2011 Ekim Anneleri

kızlar ben eminönüne bayramdan sonra eşimle gideceğim hafta sonu. Alacaklarım çok olduğu için taşıma işini eşime yüklemem lazım. O yüzden sizinle degilimmmmmmmmm kusura bakmayın

tüüü bendemi eşimlee gitsemm çünkü eşim biliyo oraları ben pek bilmiom tek bulamam biyeri :KK5::KK5::KK5:

kartopu yaa stvde bi haber çıktı balık yağı vermeyin yıllardır kandırılıyosunuzz diyee sonuna yetiştim sonra kafam karıştı ben zaten vermiyodumda sen geldin aklıma izleyen varmı aceppp

yaa gün içindee sevdiği yemeklerden yapsa kaynaniş yemiyomu acaba dün sırf efe için makarna yaptım zorla iki kaşık yedi sonra anaa boşuna uğraştım kartopunun etli ekmeğinden bbi dilimini yeddiii çok beğendi minnak kuzummmmm belkide değişik tatmı arıyo napıosaaaa
bulgur pilavbını yaoparsam iki üç kaşık yiyoo o yüzden bu aralar ne sevse onu yapıom köftede yiyodu ama bu aralar maksimum bi taneye düştüü yani sıcaklardan heralde kızlarrr

Nasılmış bu etli ekmek, akşama yemeğim yok:44: Aslında niyetim dışarda yemek ama çıkamazsak evde bişeyler yapayım bari..

kızlar ben eminönüne bayramdan sonra eşimle gideceğim hafta sonu. alacaklarım çok olduğu için taşıma işini eşime yüklemem lazım. o yüzden sizinle degilimmmmmmmmm kusura bakmayın

biz c.tesi ailecek o taraflardaydık,
beyazıtta indik yürüyerek (cemre'nin arabasınıda aldık) gülhaneye gittik, oturduk, oynadık, keyif yaptık sonra eminönüne gittik, kuşlara, köpeklere baktık, kuşları yakalamaya çalıştı cemre hanım, mısır çarşısına girdik benim kız kucağımdan indi fındıklara doğru yöneldi ben hayır dedim bu sefer hurmalara yöneldi adamcağız sağ olsun bir tane hurma vermek istedi, maşallah benim kızım almak istemedi, sonra bana verdi ve ben kızıma verince aldı ancak yarısını yedi, sonra mehmet efendiden mis gibi kahve aldık, ara sokaklara girip bakayım dedim ama kalabalık olmasından ve cemreyle birlikte olduğumuzdan eşim pek sıcak bakmadı sonra, balık ekmek alıp boğaz turu yaptık, çok keyif aldım ve aldık, güzel bir hafta sonuydu, sizlerede tavsiye ederim.

kızım ben gemiye bindim diyor, ben yüzüyom diyor, aklına geldikçe söylüyor bir de uçak görmesin uçak diyor, ben de cemre sen uçağa bindin mi diye sorunca ben de bindim diyor:KK1::KK1::nazar::nazar:

kızlar ya ne güzel hepiniz buradasınız, böyle kalabalık olmayı ve bir arada olmayı özlemişim, allah ayırmasın, muhabbetimizi arttırsın, kem gözlerden, kem sözlerden korusun :))

ne güzel ya, bence gezebildiğin kadar gez canım,

ya ben hiç balık yağı vermedim, özele götürdüğümde hiç bahsetmedi doktor, ablamın biri veriyordu, diğeri ise veremiyordu(yiğenim içmek istemediği için) vermem gerekir miydi bilemiyorum açıkçası

benim cemre de giz diyor ve şapkam diyor, şimdi ise gözlük gibi söylemeye çalışıyor, cemrenin gözlüğü orjinal mi? nereden aldın, benim cemre gözlük takmasını seviyor daha doğrusu sende ise seviyor, takmaya çalışsan takmıyor, benim eski bir gözlüğüm vardı küçük çerçeveli ona verdim takması için (2 haftadır ortalıklarda yok belki kaynanamgildedir) onu takacağım yoksa yeni alacağım, önerin varsa alabilirim

biz mother careden aldık burağa. göz doktoru mother care veya chicco alın dedi

oy iki saat girmedik sayfalarca yazışmışsınız...

