2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

benede çanakkalede diktiricem daha konuşmadım model beğeniyorum bakalım artık bir ay sonra konuşurum bende belki dikili bişi bulucam üzerinde oynama yaptırıcam diktiririm istediğim gibi olmaz diye çok korkuyorum ben su bir bucuk ay pek bir hazırlığımız olmucak agustos girdiğinde başlıycaz son 2 ay kala yetiştiricez bizde agustosta ev nikah davetiye gelinliği kesinleştirirz eylülde eşyalar alınır gelinlik bitmiş olur ekimdede düğün bu hafta balayı için otel ayarlıcas bakalım nasipse

hayırlısı olsun inşallah diyelim herkes için :)
balayı için nereyi düşünüyosunuz? biz belirledik. antalya da kremlin palace istiyoruz.
aslında ekimde Kıbrıs daha iyi mi olur demiştik başlarda ama nişanlım beyaz tenli olduğu için çok fazla sıcağı sevmiyor. antalya daha iyi olur dedik

bizde antalya belek diye düşündük yada bodrum bunlardan birini kesinleştiricez haftasonu

desert06rose nerdesin merak ettim seni nişanlınlamı buluştun yoksun bugün:97:

desert06rose nerdesin merak ettim seni nişanlınlamı buluştun yoksun bugün:97:

geldim canım...birazdan nişanlımın ailesi bize gelicek onları bekliyoruz..nişanlımı getirmicekler çook özlemiştim halbuki

ayy bunlar nerde kaldı babamda gelmedi onlarda :44: ne gamsızlar yahu

geldim canım...birazdan nişanlımın ailesi bize gelicek onları bekliyoruz..nişanlımı getirmicekler çook özlemiştim halbuki

ayy bunlar nerde kaldı babamda gelmedi onlarda :44: ne gamsızlar yahu

kayınvalidenler geliyor demek güzel bir gece olur inş:26:nişanlını neden getirmiyorlar:26:benimde nişanlım yolda geliyor pazar döncek çok özledimbalayı için oteli ayarladık antalya belekteyizz ev bulmuş bide agustosta boşalcak tutucaz nasipse

günaydın kızlar nasılsınızz eki gelinleri nerdesiniz yok kimseciklerr

desert06rose tatlım nasıldı dün gece kayınvalidenlerle nasıl geçti gecenn

günaydın kızlar nasılsınızz eki gelinleri nerdesiniz yok kimseciklerr

desert06rose tatlım nasıldı dün gece kayınvalidenlerle nasıl geçti gecenn

günaydın canımm

gecem çok güzeldi canım..taki ne konuşulduğunu annemden öğrenene kadar biz nişanlım ve kardeşlerim başka oda da oturmuştuk..onlarda düğünden konuşmuşlar..30 ekim kesin tarihimizmiş..yemekli olacak die yer yok bu salonu bulduk demişlerdi şimdide yemekli olmucak demiş kaynbabam ee yemekli olmucaksa taaa 30 ekimi ne diye tuttunuz..bisürü yemeksiz salon bulunurdu çokk canım sıkıldı..zaten 30 ekim günü saatler alınıyo benim bisürü hayallerim vardı için edildi vede edilmeye devam edecek gibi duruyo

üzüldüm canım yaa inş. başka sorun çıkmaz ucuz diye o tarihi beklemişler ben burdn onu anlıyorum yemek bahane ki zten yemeklide değilmiş uyum sağlamaya bak bu dönemler stresli atlatıcaz inş. en kısa zamanda

ne bileyim canım yaa o kadar moralim bozukki evlenmek istemiyorum ben ya bunların sürekli tuttukları düğünn salonu var o yüzden başka yere bakmadılar boş günleride o gün varmış. ucuz olur o zmn diye tuttukları sanmıyorum.. :26: sırf bilindik yer akrabalarımız zorluk çekmesin diye yaptıklarını düşünüyorum.. böyle olursa hep nasıl uyum sağlayabilirim herşeye boyunmu eğicem..ii o zmn herşeyi onlar kafasına göre ayarlasın bende el gibi giderim düğüne çok canım sıkkın nasıl iş bilmiyorum ama bunlar bohçada yapmıyo bohça yamayan yerler adetler varmı yaa ben ilk kez görüyorum :26: hiç bahsetmiyolar bohçadan filan böle iş mi olur yaa

bide bizim oralarda geline gelirken geline hediye getirilir bunlarda o da yok :26: bizmi garibiz bunlarmı anlamış değilim

bizde bohça var tatlım dediğin hediye olayıda var tabi her yerin adeti farklı ama insan kendi adetleri gibi olsun istiyor yadırgıyor düğün öyle böyle olcak kafana takma sen şimdi üst üste geliyor ama yoluna girecek esyalarını gelinliğinii ayarla sen

günaydın ekim gelinleriiiiiiiiii !!!!!!!

DÜN KINA SALONUMUZU TUTTUK...ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLURR

Son düzenleme:

saol kuzumm Ayarlıcam inşallah..

Topiği yine boşladık nerdesin okyonus??

napiim canımm iyiyim..yarın ablamı istemeye geliolar :26: ablamıda vericez artık düğün günümüzde belli bakalım hayırlısı olsun cümlemizede inşallah ağzımızın tadı bozulmasın hç bi zaman ayyy bi yaz gelmedi yaaa hava buz gibi :26:

hayırlı olsun canım ablandan önce evleniceksin iyiymiş burdada hava buz gibi sürekli yağmur yagıyor düğünde nolcak bakalım 8-9 ekimde açık alanda olcak benim kına gecem düğünüm inş. havagüzel olur:26: 15 ekimde olan kapalı salon çok özeniyorum birazda geçe kaldı nişanlımın yengesi yüzünden doğum yapçak gelemezmiş erekn olursa hava soğuk olursada gelemez bebeği 4 aylık olck eğer hava kötü olur ben düğünümden bişi anlamazsam hiç afetmiycem onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…