üzülme canım yetişir bizim ev denk geldi aramadık hiç içindeki kişi çıktı biz tuttuk beyaz esyayı geçen hafta aldık bu haftada mobilya halılarımı aldık sen netten fln seç fikir edin inan çabucak oluyor hepsi sağlık olsun yeterki
Günaydınlar ekim gelinleri...
Bugün evimizi tuttuk, bıraz erken oldu ama olsun artık...
Bayramdan sonra da esya ısıne gırısecegız ınsalah...
Kızlar gelinliği eylülün son haftasına bıraksam gec kalmıs olurmuyum ki düğünüm 23 ekımde...
benim daha ne ev var ne salon ne de beyaz eşyam nişanlım asker olduğu içinonu bekliyorum kayınpederim gel alalım dedi ama nişanlım gelmeden seçmek istemiyorum.nişanlım hayırlısıyle düğünden 1 ay önce gelecek.inş yetiştiririm. bi yatak odam bulaşık fırınım ve mutfak eşyam var.yetişmeyecek diye korkuyorum
Valla canım benim nişanlım takıntılı olmasına rağmen bir haftada birçok şeyi hallettik. Perde kaldı onuda beğendik sadece dikilcek ee halıda ev yerleştikten sonra görerek alalım diyoruz. Sen kafanda oluştur modellerini bir ayda neler yaparsınız içini ferah tut
sakın shaggy halı alma ben çok pişmanım.
arkadaşlar gelinlik modelleriniz nasıl albümlerden bakamıyorum yeniyim daha. bide gelinlikl çiçeğiniz nasıl olacak giriş ve slayt müzikleriniz neler
Benimde düğün 22 ekim aynı gün hayırlı olur inş
nasıl bı halı bu bılgım yok canım bılgılendırırmısın benı
halının fotosu şurda var bak istersen
http://www.bayanlarklubu.com/attach...gy-hali-modelleri-shaggy-hali-modelleri.1.jpg
ben sinir krizi geçirip hastanelik olmuştum:) zor, kendimi tutucam susucam derken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?