Kocacığım yaptı sürpriz kardeşimle birlikte sağolsunlar... Yemekten erken ayrılmış, güzel bir pasta almış, sonra kardeşimi de almış, kapı çaldı, dürbünden baktım maytaplar şelaleler yanıyor, kardeşimle ikisi organize olmuşlar. Sevindim ve şaşırdım. Bi pasta alır gelir yeriz diyordum ama kardeşimle birlikte böyle ışıl ışıl gelmeleri güzel oldu..

kızz ben sana demiştim hislerimde yanılmam sana pastaa almaa dimiştimmmmmm pasta neyliydii inşallah oda böğürtlenlidirdeeeeeee
tekrar mutlyu yıllar cnmm 31 mi oldun şimdi:KK19:

bu arada bir haftadir hollywood diyeti ve trampolin ile asil yarin tartilmam gerek te ben yinede bakim dedim tam 2 kilo vermisim 1 haftada ve sonunda oldu bebisim simdi bana kaka kaka dedi ve altina yapmis benim akil kupum kakayi anladi artik

kadinlar kulubunun paylastigi bir video var youtube ta 8 dakika ben onu iki kez arka arkaya yapiyorum oluyo 16 dakika gunde 3 kere yapiyorum onu ama yavas yavas cogalticam saatleri simdi vucudum aalisti sanki agri olmuyo ama yinede sevozy e sorayim acaba o gunde ne kadar yapiyo yaptigindan beri kendinde bi degisim hissediyo mu

sevgili sevozycim allah yardimcin olsun ben sana mesaj atmak istedim aama mesaj sayim henuz 50olmamis o yuzden burdan yaziyorum sendede trampolin varmis acaba gunde ne kadar yapyorsun yapiyosan bi degisiklik oldu mu sende yada zayiflamak istiyosan zayifladin mi acaba ben gun de 3 kere yapiyorum 16 dakikadan yavas yavas uzaticam sureleri artik agrim olmuyo yaparken bilgilendirirsen sevinirim cnm

hosgeldın nur..ben aldım cok guzel bagırsak çalıştırıo :) fakat bende bel fıtığı var o dönem ck ağırdı belim,fiziğe giittim.tesadüfen sordum ve fıtığı olan ınsana cok zararlıymıs..ben fayda dğl zarar gördüm.. Dr danısın diye boşa demiyorlar..şuan duruo öyle yaylar sert oldugu için kızım rahat zıplayamıyor..

deniz efede çok iştahsızdı çaresiz kalmıştım yaşıycak kadar bile yemiyodu hep su içiyodu gittim eczaneye iştah şurubu diye bişi yoktur dedi sadece onlar vitamin takviyesi bi ihtimal iştah açma özelliği var dedi ama bilmiomm senn vereceğin viytamin kompleksi gibi bişimi yoksa değişik bişeymii yoksa bende alim vitamin değilse

bence kullanmayın.bn gecenay elifi dr götürdüm,Gerek yok dedi,,yaz meyvesı karpuz,seftali, ne bulursa,,otursun sizle sofraya oynaya oynaya yer zamanla alışır,sağlığı yerınde olan cocuga gerek yok öleşeye dedi..çok begendm bu farklı bı doktordu herzamankinden...

geçenlerde bir konuşma olmuştu . erdek ocaklar köyü falan kim gidiyor oraya ? ben bayramda erdek doğanlar köyünde olucam . ocaklar dan 2 ya da 3 köy sonra oluyor . eşimin teyzesinin yazlığı var . eşimin 2 teyzesi , kayınvalidem , 1 teyzesinin kızı , benim 2 görümcem ve görümcemin 8 yaşında kızı hepsi oradalar . biz de gidicez tam curcuna . Bade kuzenini çok seviyor . sürekli aslı aslı deyip duruyor . bi zde gidelim dedik. 1.günü ido ile gidiyoruz hayırlısıyla . dönüşü almadık ya pazar ya pazartesi de döneriz.

aydeba kıss senın bu yazıklarda meshur olduu..ne sanşlısın ya ne guzelll..aile içinde cok guzelll..

aydeba vermee kızz
bak eğer buysa hiç iştahla ilgili yazmiyoo
Sipraktin 5 Ml 2mg 240 Ml Şurup - İlaç Prospektüsü

ilaç vermeyınce ben..

zaten o ilacın yan etkisi iştah açmak ben öyel duymuştum sanki. bencede vermeyin bunları gerek yok. ben sadece balık yağı veriyorum.oda 1 şişe bitiyor 2 ay bekliyorum tekrar bir şişe veriyorum. balık yemediği zamanlara etkisi olsun diye

canım kartopuşumm.Bilgeceylanım:)

o zaman bilgisayarım vardı canım. Artık evde bilgisayar yok, yani internet yok. Cepten de giremiyorum. Cemre cep telefonu hastası. Elinden gelse bana hiç vermeyecek. Benim fıstık kızım dışarı çıkarken, ayagg ayagg diyo sonra da göşş göşş:) ayakkabı ve gözlük yanii:) bayılıyor gözlüğüne

tarzz kuzuuuuu çok tatlı maşallahhh yinede aşırı zayıf değil annesi üzülmee

kızz ben sana demiştim hislerimde yanılmam sana pastaa almaa dimiştimmmmmm pasta neyliydii inşallah oda böğürtlenlidirdeeeeeee

Oy iki saat girmedik sayfalarca yazışmışsınız...

