2011 Ekim Anneleri

ya valla insan haber vermeden nasıl yer ya ben anlamıyorum bu kadar rahat insanları

neyse canı çekmişş daha yapcak bişi yok kime niyet kime kısmet onlar senindii aslında emmeeeee
ben bi blogtan bakmıştım meloşşşş netten bulamazsan burda paylaşırımmmmmm

herkese merhaba ramazanı şerifiniz mübarek olsun...
Rabbim en hayırlı şekilde geçirmeyi nasib etsin.
ilk zamanlar hep yanlışlıkla bişey yiyip içecek gibi hissediyor insan.ama verdiği huzur bambaşka...
bizde tatılı yaptık dönduk,babaanneye gittik.
orda kalabalıkta iyice anlatmaya başladı yusufum.
kısa cümleler bile kurdu.bahçede bezini çıkardım ama hiç söylemeye niyetlenmedi.
ama şuan yıne orasını arıyor,canı sıkılıyor.
sabah uyanınca odaları gezip babaanesını çagırıyor,
biraz zor olacak alışması.
birde ananemi kaybettik,Rabbim rahmet eylesin.
herşey bizler için işte.sağlıcakla kalın...

Başınız sağolsun canım.Rabbim sabırlar versin. Annanenin mekanı cennet olsun inşallah.

günaydın kızlar, ramazanın 2. gününden herkese selam olsun.

1. gün çok rahat geçti inşallah bundan sonrasıda böyle geçer Rabbim güc kuvvet verir. bu gece tam sahuru yaptık yatmak üzereyken burak uyandı altını doldurmuş. tabi temizledikhatta popişini yıkadık falan yavrumun uykusu açıldı. 6 ya kadar uyumak bilmedi ben zaten 6:30 da kalkıyorum. anlayacağınız gece 2:30 dan beri ayaktayım

cnm ya allah rahmet eylesin.elide tatılden beri uykusu bozuldu.düşünüm sanırım biz tatıldeyken hep berae raynı odada kaldık,ona alıştı sanki.şimdi uyanıo yalnızsa bizi cagırıo yanında yatarsan ses etmıo..nasıl alışcak bılmıom

oyy canm ablam,inşallahh uykusuzluk zorlamaz seni..ilk fırsatda bi yerde uyu bence:) bnm whatsupda sorun var,guncelle dıo,guncellıom olmuoo

paralıya geçecekmiş galiba . arkadaşında öyle oldu yapamadı bir daha. neyse maillerde var nasılsa

başınız sağolsun canım allah mekanını cennet eder inşallah

erkekler geç haber veriyomuş o yüzden bekliycez artık bende baktım dün saklandı bi yere çişini yaptı geldii hiç bişi olmamış gibi yaşantısına devam ediyoo beyefendi hee kaka nee eggg öğğ önceden öle şeler yapardı şimdi hiç umurunda değil yanii

bende rahat geçirdim baş ağrısı yada acıkma olmadı biraz susadım sadece ama yediden sonra elim ayağım titremeye başladıı hatta bacaklarım bilee konuşmaya takatim kalmadı
yedik içtik sonra eşim kötüledi akşam 12 ye kadar uyudu yer yemez bişiler oldu ona fazla mı yedi anlamadım ondanmı oldu banada ağırlık çöktü uzandım biraz ilk gün olur böle şeler olurda mutfağı toplayamadım aklım hep evde kaçıp gitsem bi temizleyip gelsem olmamıı:)

ayy kartopuşşş kız allah kuvvet versin sana da artık öğlen yibne uyursunn boşverr şimdi sen işe gelince uyur 10 da falan kalkarrr yine bakıcıya

günaydın bu arada kızlarr
sevozyy hayatımda birkez sokak iftarlarında oruç açtım dahada götürmedi eşim ordada görevliydim röportaj vardı o yüzden eşim gitmek istemioo hiç ama kalabalıklaa açmaktaa ayrı bi haz verio insana dua ediliyoo bizim sokak iftarımızda tasavvufmüzikleri falan çalınmıştı yemek dualarıı çok güzldii çokkk kandırsamda bizimkini bi kere göürebilsemmmmmm

kızlar şu daninonun peynirleri varya muzlu orman meyveli çilekli onlardan veriyonuzmu hiçç çocuklara yani yoğurt gibi kıvamı varya onlardan görümcem baktığı kıza yediriyo bi seferde 4 tane içine bisküvi katıp hiç vermedim beynnn

