- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
merhaba canım. sana da hayırlı olsun diyeyim. ev için ağustostan öncesi zaten mümkün değil. beyaz eşyayı beko aldık. benim bir akrabam çalıştığı için bize bayağı indirim yaptı :)
gelinlik için nereye gideceksin. hangi moda evine. ben gaziosmanpaşa taraflarında annemlerin bir ahbaplarının kızına gittim. kadının moda evi lüx bir yer değil ama diktiği ve tasarladığı gelinlikler çok güzeldi. yani o nişantaşı gibi yerlerdeki moda evlerine taş çıkaratacak kadar güzel dikmiş. sana sen ne beğenirsen üstüne yakıştıracağının da garantisini veriyor. bir gelinlik denedim o gün üstüme cuk diye oturdu. :) ama elbette insan tereddüt ediyo bazen. o gün başka yerlere de baktım. hiç ilgilenmediler düğün ekimde diye (bu arada bizim nikah düğün salonunda olacak yani aynı gün :) )
siz katologdan beğenin bakın biz dikeriz diyolar. hiç yardımcı olmadılar. bu kadında yardımcı çok oldu işi başından aşkın olmasına rağmen. sanırım onu tercih edicem. uzun mu yazdım ne. hayat hikayesi gibi oldu :)))
benede çanakkalede diktiricem daha konuşmadım model beğeniyorum bakalım artık bir ay sonra konuşurum bende belki dikili bişi bulucam üzerinde oynama yaptırıcam diktiririm istediğim gibi olmaz diye çok korkuyorum ben su bir bucuk ay pek bir hazırlığımız olmucak agustos girdiğinde başlıycaz son 2 ay kala yetiştiricez bizde agustosta ev nikah davetiye gelinliği kesinleştirirz eylülde eşyalar alınır gelinlik bitmiş olur ekimdede düğün bu hafta balayı için otel ayarlıcas bakalım nasipse