melofercim maşallah oğluşuna...inşallah konuşurlar bi an once bu arada tuvalet eğitimine başlamak istiyorum da klozete takılan aparatlardan almak istiyorum oturaklı olanlardan değil kullananlar ne tavsiye eder?
zefeycim yarım dolma yese ooo super...dün dedesi parka götürdü gelirken pide almıştı küçük bi parça kopardı parka gittiler oynamış etmiş bide bi arkadaşına bölmüşler ancakkk bitirmiş o verdiği arkadaşıda kasım doğumluymuş babam diyorki tek lokmada yedi :))) bizimki o pek nazlııı... erik suyu kaynatmıştım dün farklı bişey ya tadına bile bakmadıinsan üzülüyor galibada azı dişleri çıkıyor onunda etkisi var
Kesin dişlerin etkisi vardır canım.. Biz 20 dişi tamamladık. Azıları çıkarken Mert de çok iştahsızdı.
Ben tatildeyken genelde bezsiz dolaştırdım fakat hiç söylemedi. Kaç kere tuvalette piş tuttum, yapmadı, 30 saniye sonra olduğu yere yaptı.. Daha hazır değil benimki. Senin oğluşun hazır mı sence?
Canim ben Esenler de bi diyetisyen buldum. Kadın çok iyi davranıyo. Güler yüzlü konuşkan. Hoşuma gitti diyete başladım. Ama ramazan ayında da hiç çekilmiyor.kızım niye dışlanmış hissediyorsun ya aşkolsun. nerede senin tarifler bende görmedim,yazdınmı burada? nereye gidiyorsun diyetisyene. bende gideceğim ramazandan sonra. ramazanda diyet yapamıyorum valla.
canim ben esenler de bi diyetisyen buldum. Kadın çok iyi davranıyo. Güler yüzlü konuşkan. Hoşuma gitti diyete başladım. Ama ramazan ayında da hiç çekilmiyor.
Tarifleri burda yazmadım faceye koymuştum fotoları
arcemek tatile gidiyormuşsunsun hadi gözün aydın. çekirdek aile başbaşa
Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMLAR ( A m i n )
size gelir gelllmezzz islim kebabımıı yayınliimm çok lezzetli çaaakk pratikk çokk çokk çookk herşeyin çoku bunda möevcuut ahahahah
Eki Görüntüle 753568 Eki Görüntüle 753569 Eki Görüntüle 753570 Eki Görüntüle 753571
aminn hayırlı cumalar sizedeeeeee
yahu bu saatde bu yapılır mı zefey hanımmm... tarıfı yazda koy bologa kız,menulerde fıkır olur..yemek bolumu az cok dunku blogda
size gelir gelllmezzz islim kebabımıı yayınliimm çok lezzetli çaaakk pratikk çokk çokk çookk herşeyin çoku bunda möevcuut ahahahah
Eki Görüntüle 753568 Eki Görüntüle 753569 Eki Görüntüle 753570 Eki Görüntüle 753571
Günaydın kızlar dün gece işten gece 12 civarı çıktım. Bugün yorgunluktan ölüyorum yailk defa kızım bensiz gece uykusuna dalmış. Çok aramış evde beni. Odalara bakmış anne yok diye gezmiş evin içinde. Gittiğim de uyuyordu. Sabah da çıkarken uyuyordu. Kızımı özledim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?