- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
oo herkeze pay etmişsin çeyizi ne güzel haabenimde bornoz takımı uyku seti pike takımı fln almış kayınvalidem
benim kayınvalidem bana bişi vermedi demedi de :26: kadın çeyizden bohçadan filan hiç bahsetmioki :44: kadın bana bişi almamış galiba :44: bornoz takımım var..pike takımı alınacak iki tane alsam onuda bi çift kişilik bide tek kişilik :44: yeter heralde bide battaniye var..getirende olur battaniye getirmezlersede canları saolsun
selam kızlar ben de komşu topiktenim
aslında ekim gelini çok var ama dağılmışsınız herbir yere
toplanmanız lazım
benim de düğünüm 2 ekimde olacaktı sonra 3 hafta öne alındı
burda ekim gelinleri diye bi tpic daha vardı orda konuşmuştuk azcık kızlarla
onlar da kimse yok diye yakınıyolardı yanlış hatırlamıyosam :26:
evet ya şans işteben görmedim öyle bir topiktatlım kapanmıışmı acabadüğün yaklaştıkça gelirler belki biz desertrose ile mayıs ayında nişanlancaklar topiğinden tanışıyoruz şansa düğünümüzde ekimde aynı ay bide angelprenses diye bir arkadaşımız var onunlada aynı ay nişanlandık ama o eylülde evleniyor:92:
bencede toplanmamız lazım bak eylül gelinleri birbirlerine nası sahip çıkıyolar hiç ayrılıolarmıselam kızlar ben de komşu topiktenim
aslında ekim gelini çok var ama dağılmışsınız herbir yere
toplanmanız lazım
başlığı ~ekim gelinleri buyrun sohbete canlı topik~diye değiştir belki gelirlertatlım bir tek seninle ikimiz ekimde evleniyoruz galiba ne bu böyle yaa en geçe bizmi kaldık :90:
yeter yaa kalabalık değilseniz evine pek gelen giden yatıya kalan olmazsa yeter napçan çok alıpta boşver yapma fazla masraf
evet ya şans işteama sen benden önce gidion :85:
bencede toplanmamız lazım bak eylül gelinleri birbirlerine nası sahip çıkıyolar hiç ayrılıolarmı
başlığı ~ekim gelinleri buyrun sohbete canlı topik~diye değiştir belki gelirler
yok canım kalabalık olmaz gelen kaynanamda kalsınkocaman terası var bende onun hemen altında olucam :26:
benim de düğünüm 2 ekimde olacaktı sonra 3 hafta öne alındı
burda ekim gelinleri diye bi tpic daha vardı orda konuşmuştuk azcık kızlarla
onlar da kimse yok diye yakınıyolardı yanlış hatırlamıyosam :26:
anam ekim ayı gelinleri 2 tanebari bi araya getirseydiniz :26: pöfff taa 30 ekim yaaa öne alırlarmı ki benim düğünü de :44:
herkese merhaba,
benimde kısmetse düğünüm 30 Ekim :)
kendimi tek hissediyordum ama ekimde evlenenlerde çokmuş :)
biz o tarihi bile zor bulduk yoksa daha sonra olacaktı.
valla herkes önceden tutmuş canım o yüzden demek ki kısmetimiz böyle diyelim.
oleyy benle aynı tarihte evlenen varhoşgeldin canım evet canım herkes kıştan tutmuş istediğimiz tarihee seçintiler var..istediğimiz salonu tuttuk ama bu seferde tarih baya geç oldu napalım nasipten öte gidilmiyo hayırlısı olsun bizim için :97:
herkese merhaba,
benimde kısmetse düğünüm 30 Ekim :)
kendimi tek hissediyordum ama ekimde evlenenlerde çokmuş :)
biz o tarihi bile zor bulduk yoksa daha sonra olacaktı.
valla herkes önceden tutmuş canım o yüzden demek ki kısmetimiz böyle diyelim.
bencede toplanınn..diğer ekim topiği ölü kimse ilgilenmiyo orayla :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?