- 6 Haziran 2012
- 1.130
- 3
oyy nekadar uzun olmuşş kızzz anammm böyle uzaya biliyomu görüyomuusn nasılda geliş saatini biliyo odalarııı arıyo minkk kuş yaa sabah uyanıkmıydı gelişrken sen
yok kız uyanık değildi. Yorucu bi gündü. gerçektenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy nekadar uzun olmuşş kızzz anammm böyle uzaya biliyomu görüyomuusn nasılda geliş saatini biliyo odalarııı arıyo minkk kuş yaa sabah uyanıkmıydı gelişrken sen
ohhh.. Görüntü şahane.. Hiç islim kebabı yapmamıştım, tarifi koy da yapalım..
Kıss hoşgeldinnnnn bende bugün aklımdan geçirdimm nerde bu ne zamandır diye
selamlar herkese
selamlar...
kızlar salı gününden itibaren 4 gün izin alacağım, cemre için önereceğiniz güneş kremi var mı?
yarın akşam yanına gideceğim, tekirdağ'da bıraktım onu ve bu gece biraz uzun geçecek gibi,
şimdiden burnumda tütüyor,
wuu bittimii tatill gezenti hatun
hoş geldin canım,tatil çok güzel geçti resimlerinden belli,yaktın sahilleri
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara ailenle birlikte
he he bitti para çok olsa 1.ay kapağı atacağım o otele ama
Yavru mutlu görmemiş anne baba olarak biz mutlu hep küçük adamın etrafında idik çok eğlendi o çok yok yok kartopum gittiğim otelin bir rus hatunları vardı sinirden tırnaklarımı yedim 3.çocuk doğurmuşlar sanki ben doğurdum her yerleri taş sallanan hiç bi yer yok dövesim geldi hepsini
selamlar...
kızlar salı gününden itibaren 4 gün izin alacağım, cemre için önereceğiniz güneş kremi var mı?
yarın akşam yanına gideceğim, tekirdağ'da bıraktım onu ve bu gece biraz uzun geçecek gibi,
şimdiden burnumda tütüyor,