınav geçse sanırım burada aktif olursun yinedesert06rose son mesajından sonra neredeyse 1 ay geçmiş eşin nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?