günayydınn canlarrr nasılsınız doğum günü işine dün noktayı koydum herkes bir şey yapacakkk :)) görev dağılımı yaptımm biri dolma biri kurabiye biri tavuklu salata yapacak iki kişiye daha bişiler vercem gün yaklaştığında pastayıda görümcekler alacak
ohh be kafam çok rahatladı şu andaaaaa
mevlütlü olan doğum günündemi yapılacak bunlar zefey? keşkekten vazmı caydın yoksa keşkeğin yanına ilavemi olacak
bu arada cumartesi gittiğim doğumgünü menüsüde şöyleydi : makarna salatası,meksika fasulyesinden salata,yoğurtlı havuç,patates püresi,zeytinyağlı sarma,patates böreği,cevizli börek,hazır tatlı ve tuzlu kurabiyeler ve şimşek mcqueen li pasta. herşey çok güzeldi.
mevlütlü olan doğum günündemi yapılacak bunlar zefey? keşkekten vazmı caydın yoksa keşkeğin yanına ilavemi olacak
bu arada cumartesi gittiğim doğumgünü menüsüde şöyleydi : makarna salatası,meksika fasulyesinden salata,yoğurtlı havuç,patates püresi,zeytinyağlı sarma,patates böreği,cevizli börek,hazır tatlı ve tuzlu kurabiyeler ve şimşek mcqueen li pasta. herşey çok güzeldi.
evet kuranlı olandaa olacak üzerimden yük kalktıı yok keşkek yapmıycam artıkkkkk zati dedim ikişer tepsi yapın bacılarr herüflerde varyaa
yoğurtlu cevizli havuç yapmıştım bende haftasonki misafirlere nefistii
cafede yapmak en temizide işte maaliyetlii herşeyi kendi yapmış dimii sende ölee yapp kartopuu yaaaa boşverr diğer şeyleriii sadece boyama kitabımı almıştı başka neler vardıı müzişk nasıldı sohbet tarzımı geçtii yoksaa oynadınızmı çokkkkkk
bende bi tane değişik salata tarzı bir şey bulursa süper olurrrrrrr iştee birde tuzlu kurabiyesini yaparım iki kalıbı alırız eminönünden
sadece çocuğu olan ailelere boyama kitabı verdi,başka hediye yoktu. oyun falan yoktu kız ne oyunu olacak cafede . zaten başka kısımarda insanlar vardı. muhabbet sohbet olarak geçti fonda da müzik vardı tabi. bizim evdeki doğum gününde de oyun falan olmadı.müzik bilem yoktu hatta. sen söyleyince farkettim
sana kalıpları getirecektim portmantoda unutmusum,kral tacınıda getiriyordum sende dene diye. ama ben kesin küçügünü alacağım.
aaaaaa müziksiz olurr mu kıssssss bizz epey halayy çekmiştikkkkkk hep sohbet olmaz sıkılırım beyyn karşılıklı oyunlarla halay koycam daha cd yapcam yada usb ye koyarım tvden açarımm
gamgam kesin koyarım bizimki bayılıyo centilmeneedee
şimdiki favorisi ankaranın bağlarıııı
birde boom boom boom diye bi yabancı müzikte oynuyo bizim oynak naciye
bi getir bekek bi deneyeyim doğum gününden önceee o kalıbın bi kulanı çekemm nasıl olmadıııııı
dur bakalım olursa tutarsa almak zorunda kalmazsın
yok canım ben olsa bile alacağım küçük kalıp,cünkü o çok büyük oluyor bir iki denedim hoş durmadı
pişirdinmi yaniiiii pişince nasıl oldu acapp
değişik salata demişsin ya arkadaş meksika fasulyesi ile yapmıştı bir salata güzeldi. tavsiye ederim
ok canım pişirmedim,daha doğrusu masadan kaldıramadım hamuru, bir tarafı kalksa bir tarafı masaya yapıştı kaldı.diyorum ya hamurda da sorun vardı.masadan kaldırıp tepsiye koyamadım. ama çok büyük oldu kalıptan çıkmış hali. neredeyse elim kadar vardı
Merhaba arkadaşlar.. Tatilden döndüm, bugün iş başı yaptım.. Güzel bir tatildi. İlk defa bu kadar uzun izin kullandım.. Bugün hepimiz için çok zor geçecek, oğlum arkamdan çok ağladı bu sabah.. Akşam nasıl karşılayacak bakalım beni.. Onun dışında oğlumun ne kadar büyüdüğünü farkettim bu tatilde. Konuşamıyor ama her şeyi anlatıyor bi şekilde. Genelde bez takmadım ve kakasını belli etti genelde. Çişini henüz bilmiyor o yüzden bizim için henüz bezi bırakmak için erken. Sizler nasılsınız? Doğum günü hazırlıkları tamamlanmış herhalde... Bizimki Kurban Bayramının ilk gününe denk geliyor, köyde oluruz o akşam. Pasta alıp giderim burdan, mangal başında kutlarız artık oğlumun doğum gününü, inek moğlamaları eşliğinde.
Merhaba arkadaşlar.. Tatilden döndüm, bugün iş başı yaptım.. Güzel bir tatildi. İlk defa bu kadar uzun izin kullandım.. Bugün hepimiz için çok zor geçecek, oğlum arkamdan çok ağladı bu sabah.. Akşam nasıl karşılayacak bakalım beni.. Onun dışında oğlumun ne kadar büyüdüğünü farkettim bu tatilde. Konuşamıyor ama her şeyi anlatıyor bi şekilde. Genelde bez takmadım ve kakasını belli etti genelde. Çişini henüz bilmiyor o yüzden bizim için henüz bezi bırakmak için erken. Sizler nasılsınız? Doğum günü hazırlıkları tamamlanmış herhalde... Bizimki Kurban Bayramının ilk gününe denk geliyor, köyde oluruz o akşam. Pasta alıp giderim burdan, mangal başında kutlarız artık oğlumun doğum gününü, inek moğlamaları eşliğinde.
kızlar faceden hazel cookies yazın benim sayfamı göreceksiniz beğenmeden geçmeyin anacıımmmmm
kızlar faceden hazel cookies yazın benim sayfamı göreceksiniz beğenmeden geçmeyin anacıımmmmm
Kiz o senmisinticarete mi atildin hadi hayirli olsun..
Yap 60.tane bana doğum gününde
ben beğendim canımAllah kısmetini ve müşterilerini bol ve daim etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?