• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

al all realde bi kutu alana ikincisi yarı fiyatına zaten adedi de 50krş işaret parmağı kadarya akıtmadan hepsini lüüpp yutuyooo tamda o minik ağızlarına göree

ohh ne güzlllllllll bu akşam bende dışarda deneyeyim bakalımm bu aralar beni hiç takmıyoo elimden utmuyo herşey dışarı çıkarana kadar sonra alıp başını gidiyo özgür oğlannnnn

kız bnmkıde aynıı,takmıo eskıden ilk gördgnde sarılır,öperdi.şimdi hiç pas yokkk...

kestane şekerini buldummmda canım bu sefer Hindistan cevizi çekti bi avuç doğramışlardı da orda bütün yoktuuuuuu
ayy hamileyken bu kadar canım bişi istememiştiii:1::1::1::1::1:

ben daha hiç dondurma vermedim kızlar,kendimde fazla yemiyorum zaten çok nadir arasıra çikolata onun dışında tatlı vermiyorum şimdilik

Dondurma Dükkanı diye bir yer var. İstanbul'da da varmış. Biz oraya dadandık, genelde oranın dondurmasını yediriyorum Mert'e. Süper bi yer. Doğal meyvelerle yapılıyor, boya yok içerisinde. Yerken meyvenin taneleri geliyor ağzına. Mert en çok dutlu ve incirliyi sevdi. İncirin çekirdekleri var resmen dondurmanın içinde. Max falan da yediriyorum arada ama onlar pek içime sinmiyor. Hobby'den ben de alayım eve de bulunsun, yakamı bırakması için rüşvet veririm oğlana :46::46::46:

herkese merhaba ramazanı şerifiniz mübarek olsun...
Rabbim en hayırlı şekilde geçirmeyi nasib etsin.
ilk zamanlar hep yanlışlıkla bişey yiyip içecek gibi hissediyor insan.ama verdiği huzur bambaşka...
bizde tatılı yaptık dönduk,babaanneye gittik.
orda kalabalıkta iyice anlatmaya başladı yusufum.
kısa cümleler bile kurdu.bahçede bezini çıkardım ama hiç söylemeye niyetlenmedi.
ama şuan yıne orasını arıyor,canı sıkılıyor.
sabah uyanınca odaları gezip babaanesını çagırıyor,
biraz zor olacak alışması.
birde ananemi kaybettik,Rabbim rahmet eylesin.
herşey bizler için işte.sağlıcakla kalın...:5::5::5:

allah rahmet eylesin, toprağı bol makamı cennet olsun

cumaya kadar sabret getireceğim ben sana

:16::16::16::16: aldım orucumu kestane şekeriyle açıcimmm şuan masamda o bana bakıii ben onaaaaağzını burnunu yediğimin şekeri:1::1::1::1:

Dondurma Dükkanı diye bir yer var. İstanbul'da da varmış. Biz oraya dadandık, genelde oranın dondurmasını yediriyorum Mert'e. Süper bi yer. Doğal meyvelerle yapılıyor, boya yok içerisinde. Yerken meyvenin taneleri geliyor ağzına. Mert en çok dutlu ve incirliyi sevdi. İncirin çekirdekleri var resmen dondurmanın içinde. Max falan da yediriyorum arada ama onlar pek içime sinmiyor. Hobby'den ben de alayım eve de bulunsun, yakamı bırakması için rüşvet veririm oğlana :46::46::46:

al alll olayanıyo birsürü resim çektim yerkenki şirin hallerinii normalde pek öpmeyi sevmez kafası esince gelipkendi öpüyo ama dondurma vercem dersemm mucukkss mucukkssssssss

kızlar merhaba,
nasılsınız?
ben hiç giriş yapamıyorum,
işler başını aldı yetişemiyorum,
karışık, kuruşuk şeyler

yine gelmenle kaybolman bir oldu marall bi andaa noldu şu işlere yaaa tavan yaptı bizde aksine sinek avlıyoz bu atralarr

günayydın bacılarrrrrrrrrr sabah zor işe geldim ya uyanmak istemiimmmm

gunaydınlarr,, cok uykummm var ya,,hiç derinn bı uyku cekemıom her tıkırtıya kalkıommm..

kısss orucu kestane sekerinle mı bozdun:56:

günaydın herkese :16:

Günaydın! Güzel bir gün olsun....

günaydınn canlarr
evet kestane şekeriyle bozdum o kadar canım istemişki çocuk gibiiii çocuk giibi masanın baş köşesine onu koydum hemenn

sevdaa kızz lafı soktum emmee sıfır ziyaretçiiii brava bana:46::46::46::46::46::46::46:
artık beynden nifret ediyoladır amliyat falan olursam daha pırtlayıpta gelmezler ahahahahha:1::1::1::1:

dört gitti ama altı kişi gelmiş onlar benm tarafımda ahahha üzerine bide meloşş:3::3::3: meloş hu nasılsın oğluş nasıl

Kızlar orucuz ama paylaşmadan edemiycem. Dün uzun zamandır yapmadığım bir börek vardı onu yaptım.. Tavsiye ederim çok leziz oluyor. Resim çekmeyi "her zamanki gibi" unuttum ama netten bi tane bulup onu yükledim. Tarif nette çok var ama benimkinin yapılışı biraz farklı. Bulgar göçmeni bi arkadaşımdan öğrenmiştin, tavsiye derim...

Beşamel soslu tavuklu börek
Malzemeler:
2 adet yufka
Haşlanmış tavuk göğüs eti
Dereotu
Tuz
yumurta
galeta unu

Beşamel sos için
2 yemek kaşığı un
yağ
süt

1) Önce beşamel sosu hazırlıyoruz.
2) Yufkanın birinin bütün olarak tezgaha seriyoruz
3) Üzerine hazırladığımız beşamel sosunu sürüyoruz, her tarafına sürmek lazım
4) İkinci yufkayı birincinin üstüne kapatıyoruz.
5) Sigara böreği yapar gibi önce kesiyoruz. Yufka küçükse 8 parçaya, büyükse zevkimize göre daha küçük parçalara ayırabiliriz.
6) Didiklediğimiz tavuk göğsüne bolca dereotu koyuyoruz, tuz atıyoruz ve harmanlıyoruz.
7) Yufka parçalarına bolca tavuklu karışımdan koyup sigara böreği gibi kapatıyoruz
8) 1 yumurtayı çırpıyoruz.
9) Hazırladığımız börekleri önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızartıyoruz.

Not: Dereotu sevmeyenler tavuğu sade veya karabiberli yapabilir ama, denettirdiğim dereotu sevmeyenler bile dereotlunun daha lezzetli olduğunu söylediler.
$images.jpeg

Back