Kocacığım yaptı sürpriz kardeşimle birlikte sağolsunlar... Yemekten erken ayrılmış, güzel bir pasta almış, sonra kardeşimi de almış, kapı çaldı, dürbünden baktım maytaplar şelaleler yanıyor, kardeşimle ikisi organize olmuşlar. Sevindim ve şaşırdım. Bi pasta alır gelir yeriz diyordum ama kardeşimle birlikte böyle ışıl ışıl gelmeleri güzel oldu..

mutlu olmak ,mutlu etmek ne guzell dimi:) senı tebrık edıyorum melosss emzirme olayına sebep maşallahhh..İşyerınde sağıomusun, sütün var mı?

beyazıtta indik yürüyerek (cemre'nin arabasınıda aldık) gülhaneye gittik, oturduk, oynadık, keyif yaptık sonra eminönüne gittik, kuşlara, köpeklere baktık, kuşları yakalamaya çalıştı cemre hanım, mısır çarşısına girdik benim kız kucağımdan indi fındıklara doğru yöneldi ben hayır dedim bu sefer hurmalara yöneldi adamcağız sağ olsun bir tane hurma vermek istedi, maşallah benim kızım almak istemedi, sonra bana verdi ve ben kızıma verince aldı ancak yarısını yedi, sonra mehmet efendiden mis gibi kahve aldık, ara sokaklara girip bakayım dedim ama kalabalık olmasından ve cemreyle birlikte olduğumuzdan eşim pek sıcak bakmadı sonra, balık ekmek alıp boğaz turu yaptık, çok keyif aldım ve aldık, güzel bir hafta sonuydu, sizlerede tavsiye ederim.

kızım ben gemiye bindim diyor, ben yüzüyom diyor, aklına geldikçe söylüyor bir de uçak görmesin uçak diyor, ben de cemre sen uçağa bindin mi diye sorunca ben de bindim diyor:KK1::KK1::nazar::nazar:

MAşşallahh kızz daha efe üç kelimeyi yanyanaa koyamıyor iki kelimelerde şuandaaa zaten erkek çocuklaı biraz daha geç konuşurrr
ayy bende eminönüne gidip balık ekmek yemek istiyommmm yaaaaa ama aşırı kalabalıktan sıcaktn da çok bunalıyorum ramazan geçsinde kocişimle bi Eminönü günü yapam barimmmm

bende eğer hafta sonu gidersem burağı anneme bırakacağım. onunla alışveriş yapamayız zaten. elimiz kolumuz dolu olacak birde burakla ilgilenemeyiz. zaten dediğin gibi cumartesi çok kalabalık da olur oralar.

yaa şu mesaj alıntısı da yeni çıkmış bildirimlerin arasından onları tıklamaktan tükendim yaaaaaa gereksiz bişi

Onu tutturamamış işte, çünkü kendi böğürtlenli sevmiyor. Çikolata tanecikli muzlu güzel bir pastaydı.

mutlu olmak ,mutlu etmek ne guzell dimi:) senı tebrık edıyorum melosss emzirme olayına sebep maşallahhh..İşyerınde sağıomusun, sütün var mı?

Sağolsun canım kocam düşüncelidir. Ev almamış olsak daha büyük sürprizler de yapardı ama bu ara yorgana göre uzatıyoruz ayağımızı.

Mert 9 aylıkkenden beri süt sağmayı bıraktım canım. 3 ay öncesine kadar eve gidip emziriyordum öğlenleri, Evimizi uzağa taşıdığımızdan beri de öğlenleri emmiyor sadece ben evde olduğum zamanlarda emiyor. Süt doyurcak kadar bile gelmiyordur bence çünkü göğüslerim çok gevşek. Şimdi oruç da tutunca ilk emmesinde biraz geliyor sonra bitiyor. Geçen aç ağzını bakayım süt varmı dedim, açtı ağzını sütten eser yok. Boş boş çekiyor. Herkes dalga geçiyor hala emzirmemle:KK50::KK50::KK50:...

yaa bloğa koyyim şimdiiii bari kartopu resimlerini yolladıydııııı

Benim yaptığım bi lahmacun tarifi var. O da çok güzel oluyor. Tavada yapıyorsun. Ev yapımı mis gibi tertemiz lahmacun.

