2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Evet saçma şeyler eşyanın rengi onun osu bunun busu falan.
bende gelin ayakkabımı dantelli krem renk aldım önü kapalı ve platform seçtim

havadn mıdır nedir anlamadım ama bi hoşum. Kitap okuyayım dedim ama bilgisayarın başından kalkamadım (yatakta uzanmaktayım) Nikah için slayt hazırlayayım dedim sıkıldım fırsat sitelerine takıldım ayyy daha ne çok şey var. 5 li servis seti ( kevgir vs) ayrıca alacak mısınız? Takımın içinde var ama onları günlük kullanmak istemiyorum annem kullan ne olacak diyor.

evet mutfak esyası bıtmek bılmıyor. bencede kullan :))

Schafer ın saplı setı vardı ondan alabılırsın. takımında wardı ama bunların rengı kahvaltı setımle uyumlu bulup almıstım.
(mısafır ozelde ben ozel değil miyim? ) bunuda dusunuyorum.... :)))

heheheh nişanlımda aynı şeyi söylüyor tencere setimde çaydanlık var kahvaltı setimdede birde arçelik lal serisindeki çaycıyı aldım. şimdi nerde çaydanlık görsek canım bunuda alalım diyor günlük yemek takımı almış annem geçen yıl. Geçen ay misafir için alacağım "annen almıştı ya unuttun mu" diyo.

Schafer ın saplı setı vardı ondan alabılırsın. takımında wardı ama bunların rengı kahvaltı setımle uyumlu bulup almıstım.
(mısafır ozelde ben ozel değil miyim? ) bunuda dusunuyorum.... :)))

canım, yemek takımı- catlbıcak setı- kahvaltı tk cok onceden almıstım(her ne kadar yemek tk ve catalların modası gecsede:))) tencere-tava, ufak tefek (robot, ütü, vs) esylarıda aldım ama annem gecen bı saydı tukenmek bılmedı. leğen özellıklede saklama kabı bol bol alın dıyorlar cok gereklı bıseymıs.
akla gelmeyen o kadar cok sey var kı....
(kesın ıs yaparken akla gelır :))) aa su eksıkmıs şuda olsaymıs dıyee....

evet gunluk kullanmaya bı yemek tk sart :) benmde 4 caydanlık oldu ama bı tanede soyle kucuk ıstıyorum. annemde bana kızdı :)) caydanlık dukkanı mı acacaksın dıye
ama ınsanın herseyı alası gelıyor.

aldıklarımı yazayım almam gerekenleri belirleriz

misafir yemek takımım emsan
tencere setim emsan
bardak setim emsan
günlük yemek takımım bernardo
kahvaltı takımım bernardo
çamaşır makinem arçelik
mikrodalgam arçelik
tost makinem arçelik
çaycım(lal serisi) arçelik
blenderim arçelik
ütüm philips
saç kurutma makinem philips
banyo setim allmode
yatak örtüm english home
pike, nevresim ,havlu yığınca dolmuş durumda
mutfakta çerezlikler saklama kapları sıkacaklar vs bolca var

alacaklarım
ütü masası
kurutmalık
kirli sepeti
battaniye
yorgan
yastık

eksikleri söyleyin bacılarım

hoşgeldin canım aramıza ekliyorum senide listeye üzülme hepsi olur yetişir ben bugün mobilyalarımı halılarımı aldım tüm evin gecen haftada beyaz esyaları aldık bir perdeler kaldı hepsi oluyor dert etme ben çok stres yapmıştım çokta gereksizmiş
Kızlar bir ekim gelini daha geldii :26:
22 ekim kına -23 ekim düğün
benide alırmısınız aranıza

tabikide alırız hoşgeldin sefa gietirdin bebiş ekliyorum listeye bak kaybolmak ortalıktan sık sık gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…