2011 Ekim Anneleri

Kıss hoşgeldinnnnn bende bugün aklımdan geçirdimm nerde bu ne zamandır diye

Kartopu tatlını çıkardım dolaptan birdaha kokladım :) oruç oruç baştan çıkarıoo

$Fotoğraf0180.jpg $adsız.jpg

Zefey bu resimleri ekleyebilirsin tarife...

selamlar...
kızlar salı gününden itibaren 4 gün izin alacağım, cemre için önereceğiniz güneş kremi var mı?
yarın akşam yanına gideceğim, tekirdağ'da bıraktım onu ve bu gece biraz uzun geçecek gibi,
şimdiden burnumda tütüyor,

selamlar...
kızlar salı gününden itibaren 4 gün izin alacağım, cemre için önereceğiniz güneş kremi var mı?
yarın akşam yanına gideceğim, tekirdağ'da bıraktım onu ve bu gece biraz uzun geçecek gibi,

cnm ben arkonem bebek ıcın olandan almıstım,öncekı sene chıcconun kıni aldıydım..ama saatleri öle ayarladım kı pekde kremeihtiyac duymadım.yanı gunesın zararlı olduğu saatlerde zaten cıkmadık .uyyuodu genelde:) nasıldı ayrı kalmak zor dimi ?bende daha hıc ayrı kalmadım ya geceleri..Düşünmesi bile zor..:KK50:

günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı haftalar olsun.

maral ben burak için organıcare diye bir güneş kremi kullandım 50+ faktör. burak bey beyaz gitti beyaz döndü. mineralli bir krem. biz çok memnun kaldık

hoş geldin canım,tatil çok güzel geçti resimlerinden belli,yaktın sahilleri :KK34:

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara ailenle birlikte :KK16:

wuu bittimii tatill gezenti hatun:KK3:

he he bitti para çok olsa 1.ay kapağı atacağım o otele ama :KK14:

hoş geldin canım,tatil çok güzel geçti resimlerinden belli,yaktın sahilleri :KK34:

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara ailenle birlikte :KK16:

Yavru mutlu görmemiş anne baba olarak biz mutlu :KK1:hep küçük adamın etrafında idik çok eğlendi o çok :KK34: yok yok kartopum gittiğim otelin bir rus hatunları vardı sinirden tırnaklarımı yedim 3.çocuk doğurmuşlar sanki ben doğurdum her yerleri taş :KK14: sallanan hiç bi yer yok dövesim geldi hepsini:KK1:

he he bitti para çok olsa 1.ay kapağı atacağım o otele ama :KK14:

Yavru mutlu görmemiş anne baba olarak biz mutlu :KK1:hep küçük adamın etrafında idik çok eğlendi o çok :KK34: yok yok kartopum gittiğim otelin bir rus hatunları vardı sinirden tırnaklarımı yedim 3.çocuk doğurmuşlar sanki ben doğurdum her yerleri taş :KK14: sallanan hiç bi yer yok dövesim geldi hepsini:KK1:

günlüğü ne kadardıı bizim şefler gitti şimd, ordalar daha doğrusu gideli iki gün olmuşş hemen koymuşlar resimleri otel belliki güzll oğluşun pozz üstünee pozlarını beğendim çojkk
muttlu yıllar bu arada iyiki doğğdunnnnnnnnnnnnnnnn bak gördünmü 25 oldunnnnn hihihihi:KK1::KK1::KK1:

ekledim canım şimdi tam orijinal oldu ellerine sağlık

selamlar...

allah kavuştursun cnmm zor olacak bu bi kaç günn belkide çok rahatt bilemedim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

X