2011 Ekim Anneleri

Merhaba anneler,ben de ekim annesi olacam inşallah. Ama size birşey sormak istiyorum 32 haftalık hamileyim ve henüz göğsümden herhangi sarı su şu bu bişey gelmedi:KK5: Acaba sütüm olmicak mı benim:KK14: çok kafama takıldı üzüldüm. Acaba hamileliğinde benim gibi göğüsünden henüz bi sıvı gelmeyenlerin sütü oldu mu acaba? Millet şöyle göğüsüm ıslanıyo böyle oluyor diyor moralim bozuluyor :KK14::KK14::KK14:

yok beee 32 haftalıkken sü sarı sıvı hiç bişi gelmez sallamışlar onlar bnden gelmedi öle bişi onlarr sıcak basıyodur terliyodurda öle sanıyolardı ahahahah yani şahsen bende olmadı ama sütüm maşallah iyiydi

Hala umudum var, doğuma kadar bir tanesinden bile bir damlacık geldiğini görsem rahatlicam :KK14: İnşallah benimde gelir..:KK43:

Daha 32 haftalıksın, merak etme gelir.. Seni çok iyi anlıyorum.. hamilelikte insan kafasını takacak çok şey buluyor. Üzülme. Benim kan değerim normal çıkmıştı hamilelikte, neden normal çıktı düşük çıkmalıydı diye üzüldüm iki gün.. Doktorumu aradım da öyle rahatlayabildim.

yok beee 32 haftalıkken sü sarı sıvı hiç bişi gelmez sallamışlar onlar bnden gelmedi öle bişi onlarr sıcak basıyodur terliyodurda öle sanıyolardı ahahahah yani şahsen bende olmadı ama sütüm maşallah iyiydi

Hee benim kuzen de aynısını söylüyordu, sütyenim ıslanıyor diyordu ben de üzülüyordum bi ara benim gelmiyor o kadar diye.. Benden de toplasan 3 kere anca gelmiştir, sarı sarı akıntı şeklinde. Süt miktarıyla onun alakası yok. Her annenin çocuğunu doyuracak kadar sütü gelirmiş bilimsel araştırmalara göre. Sütü yetmiyor denenler genelde anne-kayınvalide etkisinde olanlar:KK52:

Geçen bi arkadaşım diyor ki kayınvalidem mama verdirtmedi çocuğa illa emzir dedi o yüzden çocuğum sarılık oldu, haha dedim benimkilere ben söz bırakmadım, benim sütüm yeter, mama vermem ben diye. Aslında benimkiler de mama vermemi istiyorlardı. Bu kayınvalideler ne yapsa yaranamaz gariplerim.

bizim sağlık ocağıda hiç bilgilendirmiyoo saçma sapn yaaaaa köy yeri gibi bizim oralar ya hiç gelişmemiş

hoşgeldın zeynep,
geliince harekette gelmiş bak buralara.
bende aynı dertten müzdaribim.ilgi sıfır.
üstelik son aşıda aşının biri bitmiş,3 aşı değilmiydi dedim.
evet dedi ama bitti şuan bir ara gelırsın yaparız dedı,
bende unutabılırım dedım. ben ararım dedı hala arayacak.
okadar canım sıkılıyorkı aynı saglıkolacgında arkadaşımın hemsşresı her ayrıntıtyı anlatıyor ,
bizimki sormsasam söyleyemeyecek bile eksik aşıyı..:KK20::KK20::KK20:
kontrol falan zaten yok.hepsi aynı parayı kazanıyor ama hepsı haketmıyor maalesef:KK19::KK19:
bende tava almak istiyorum ama emsan yada karaca veya taç rasında kaldım hem tencere sette lazım.
hala kararveremedım ama ...

Benim devasal pelurumm:KK66:) $20130821_220148.jpg

günaydın kızlar,
bu ay sağlık ocağında kontrol mü vardı?
2 yaşında götürmeyecek miyiz?

