2011 Ekim Anneleri

mevlütlü olan doğum günündemi yapılacak bunlar zefey? keşkekten vazmı caydın yoksa keşkeğin yanına ilavemi olacak

bu arada cumartesi gittiğim doğumgünü menüsüde şöyleydi : makarna salatası,meksika fasulyesinden salata,yoğurtlı havuç,patates püresi,zeytinyağlı sarma,patates böreği,cevizli börek,hazır tatlı ve tuzlu kurabiyeler ve şimşek mcqueen li pasta. herşey çok güzeldi.

evet kuranlı olandaa olacak üzerimden yük kalktıı yok keşkek yapmıycam artıkkkkk zati dedim ikişer tepsi yapın bacılarr herüflerde varyaa

yoğurtlu cevizli havuç yapmıştım bende haftasonki misafirlere nefistii
cafede yapmak en temizide işte maaliyetlii herşeyi kendi yapmış dimii sende ölee yapp kartopuu yaaaa boşverr diğer şeyleriii sadece boyama kitabımı almıştı başka neler vardıı müzişk nasıldı sohbet tarzımı geçtii yoksaa oynadınızmı çokkkkkk

bende bi tane değişik salata tarzı bir şey bulursa süper olurrrrrrr iştee birde tuzlu kurabiyesini yaparım iki kalıbı alırız eminönünden

Cerrahpaşa sonuçlarım çıkmış faxla ve e maille veremiyoruz gelin didi şimdi tee bide oraya gitcem puffff

sadece çocuğu olan ailelere boyama kitabı verdi,başka hediye yoktu. oyun falan yoktu kız ne oyunu olacak cafede . zaten başka kısımarda insanlar vardı. muhabbet sohbet olarak geçti fonda da müzik vardı tabi. bizim evdeki doğum gününde de oyun falan olmadı.müzik bilem yoktu hatta. sen söyleyince farkettim

bende bi tane değişik salata tarzı bir şey bulursa süper olurrrrrrr iştee birde tuzlu kurabiyesini yaparım iki kalıbı alırız eminönünden

sana kalıpları getirecektim portmantoda unutmusum,kral tacınıda getiriyordum sende dene diye. ama ben kesin küçügünü alacağım.

aaaaaa müziksiz olurr mu kıssssss bizz epey halayy çekmiştikkkkkk hep sohbet olmaz sıkılırım beyyn karşılıklı oyunlarla halay koycam daha cd yapcam yada usb ye koyarım tvden açarımm

gamgam kesin koyarım bizimki bayılıyo centilmeneedee
şimdiki favorisi ankaranın bağlarıııı
birde boom boom boom diye bi yabancı müzikte oynuyo bizim oynak naciye

sana kalıpları getirecektim portmantoda unutmusum,kral tacınıda getiriyordum sende dene diye. ama ben kesin küçügünü alacağım.

bi getir bekek bi deneyeyim doğum gününden önceee o kalıbın bi kulanı çekemm nasıl olmadıııııı
dur bakalım olursa tutarsa almak zorunda kalmazsın

Son düzenleme:

yok canım ben olsa bile alacağım küçük kalıp,cünkü o çok büyük oluyor bir iki denedim hoş durmadı

pişirdinmi yaniiiii pişince nasıl oldu acapp

ok canım pişirmedim,daha doğrusu masadan kaldıramadım hamuru, bir tarafı kalksa bir tarafı masaya yapıştı kaldı.diyorum ya hamurda da sorun vardı.masadan kaldırıp tepsiye koyamadım. ama çok büyük oldu kalıptan çıkmış hali. neredeyse elim kadar vardı

değişik salata demişsin ya arkadaş meksika fasulyesi ile yapmıştı bir salata güzeldi. tavsiye ederim

netten baktım çok leziz duruyoo nerden bulurumki bu Meksika fasulyesini migrosta carrefourda varmıdır yoksa tazemi oluyoo nasıl oluyo bilmimm

amaa netteki halletri güzeldi bilmimki bi deneyem bakamm görmeden bişi diyemiimmmm

Merhaba arkadaşlar.. Tatilden döndüm, bugün iş başı yaptım.. Güzel bir tatildi. İlk defa bu kadar uzun izin kullandım.. Bugün hepimiz için çok zor geçecek, oğlum arkamdan çok ağladı bu sabah.. Akşam nasıl karşılayacak bakalım beni.. Onun dışında oğlumun ne kadar büyüdüğünü farkettim bu tatilde. Konuşamıyor ama her şeyi anlatıyor bi şekilde. Genelde bez takmadım ve kakasını belli etti genelde. Çişini henüz bilmiyor o yüzden bizim için henüz bezi bırakmak için erken. Sizler nasılsınız? Doğum günü hazırlıkları tamamlanmış herhalde... Bizimki Kurban Bayramının ilk gününe denk geliyor, köyde oluruz o akşam. Pasta alıp giderim burdan, mangal başında kutlarız artık oğlumun doğum gününü, inek moğlamaları eşliğinde.

ohh hoşgeldiiiiiiinnnnnn bakalım paşa napcak akşam gün içinde tel le konuşuyomusun ben arıyorum konuşuyorum ama annem diyoki senin sesini duyar duymaz ya boynunu büküp dinliyo yadaa ayakkabuılarını alıp kapıya koşuyomuşş annee babaaaaa diye kapıyı tekmikliyomuş o yüzden aramıyorum pek artık
ya bizim çift doğum günü olcak yaa anca öle paçayı kurtarabiliyordum onuda oturttuk allahtannnnn
ekimin 26 sında onlara olur yada bize kasımın ilk haftasıda diğerii olacak onu ekimde karar vericezzz

yaa ben efeyiköye yollıycam annemlerle ıkı hafta ayrı kalcezz belki orda öğrenin popo açık harmandaa gezerse o zamanda öğrenemezse yaza kalır napim işte erkekler biraz daha geç veriyomuşşş

hoşgeldin melofer, tatil dönüşü çok zor oluyor gerçekten hem bebeler için hemde anneler için ama alışılıyor yapacak birşey yok malesef bizim içinde tuvalet eğitimi daha uzak duruyor.burak hiç oralı değil çünkü. bende farkediyorum kakasını ama lazımlığa oturmak veya tuvalete gitmek istemiyor bende zorlamıyorum. alışacaklar nasılsa vakti gelince

kızlar faceden hazel cookies yazın benim sayfamı göreceksiniz beğenmeden geçmeyin anacıımmmmm

Kiz o senmisinticarete mi atildin hadi hayirli olsun..
Yap 60.tane bana doğum gününde

amişn canım saolasın

ben beğendim canım Allah kısmetini ve müşterilerini bol ve daim etsin inşallah

yess ama o arkadaş eklediğini kapattım hazel cookies onu beğen bacımmmmm

neyy 60 mı kızz napıosunn doğum gününde düğünmü var nikahmı tazeliyyciinnnnn gız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…