• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

oo herkeze pay etmişsin çeyizi ne güzel haa:31:benimde bornoz takımı uyku seti pike takımı fln almış kayınvalidem :66:

benim kayınvalidem bana bişi vermedi demedi de :26: kadın çeyizden bohçadan filan hiç bahsetmioki :44: kadın bana bişi almamış galiba :44: bornoz takımım var..pike takımı alınacak iki tane alsam onuda bi çift kişilik bide tek kişilik :44: yeter heralde bide battaniye var..getirende olur battaniye getirmezlersede canları saolsun :61:

Son düzenleme:
benim kayınvalidem bana bişi vermedi demedi de :26: kadın çeyizden bohçadan filan hiç bahsetmioki :44: kadın bana bişi almamış galiba :44: bornoz takımım var..pike takımı alınacak iki tane alsam onuda bi çift kişilik bide tek kişilik :44: yeter heralde bide battaniye var..getirende olur battaniye getirmezlersede canları saolsun :61:

yeter yaa kalabalık değilseniz evine pek gelen giden yatıya kalan olmazsa yeter napçan çok alıpta boşver yapma fazla masraf :51:

tatlım bir tek seninle ikimiz ekimde evleniyoruz galiba ne bu böyle yaa en geçe bizmi kaldık :90:

selam kızlar ben de komşu topiktenim :52:
aslında ekim gelini çok var ama dağılmışsınız herbir yere
toplanmanız lazım :52:

benim de düğünüm 2 ekimde olacaktı sonra 3 hafta öne alındı
burda ekim gelinleri diye bi tpic daha vardı orda konuşmuştuk azcık kızlarla
onlar da kimse yok diye yakınıyolardı yanlış hatırlamıyosam :26:

ben görmedim öyle bir topiktatlım kapanmıışmı acaba:19:düğün yaklaştıkça gelirler belki biz desertrose ile mayıs ayında nişanlancaklar topiğinden tanışıyoruz şansa düğünümüzde ekimde aynı ay :66:bide angelprenses diye bir arkadaşımız var onunlada aynı ay nişanlandık ama o eylülde evleniyor:92:

yok kapanmadı, duruyo
angelprenses bizim topicte, tanıyorum onu
ama bizim topikte başka ekim gelinleri de var
bize takılabilirsiniz, herşeyi paylaşıyoruz çok güzel oluyor

ben görmedim öyle bir topiktatlım kapanmıışmı acaba:19:düğün yaklaştıkça gelirler belki biz desertrose ile mayıs ayında nişanlancaklar topiğinden tanışıyoruz şansa düğünümüzde ekimde aynı ay :66:bide angelprenses diye bir arkadaşımız var onunlada aynı ay nişanlandık ama o eylülde evleniyor:92:
evet ya şans işte :8: ama sen benden önce gidion :85:
selam kızlar ben de komşu topiktenim :52:
aslında ekim gelini çok var ama dağılmışsınız herbir yere
toplanmanız lazım :52:
bencede toplanmamız lazım bak eylül gelinleri birbirlerine nası sahip çıkıyolar hiç ayrılıolarmı :19:
tatlım bir tek seninle ikimiz ekimde evleniyoruz galiba ne bu böyle yaa en geçe bizmi kaldık :90:
başlığı ~ekim gelinleri buyrun sohbete canlı topik~diye değiştir belki gelirler :37:
yeter yaa kalabalık değilseniz evine pek gelen giden yatıya kalan olmazsa yeter napçan çok alıpta boşver yapma fazla masraf :51:

yok canım kalabalık olmaz gelen kaynanamda kalsın :19: kocaman terası var bende onun hemen altında olucam :26:

evet ya şans işte :8: ama sen benden önce gidion :85:
bencede toplanmamız lazım bak eylül gelinleri birbirlerine nası sahip çıkıyolar hiç ayrılıolarmı :19:
başlığı ~ekim gelinleri buyrun sohbete canlı topik~diye değiştir belki gelirler :37:

yok canım kalabalık olmaz gelen kaynanamda kalsın :19: kocaman terası var bende onun hemen altında olucam :26:

ALTLI ÜSTLÜMÜ OTURCAKSINIZ CANIM:31:biz ayrı şehirlerde olucas bakalım nasip ekim gelinlerini toplayalım buraya bizde burda paylaşım yapalım:64:

bencede buraya toplayalım..hazırlıklarımız nasıl gidiyo takip edelim..evet canım ya altlı üstlü oturcaz :26: inşallah gönlümüze göre olur herşeyy :16:

Son düzenleme:

ne güzel ya öne alınmış düğün günün..bizde eylül çok istedik istediğimiz yerde yer yok diye ekimin 30 u kaldı :50: bari ekimin başı olsaydı yok nasip işte :26: bizede önden yer boşalırsa öne alırız sizi dendi ama sanmıyorum :44:

anam ekim ayı gelinleri 2 tane :9: bari bi araya getirseydiniz :26: pöfff taa 30 ekim yaaa öne alırlarmı ki benim düğünü de :44:

herkese merhaba,

benimde kısmetse düğünüm 30 Ekim :)
kendimi tek hissediyordum ama ekimde evlenenlerde çokmuş :)
biz o tarihi bile zor bulduk yoksa daha sonra olacaktı.
valla herkes önceden tutmuş canım o yüzden demek ki kısmetimiz böyle diyelim.

herkese merhaba,

oleyy benle aynı tarihte evlenen var :64: hoşgeldin canım :42: evet canım herkes kıştan tutmuş istediğimiz tarihee seçintiler var..istediğimiz salonu tuttuk ama bu seferde tarih baya geç oldu napalım nasipten öte gidilmiyo hayırlısı olsun bizim için :97:

oleyy benle aynı tarihte evlenen var :64: hoşgeldin canım :42: evet canım herkes kıştan tutmuş istediğimiz tarihee seçintiler var..istediğimiz salonu tuttuk ama bu seferde tarih baya geç oldu napalım nasipten öte gidilmiyo hayırlısı olsun bizim için :97:

ekim gelini bir tane daha çıktı ay ne güze:66:hadi kızlarr ekim gelinleri toplanın topiğimizeee:64:

herkese merhaba,

hayırlı olsun canım olsun geç olsun güç olmasın hazırlıklar ne durumda :66:

Ekim gelinleri şimdiden ömür boyu mutluluklar :nazar:
Ekim bizim için çok özel bir ay,
7 Ekimde sözlendik, 10.10.2010'da da nişanlanmıştık,
şimdide Temmuzu bekliyoruz :69:

hadi bakalım :61: ekim gelinciklerii sizi bekliyoruz gözlerimiz yollarda kaldıı :122: :119:

Back