Hamuru:
1 su bardağı ılık su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı şeker
yarım pk yaşmaya
un

İç harcı:
Yağlı kıyma
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 soğan
2 diş sarımsak
1 biber
Biraz maydanoz
1 domates kabuksuz susuz doğranmış
Tuz, karabiber, pulbiber, toz biber

İç harcı 1-2 saat önceden hazırlanırsa daha lezzetli oluyor.
Hamurdan limon büyüklüğünde bezeler yapıp un serptiğimiz tezgahta merdaneyle açıyoruz. Bu arada ocakta kapaklı teflon veya döküm tencereyi ısıtıyoruz. Açtığımız hamura iç harçtan elimizle yayıyoruz ve bu hamuru ısınmış tencereye koyuyoruz. Tencerenin sıcağıyla hamur hemen topluyor kendini, yapışma problemi yok. Tencerenin kapağını kapatıp 4 dakika kadar pişriyoruz. 2 tencereyle yaparsak daha hızlı bitiririz hamurlarımızı. Toplam 8 adet kadar çıkıyor.

maral kız Bade nin de kelime haznesi çok geniş . kızlar daha çoabuk konuşur derler zaten . bir araya gelseler çok komik bişey çıkabilir ortaya . anlamsız şarkılar söylemeye de başladı. her söylediğimi tekrarlıyor . ama ben de çok konuşuyorum onunla yaptığımız herşeyi anlatıyorum o da dinliyor.
sevozy evet o ilaç işte zati ya 2-3 kez anca içmiştir.

Benim yaptığım bi lahmacun tarifi var. O da çok güzel oluyor. Tavada yapıyorsun. Ev yapımı mis gibi tertemiz lahmacun.

Hamuru:
1 su bardağı ılık su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı şeker
yarım pk yaşmaya
un

İç harcı:
Yağlı kıyma
1 soğan
2 diş sarımsak
1 biber
Biraz maydanoz

Hamurdan limon büyüklüğünde bezeler yapıp un serptiğimiz tezgahta merdaneyle açıyoruz. Bu arada ocakta kapaklı teflon veya döküm tencereyi ısıtıyoruz. Açtığımız hamura iç harçtan elimizle yayıyoruz ve bu hamuru ısınmış tencereye koyuyoruz. Tencerenin sıcağıyla hamur hemen topluyor kendini, yapışma problemi yok. Tencerenin kapağını kapatıp 4 dakika kadar pişriyoruz. 2 tencereyle yaparsak daha hızlı bitiririz hamurlarımızı. Toplam 8 adet kadar çıkıyor.

ayyyy meloşş okadannnnnn canım istediki şuandaaaaaaaa evdeki 3 dilim kalan etli ekmeğim gözümde tütüyooooooooo yaktın bniiiiiiiiiii:KK53::KK53::KK53:

Hamuru:
1 su bardağı ılık su
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı şeker
yarım pk yaşmaya
un

İç harcı:
Yağlı kıyma
1 soğan
2 diş sarımsak
1 biber
Biraz maydanoz

kız maşallah sana, ne güzel ağır olan tarifleri çok pratik bir şekilde yapıyorsun, senin kebabında çok güzel gerçi ben tarifi kaybettiğimden en son pilav üzeri yapmıştım:))

maral kız Bade nin de kelime haznesi çok geniş . kızlar daha çoabuk konuşur derler zaten . bir araya gelseler çok komik bişey çıkabilir ortaya . anlamsız şarkılar söylemeye de başladı. her söylediğimi tekrarlıyor . ama ben de çok konuşuyorum onunla yaptığımız herşeyi anlatıyorum o da dinliyor.
sevozy evet o ilaç işte zati ya 2-3 kez anca içmiştir.

ya aslında yan yana gelseler bıcır bıcır konuşurlar bu arada benim kız esmer siyah göz, seninki beyaz mavi göz süper olurlar

ayyyy meloşş okadannnnnn canım istediki şuandaaaaaaaa evdeki 3 dilim kalan etli ekmeğim gözümde tütüyooooooooo yaktın bniiiiiiiiiii:KK53::KK53::KK53:

Benim oğlam bacağıma yapışmasa daha neler yapıcam da.... Bacağıma sarılıyor ben nereye gidersem orda yapışık geziyor benimle..

X