Hala umudum var, doğuma kadar bir tanesinden bile bir damlacık geldiğini görsem rahatlicam :KK14: İnşallah benimde gelir..:KK43:

hiç kafanı yorup bu durumlara takma canım, benim hamileyken akıntı falan hiç gelmedi ve ben 20 ay emzirdim, herkesin hamileliği farklı ve beden yapısı da farklı, neden insanlarla kendini kıyaslıyorsun ve bence seni etkiliyorsa siteye giriş yapma, sadece yapılması gereken tetkik falan varsa ya da çalışıyorsan rapor olaylarını bil yeterli,

günaydın kızlar,
bu ay sağlık ocağında kontrol mü vardı?
2 yaşında götürmeyecek miyiz?

hiç kafanı yorup bu durumlara takma canım, benim hamileyken akıntı falan hiç gelmedi ve ben 20 ay emzirdim, herkesin hamileliği farklı ve beden yapısı da farklı, neden insanlarla kendini kıyaslıyorsun ve bence seni etkiliyorsa siteye giriş yapma, sadece yapılması gereken tetkik falan varsa ya da çalışıyorsan rapor olaylarını bil yeterli,

evett cnm ağustosta izlem varyza

evett cnm ağustosta izlem varyza

ben unutmuşum, şimdi hemşireyi aradım evet kontrol yapıyoruz dedi
melofer'i de kontrol etmişler ya onu da sordum, yeni bir uygulama mı var dedim,
anneyidemi ölçüyorsunuz dedim, yok dedi eğer obezlik bir durum varsa belki dr
istemiş olabilir dedi

melofer seni niye ölçtüler?

istemiş olabilir dedi

yaa her sağlık ocağıda farklıyaa ne bilimm bizimki ilgisizzz diper karşıdaa oturuyoken hemşire sohbett etmek için bile arardı hatta tetanoz aşısı olmak istememiştim beni bi saat ikna etmek için ugraşmıştııı nursen açanında dediği gibi oda aynı parayı alıyo buda şimdi hangisi hemşiree

istemiş olabilir dedi

İlk defa ölçtüler zaten beni de. Sağlık Bakanlığı istiyor dedi. Ölçüm sonuçlarını bilgisayara yazdı sonra da normal çıktın dedi. Obezlik durumum da yok kız:KK52: 55 kiloyum:KK76:

İlk defa ölçtüler zaten beni de. Sağlık Bakanlığı istiyor dedi. Ölçüm sonuçlarını bilgisayara yazdı sonra da normal çıktın dedi. Obezlik durumum da yok kız:KK52: 55 kiloyum:KK76:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: tabi maral senn yanında biz obezizzzzz ne zayıflık yahuuuuuuuuu:nazar:

bende 50 kiloydum ancak 48'e kadar düştüm allahtan şimdi 49 u zorluyorum
(kıza babaannesigil bakıyor, bana biraz daha uzak ve yürüme mesafem fazlalaştı
bir de kızım sürekli kucağımda haliyle yaz yemek az yeniliyor ve yüküm fazla olunca
48 e düşmüştüm) 50 olursam iyi, ne kadar az kilo ile 2.ye hamile kalırsam iyi:KK1::KK1:

Çakıldım kaldım 55 kiloda. 52-53 olsam iyi olacak. Rejim yaptığım da yok, ne bulsam yiyorum. Ramazan'da vücudun suyu çekildiğinden herhalde 54'ü görmüştüm.

valla su çekildi dediğin gibi bende 62 yi görmüştüm ama şimdi 64 oldu ne kadar farkediyoo yaaaaaa

bir de kızım sürekli kucağımda haliyle yaz yemek az yeniliyor ve yüküm fazla olunca
48 e düşmüştüm) 50 olursam iyi, ne kadar az kilo ile 2.ye hamile kalırsam iyi:KK1::KK1:

marall bence sen suss ahahahah:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
çin takviminden baktınmı bu arada bu ay olunrsa bebiş cinsiyeti ne olacak diyy hatunn

valla su çekildi dediğin gibi bende 62 yi görmüştüm ama şimdi 64 oldu ne kadar farkediyoo yaaaaaa

çin takviminden baktınmı bu arada bu ay olunrsa bebiş cinsiyeti ne olacak diyy hatunn

çin takvimi ben de tutmamıştı canım, zaten hesaplamasını burada detaylı yazmışlardı o zaman kafam daha da karışmıştı,
artık şansa ne zaman tutar, ne zaman hangisi olur bilemiyorum,:KK1:

Bak yaaa... Biz de taşıyoz kucağımızda ama hiç yerinden kıpırdamıyor kilolar hatun:KK43::KK43:.. Sen de şanslılardansın...

he yyaa bende 62 leri gördumdu ramazanda..şimdi tok 64 acken 63...
maral başladınız mı ayıpdır sorması bebek imalatına:)

X