kızlar selaam :))
gelinliğimi hallettim. temmuz başında dikilmeye başlanacak ve çok güzel olacağına inanıyorum. 20 ağustosta da teslim alacağııım :))) bu konuda çok mutluyum :)
ama ev işini bir türlü halledemediğimiz içinde 3 gündür stresten mide ağrısı çekiyorum. yemek yiyemiyorum.
inşallah hayırlısıyla bir ev bulsak başka bir şey istemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar hepinize iyi geceler. ay başlıktakileri okuayamadım bile doğru düzgün. aramıza yeni gelenler hoşgelmiş. hayırlı olsun hepimize.ben bir kayboldum tam kayboldum. annem taşındı. hala interneti yeni eve nakil yapamadık.
bu arada okadar şey olduki çok ağladım çok üzüldüm. taşınma telaşı arasında çeyizim evden çıktı. kendi evimi tuttuk.herşeyi kolilerle attık evde duruyor.
kayınpederim çeyiz çıkarma adetini çok sevmedi hatta ona kalsa ben alıp götürmem gerekirdi. kavga çıktı. üçkuruş adet yerinibulsun diye para vermesini söylediler anlattılar. uyuz ya cebinde akrep var.sanki onun parasına kaldıkbak gene sinirlendim. şimdi iki aile konuşmuyor. salı günü nikahım var annem gelmeyecek. babam zaten trabzonda öksüz tek başına gibi gideceğim nikaha
haftaya işten ayrılıyorum. evimi temizliyemiyorum. kpss tercihi yaptık. atama gelirse diye herşeyi bıraktık bekliyoruz.
ahhh ahhhhh
sabır bana sabır. bu güzel günler böyle saçma streslerle geçiyor.
bende aynen öyle yapıyorum. hatta dua ediyorum inşallah atamamız olurda şehir dışına gideriz.
bende aynen öyle yapıyorum. hatta dua ediyorum inşallah atamamız olurda şehir dışına gideriz.
slm kızlarrrr uzun zamandır yoktum bir hastamız vardıda işten izin almıştım giremdim bir türlü aramıza yeni arkadaşlar gelmiş ................herkes hoşgelmiş
Mrb herkese ,benimde ekim başı gibi düğünüm olacak inş.
kızlaaaar merhaba
nasıl gidiyo hazırlıklar?
merhaba tatlım dün nişanlım evimizi tuttu 15 temmuzdan sonra bizim hayırlısıyla başladık gibi hazırlıklarasenin ne durumda hazırlıklar
Merhaba
bende 1 ekim geliniyim.Düğüne çok varmış gibi görünüyor ama panik olmaya başladım yazılanları okudukça
ayy ne güzel yaa bizim tutmamıza çoook var canım yaa rabbim inş. kendi evinizi almayı da böyle kolaylıkla nasip etsin...
bizde şu sıra pek hazırlık yok şafak sıkıştırması yaşıyoruz da
Merhaba
bende 1 ekim geliniyim.Düğüne çok varmış gibi görünüyor ama panik olmaya başladım yazılanları okudukça
amin canım çok saol inş. sizde hemen ayarlarsınız eviizi şafak az kalmış kavuşuyorsunuz ne güzel
inş canım öyle olur..
ah ah 403 gündür asker sevdiceğim
valla ben senin gibi mesleği asker olan beylerle evlenen hatunlara hep tebrik koyuyorum canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?