2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

oo herkeze pay etmişsin çeyizi ne güzel haabenimde bornoz takımı uyku seti pike takımı fln almış kayınvalidem

benim kayınvalidem bana bişi vermedi demedi de :26: kadın çeyizden bohçadan filan hiç bahsetmioki :44: kadın bana bişi almamış galiba :44: bornoz takımım var..pike takımı alınacak iki tane alsam onuda bi çift kişilik bide tek kişilik :44: yeter heralde bide battaniye var..getirende olur battaniye getirmezlersede canları saolsun

Son düzenleme:

yeter yaa kalabalık değilseniz evine pek gelen giden yatıya kalan olmazsa yeter napçan çok alıpta boşver yapma fazla masraf

tatlım bir tek seninle ikimiz ekimde evleniyoruz galiba ne bu böyle yaa en geçe bizmi kaldık :90:

selam kızlar ben de komşu topiktenim
aslında ekim gelini çok var ama dağılmışsınız herbir yere
toplanmanız lazım

toplanmanız lazım

toplanalım burda başka kimler varsa gelsin hadi ekim gelinleri gelin bakim topiğee çabukk

benim de düğünüm 2 ekimde olacaktı sonra 3 hafta öne alındı
burda ekim gelinleri diye bi tpic daha vardı orda konuşmuştuk azcık kızlarla
onlar da kimse yok diye yakınıyolardı yanlış hatırlamıyosam :26:

ben görmedim öyle bir topiktatlım kapanmıışmı acabadüğün yaklaştıkça gelirler belki biz desertrose ile mayıs ayında nişanlancaklar topiğinden tanışıyoruz şansa düğünümüzde ekimde aynı ay bide angelprenses diye bir arkadaşımız var onunlada aynı ay nişanlandık ama o eylülde evleniyor:92:

yok kapanmadı, duruyo
angelprenses bizim topicte, tanıyorum onu
ama bizim topikte başka ekim gelinleri de var
bize takılabilirsiniz, herşeyi paylaşıyoruz çok güzel oluyor

evet ya şans işte ama sen benden önce gidion :85:
toplanmanız lazım
bencede toplanmamız lazım bak eylül gelinleri birbirlerine nası sahip çıkıyolar hiç ayrılıolarmı
tatlım bir tek seninle ikimiz ekimde evleniyoruz galiba ne bu böyle yaa en geçe bizmi kaldık :90:
başlığı ~ekim gelinleri buyrun sohbete canlı topik~diye değiştir belki gelirler
yeter yaa kalabalık değilseniz evine pek gelen giden yatıya kalan olmazsa yeter napçan çok alıpta boşver yapma fazla masraf

yok canım kalabalık olmaz gelen kaynanamda kalsın kocaman terası var bende onun hemen altında olucam :26:

ALTLI ÜSTLÜMÜ OTURCAKSINIZ CANIMbiz ayrı şehirlerde olucas bakalım nasip ekim gelinlerini toplayalım buraya bizde burda paylaşım yapalım

bencede buraya toplayalım..hazırlıklarımız nasıl gidiyo takip edelim..evet canım ya altlı üstlü oturcaz :26: inşallah gönlümüze göre olur herşeyy

Son düzenleme:

ne güzel ya öne alınmış düğün günün..bizde eylül çok istedik istediğimiz yerde yer yok diye ekimin 30 u kaldı bari ekimin başı olsaydı yok nasip işte :26: bizede önden yer boşalırsa öne alırız sizi dendi ama sanmıyorum :44:

anam ekim ayı gelinleri 2 tane bari bi araya getirseydiniz :26: pöfff taa 30 ekim yaaa öne alırlarmı ki benim düğünü de :44:

herkese merhaba,

benimde kısmetse düğünüm 30 Ekim :)
kendimi tek hissediyordum ama ekimde evlenenlerde çokmuş :)
biz o tarihi bile zor bulduk yoksa daha sonra olacaktı.
valla herkes önceden tutmuş canım o yüzden demek ki kısmetimiz böyle diyelim.

oleyy benle aynı tarihte evlenen var hoşgeldin canım evet canım herkes kıştan tutmuş istediğimiz tarihee seçintiler var..istediğimiz salonu tuttuk ama bu seferde tarih baya geç oldu napalım nasipten öte gidilmiyo hayırlısı olsun bizim için :97:

ekim gelini bir tane daha çıktı ay ne güzehadi kızlarr ekim gelinleri toplanın topiğimizeee

hayırlı olsun canım olsun geç olsun güç olmasın hazırlıklar ne durumda

Ekim gelinleri şimdiden ömür boyu mutluluklar
Ekim bizim için çok özel bir ay,
7 Ekimde sözlendik, 10.10.2010'da da nişanlanmıştık,
şimdide Temmuzu bekliyoruz

hadi bakalım ekim gelinciklerii sizi bekliyoruz gözlerimiz yollarda kaldıı :122: :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…