Allah allah noluomus roportaj varsa,sıradan biri olarak gitsin hmn onla roportaj yapacak değiller ya,,kıskanıo mu kız yoksa, cekınıo mu ??
bence Efe yi bahane et,bi acık havaolsun bi kalabalık görsun felan ,iice uykusu gelir yorulur felan de... ben cok severim öle kalabalık ortamları..dun bzm gttiğimizde de cekım vardı,müzik vardı..Ben elifi aldım tee sahneye götürdüm merak etti canlı müzik vardııı

ben hiç vermedim zefey. zorda kalmazsam hazır yoğurt bile vermiyorum,hep evde yapıyoruz biz yoğurdu artık. kendimiz bile ev yapımı yemeğe başladık

kız öle peynir mi olur, bnm içime sinmez,hep öle meyveli karısımları tavsiye etmıolar kii,kaldıkı elif hn zaten yemez... Ben pıtırcığımın adını 'açsusuzzz' koydumm.Babası öle çağırıooo..kız dün ceyrek pide,pastane pidesi,nasıl yedi anlatamam,hayattta elifin böle zevkle yediğini görmedimm.şaşırdım.Gerci dısarda ablalarıyla oynuodu belki onun zevkidir.. daha getiriyim mi dedim ''accıcıkk =azıcık '' dıo,eliylede parmak ucunu gösterıo sıpaaaammm

nebilem bizim belediyenin sokak iftarıydı bizde halktan biriymişiz gibi röportaj yaptık cnn türk e kocişim odur budur gitmiyy
ama bu ramazan bitene kadar kandırıcam allahın izniyle

ben hiç vermedim zefey. zorda kalmazsam hazır yoğurt bile vermiyorum,hep evde yapıyoruz biz yoğurdu artık. kendimiz bile ev yapımı yemeğe başladık

kızlar bide hobby bebeler için dondurma çıkarmış iki kutu aldım günde bir tane veriyorum dokuz gibi saati geçince buzdolabına gidiyoo vuruyo dolaba ağzını şapırdatıyor dodudodudodu diyo akıl küpüü adıda hobby cone işaret parmağı kadar bişi

benimde sinmedii markette elim giştti geri geldiiii almadım zati yemedide orda denettim
maşallah minnaımaa dışarda oyunaa dalıpta acaba yorulup acıktımı dışardamı yedirsem bende bundan sonra hiç bişi yediremiyorum yaaaaaaa annem diyokiş yedirene kadar canım çıkıyo zorla
sıcaktan iştahı kesildi heralde
dün bizle birlikle iki kaşık pilav yedi mısır yedi çeyrekkuş parmaımın yarrısı kadarda tavuk attı ağzına o kadar gece yatarken süt verdim sadeceee

ben daha hiç dondurma vermedim kızlar,kendimde fazla yemiyorum zaten çok nadir arasıra çikolata onun dışında tatlı vermiyorum şimdilik

cnmm kahvaltı ve çorbasını dısarda yedirsin.bnm k.valide öle yapıoo.yoksa oda yediremıo.kedi kus derken hoppp ordayımmmm

baktım şimdi netten dondurmaya . bakalım bende alayım arasıra veririm belki isterse

al all realde bi kutu alana ikincisi yarı fiyatına zaten adedi de 50krş işaret parmağı kadarya akıtmadan hepsini lüüpp yutuyooo tamda o minik ağızlarına göree

cnmm kahvaltı ve çorbasını dısarda yedirsin.bnm k.valide öle yapıoo.yoksa oda yediremıo.kedi kus derken hoppp ordayımmmm

ohh ne güzlllllllll bu akşam bende dışarda deneyeyim bakalımm bu aralar beni hiç takmıyoo elimden utmuyo herşey dışarı çıkarana kadar sonra alıp başını gidiyo özgür oğlannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…