Grupanya! - Oyunbaz yunus, beyaz balina, mors ve fokların Dolphinarium'daki gösterilerine giriş bileti 25 TL yerine 13,20 TL!
buda çok uygun bizim eski eve çok yakındıı alınabilitii çocukların tepkisi nolurdu acaba ben yine kendi kendime konuşmayaa başladım ben kaçarr o zamann byy
bu arada efe artık yemek yedirmemizden hoşlanmıyor yaa illaki kendi yiycek bide sol elleee köy usulü tutuyo bizim gibi tutamıyo dün çorbasını yarısını döktü yarısını yedi sonra ekmek batırıyo nerden gördüysee ben hiç batırmam dedisinden öğrendi sanırım ekmek bandırıp yemek istiyo onun önüne koyduğumuz bardaktan değilde bizim bardaktan içmek istiyoo bölee hep bizim gibi ne yapsk onu yapmak istiyo büyüme atağına geçti oğlum minnaımmmmmmm
hog geldinnn
Kartopu hoşgeldinnnnnnn
tatilini yaptın geldin . bol bol enerji depolamışsındır. ama tatil sonrası hiç hoş olmaz öffff. keşke hep yaz hep tatil olsa.
canım hoşbuldumne güzel bir karşılama bu ,sen beni seviyorsun galiba
seviiimm seviimm kartopuşummmseni sevmeyen kabızz olsunnn
ya bnböle böle olmak isttimm ama üzerimde yorgunluk varr bu hafta elif 10 gibi yatıo dediğimden beri 23,30dan önce yatıramıom kızı
nazar değmiştir canım büyükler hep söyler çocukların yemesine ,uykusuna ve çisine çok nazar değermiş. birde ençok anne babanın nazarı değermiş yavru kuşlara
günaydın kızlarrrr
efeyi zar zor 12de yatırdık gecee gece üçte sızlanmaya başladı babası süt yaptı uyuttu sonra beşte terkrar kalktı ve birdahada uyumadı yedide ben evden çıkarken babası ayağında sallıyodu çilekeş kocişşim
yaa uykum alt üst olduu toplasan anca dört saat uyumamışımdır gözümdeki morluklar kendini göstermesin diyee mavi makyaj yaptım o kadardaa dışarı çıkarttım yordumm alışverişe gittik oralarda kendine arkadaş buldu ordan oraya koştu yoruldu oynadıııııııııı bu neden uyuymii yaaaaaaaa
valla bzm lazımlığın siftahı yok daha.elif hn gidıo oturuo,içine ayagını sokuo,bebeğine yaptırıo ama kendinde tık yokbabaaanesi beizni çıkarıo oda hep üstüne işio,sonra gülüo..öle öle öğrenir dıo bilmem ki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?