- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
Ekim gelinleri şimdiden ömür boyu mutluluklar
Ekim bizim için çok özel bir ay,
7 Ekimde sözlendik, 10.10.2010'da da nişanlanmıştık,
şimdide Temmuzu bekliyoruz
ayy canımm ne kdr az kalmışş :18: nişan tarihinize bayıldım :26: bizde 11.11.11 e mi alsak napsak nası olsa bi hafta var sadece düğünümle arasındabu arada mutluluklar canım herşey gönlünce olur inşallah
sağol canım cümlemizin inşallah
nişanlım çok istedi o tarihi, 10.10.10 oldu alyansımıza yazıldı
11.11.11 de çok özel bi tarih bir hafta varsa ve çok istiyorsan o günü alın canım,
evet az kaldı gerçekten, 8 ay kala başlamıştım şafağa bu günlere geldik,
darısı başınıza inşallah
aminn canım hayırlısıyla inşallahhh..heyecanlanırım ben heralde son 1 ay kala eksiklerim varmı yokmu die stres telaş basar :18: 8 aylık bi nişanlılık dönemi demekki geçiyo günler :97: ben 5 buçuk aylık nişanlı kalmış olucam..zaman geçsin istemiyorum böle iyiyim rahatım stres yok sevdiğimle evde görüşebiliyorum karışan yok aileler dibimizde deiş çok yapışmıolarböle iyi ya ben bekarlığı seviyorum galiba
aminn canım hayırlısıyla inşallahhh..heyecanlanırım ben heralde son 1 ay kala eksiklerim varmı yokmu die stres telaş basar :18: 8 aylık bi nişanlılık dönemi demekki geçiyo günler :97: ben 5 buçuk aylık nişanlı kalmış olucam..zaman geçsin istemiyorum böle iyiyim rahatım stres yok sevdiğimle evde görüşebiliyorum karışan yok aileler dibimizde deiş çok yapışmıolarböle iyi ya ben bekarlığı seviyorum galiba
ah canım ne kadar guzel aıllelerın karısmaması benım en buyuk sorunum babamın gorusmemıze karısması nısanlım cok bozuluyor onun dısında bende bekarlıktan mutluyum ama evlılıgınde guzel yanları var sevdıgınle uyumak uyanmak bır hayatı paylasmak... Suan bendede stres yok ama zaman yaklastıkca cok heyecan yapıcam bılıyorum nısandan once baya gergındım cunku hastalandım bunyem degısmıstı nısan bıttı hersey duzeldı bende
ah canım ne kadar guzel aıllelerın karısmaması benım en buyuk sorunum babamın gorusmemıze karısması nısanlım cok bozuluyor onun dısında bende bekarlıktan mutluyum ama evlılıgınde guzel yanları var sevdıgınle uyumak uyanmak bır hayatı paylasmak... Suan bendede stres yok ama zaman yaklastıkca cok heyecan yapıcam bılıyorum nısandan once baya gergındım cunku hastalandım bunyem degısmıstı nısan bıttı hersey duzeldı bende
ay canım benım yaa ınsan ne kadar stres olmamaya calıssada oluyor kolay degil sonucta umarım dugunumuzu en rahat sekıle atlatırızayy canım aynennn..nişan haftası bi aksilik çıkacak die stresten geberiodum..en ufak bişide ağlıodum nişan günüde Alahım sorunsuz bi şekilde geçsin die oturup ağladım düğünde daha beter olurum galiba :26: o yüzden şimdi rahatım strese gelemiom galiba
umarım canım boyle guzel heyecanlar yasıyoruz mutluyuz umarım mutlulugumuz bır omur boyle surerbendede şimdiden heyecan başladı düğün zamanaını düşünemiyorum bile bayırlır giderimbekarlık güzel ama nişanlıklıkta güzelmiş evlilikte güzeldir umarım:82::81:
günaydın kızlar!!!nasıl gidiyo hayat ??
pazar gününü iple çekiyorum nişanlımı geçen hafta çarşamba bi yarım saat gördüm ondan beri görüşemedik bi pazar gelseydi hayırlısıyla çookk özledimmm
ay canım benım yaa ınsan ne kadar stres olmamaya calıssada oluyor kolay degil sonucta umarım dugunumuzu en rahat sekıle atlatırız
umarım canım boyle guzel heyecanlar yasıyoruz mutluyuz umarım mutlulugumuz bır omur boyle surer
gunaydın canım sımdılık ıyı Allaha sukur senın nasıl gıdıyor?
baya olmus gorusmeyelı bızde haftada bır gun bırbırımızı goruyoruz yetmıyor ozluyoruz cok
günaydın kızlar!!!nasıl gidiyo hayat ??
pazar gününü iple çekiyorum nişanlımı geçen hafta çarşamba bi yarım saat gördüm ondan beri görüşemedik bi pazar gelseydi hayırlısıyla çookk özledimmm
günaydın tatlımmmbu hafta nişanlım gelicek benimde bir aksilik çıkmassa sonra tatbikata gidiyor bir ay yok ayrı şehirlerdeyiz çok zölüyorum yaaa
oyy kuzum seninki daha zormuşş neyse Allah nasip ederse şurda 4 ay sonra artık hep birlikte olucan onla
o da olur inşallah huzurumuz mutluluğumuz hiç eksik olmasında..bende biraz korku oluşuo burdaki yazıları okuyorum evlenince değişen eşleri görünce :26: inşallah seçtiğimiz eşlerimizi yanlış tanımıyoruzdur Rabbim utandırmasın bu yolda bizi
amin canım inş.yaaa allah hakkımızda hayırlşı olanı versin güle güle geçim mutlu huzurlu sağlık dolu yaşam nasip etsin
o da olur inşallah huzurumuz mutluluğumuz hiç eksik olmasında..bende biraz korku oluşuo burdaki yazıları okuyorum evlenince değişen eşleri görünce :26: inşallah seçtiğimiz eşlerimizi yanlış tanımıyoruzdur Rabbim utandırmasın bu yolda bizi
merhaba arkadaşlar
benim düğünüm de 15 ekimde. henüz öyle aman aman bir hazırlık yapmadık.
beyaz eşları aldık o kadar.
evi tutmadan eşya almak istemiyoruz. evi de ağustos sonu gibi tuttuktan sonra hazırlıkların çorap söküğü gibi geleceğini düşünüyorum.
ayrıca bu ay gelinlik hazırlıklarıma da başladım. düşündüğüm gelinlik modelleri için "gelinlik modelleri" başlığı altında açmış olduğum konudan yorumlarınızı bekliyorum :)
herkese sorunsuz ve keyifli bir hazırlık dönemi diliyorum...
hoşgeldin aramıza tatlım hayırlı olsunbenimdee 8-9 ekimde düğün kına 15 ekimdede nişanlımın orda düğün:97:bizde en geç ağustos 15 e kadar evi tutucaz beyaz esya baktık model begendik ev tutulsun temzilensin mobilya ve beyaz eşyayı alıcas bizde agustosu bekliyoruz nasipse nikahıda agustosta halledicez senin nikah nezaman olcak tatlım bakıyorum şimdi konuna hemen :82:bende daha gelinliğe karar veremedim agustosta başlıcam diktirmeye moda evini ayarlıcam 2 ayda yetişir herhalde:) beyaz eşyalarını ne marka aldın ben bosh düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?