2011 Ekim Anneleri

bu arada efe artık yemek yedirmemizden hoşlanmıyor yaa illaki kendi yiycek bide sol elleee köy usulü tutuyo bizim gibi tutamıyo dün çorbasını yarısını döktü yarısını yedi sonra ekmek batırıyo nerden gördüysee ben hiç batırmam dedisinden öğrendi sanırım ekmek bandırıp yemek istiyo onun önüne koyduğumuz bardaktan değilde bizim bardaktan içmek istiyoo bölee hep bizim gibi ne yapsk onu yapmak istiyo büyüme atağına geçti oğlum minnaımmmmmmm

Benim fındığım da öyle ki:) Sol eliyle tutuyor kaşığı, sonra da döküyor yerlere, döke saça yiyor:) Bardaktan çay içmek istiyor. Çayy diyo bi de:)
Sonra da bardağım içine elini sokup oynamak istiyor. Ama izin vermediğim için de elini sokmadan önce yüzüme bakıp "Annee" diyorr, izin istiyor güya, hayır deyince de naz yapıyor, çok zilli ya. İstediğini yaptırana kadar uğraşıyo. 2 yaş sendromu bizim evde hissediliyor ufaktan ufaktan

selam kızlar ben geldim, tatil çok güzel geçti,bu gün çekilmiyor buralar. 12 gün burakla beraberdik şimdi hepimize çok zor geliyor ((

zefey senin mısır gevrekli kurabiyeden ben burağın doğumgününde yapmıştım.harika birşey herkese tavsiye ederim. bu senede yapmayı düşünüyorum aynısından çok tutuldu,herkes tarifini almıştı.

kimsecikler yok neredesiniz kızlar???????????

Kartopu hoşgeldinnnnnnn
tatilini yaptın geldin . bol bol enerji depolamışsındır. ama tatil sonrası hiç hoş olmaz öffff. keşke hep yaz hep tatil olsa.

Kartopu hoşgeldinnnnnnn
tatilini yaptın geldin . bol bol enerji depolamışsındır. ama tatil sonrası hiç hoş olmaz öffff. keşke hep yaz hep tatil olsa.

hemde ne enerji toplamışımki dün 5 makina çamaşır yıkadım,ama banamısın demedi hahahahahahaha

neyse allahtan ütülerini ben yapmayacağım

ahhhh kolay gelsin .
tatil dönüşü çamaşır çok olur tabii.
her gün farklı bir kıyafet giyicez diye kendimizi paralarız . çocuklar için zaten ayrı bir valiz yapmak lazım.

seviiimm seviimm kartopuşummm seni sevmeyen kabızz olsunnn

ya bnböle böle olmak isttimm ama üzerimde yorgunluk varr bu hafta elif 10 gibi yatıo dediğimden beri 23,30dan önce yatıramıom kızı

nazar değmiştir canım büyükler hep söyler çocukların yemesine ,uykusuna ve çisine çok nazar değermiş. birde ençok anne babanın nazarı değermiş yavru kuşlara

günaydın kızlarrrr
efeyi zar zor 12de yatırdık gecee gece üçte sızlanmaya başladı babası süt yaptı uyuttu sonra beşte terkrar kalktı ve birdahada uyumadı yedide ben evden çıkarken babası ayağında sallıyodu çilekeş kocişşim
yaa uykum alt üst olduu toplasan anca dört saat uyumamışımdır gözümdeki morluklar kendini göstermesin diyee mavi makyaj yaptım o kadardaa dışarı çıkarttım yordumm alışverişe gittik oralarda kendine arkadaş buldu ordan oraya koştu yoruldu oynadıııııııııı bu neden uyuymii yaaaaaaaa

nazar değmiştir canım büyükler hep söyler çocukların yemesine ,uykusuna ve çisine çok nazar değermiş. birde ençok anne babanın nazarı değermiş yavru kuşlara

valla bzm lazımlığın siftahı yok daha.elif hn gidıo oturuo,içine ayagını sokuo,bebeğine yaptırıo ama kendinde tık yok babaaanesi beizni çıkarıo oda hep üstüne işio,sonra gülüo..öle öle öğrenir dıo bilmem ki :)))

bizi özledikleri için olmasın, bizimle daha fazla vakit geçirmek istiyor olabilirler. zaten benim oğluşum hiçbir zaman 12 den önce uyumadı

sıcakdan olabilir cnm..gecen gece leifin üstü az kalındı 2 den sonra hiç uyumadı.dünde sadece zıbınıyla yatrdım daha raht uyudu..ama evde tüm camlar acık ancak ...

valla burak üstüne bile oturmuyor attı bir köşeye orada duruyor lazımlık. hadi gel tuvalete gidedlim deyincede kendince birşeyler söyleyip bizimle kavga ediyor çok komık yaaaaaaaaa

dün karpuz yedi bizimkide üstünü başını hep karpuz suyuı yaptı dün ama lazımlığın üstünde ıoturuyo arada ıkınıyor gibi taklit yapıyo bi yandanda tv izliyodu haydi dedim soyundurimde hemde çıplak oturtturmuş olurum üzerini başını temizlemek için anaammm çığlık kıyamet oturmak istemiyoo altı açıkken illaki bezi olacak altını açıp salınca bezini getiriyo ıh ıh ıhhh diyee diyomki bende lazımlık yerinee klozet aparatı alıyımda bize özeniyo zati bide öle denerizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…