• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

sevdaa banaaa watsaptan bişi yazmaa şindilik net paktim bittiiiiiiii

anladım zati:9:
ya fizik tedavi cokdan bitti,15 seans almıştım.dr kesinlikle kaldırmıcan bebeği dedi, kaldırınca eskiye döndü anlıcanız:((
Ya Elif de tuhaf bişey var, tv de hanerlerde o gezziparkı olayları felan,tv de ağlayan,bağıran,birini görsün ,duydun yani odada olmasa gelip bakıo ağlıooo,ama nasıl korkarakk.. değiştir kızım al kumandayı diorum hemen bana getirio
Nie böle oldu,napcam bilmiom.İzletmemek okeyde,niye böyle oldu,nasılbu kadar anlıo ve bu kdr ani tepki verooo,,sanki o insanların içinde gigi.Dün babasına verdi kumandayı,babaa dişşştii gibi bişey dedi, bende oyalıom bak bana dedim,aldım kucağıma,,bak kızım sende dedim.böle şeyler cıktığında bakma,korkma kafanı cevir dedimm.Dün yemek yerken bana bakıp kafayı cevirip sırıtıoo haspam benimm yaaa,,yerim ben onuuu dalını budağını:emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

anladım zati:9:
ya fizik tedavi cokdan bitti,15 seans almıştım.dr kesinlikle kaldırmıcan bebeği dedi, kaldırınca eskiye döndü anlıcanız:((
Ya Elif de tuhaf bişey var, tv de hanerlerde o gezziparkı olayları felan,tv de ağlayan,bağıran,birini görsün ,duydun yani odada olmasa gelip bakıo ağlıooo,ama nasıl korkarakk.. değiştir kızım al kumandayı diorum hemen bana getirio
Nie böle oldu,napcam bilmiom.İzletmemek okeyde,niye böyle oldu,nasılbu kadar anlıo ve bu kdr ani tepki verooo,,sanki o insanların içinde gigi.Dün babasına verdi kumandayı,babaa dişşştii gibi bişey dedi, bende oyalıom bak bana dedim,aldım kucağıma,,bak kızım sende dedim.böle şeyler cıktığında bakma,korkma kafanı cevir dedimm.Dün yemek yerken bana bakıp kafayı cevirip sırıtıoo haspam benimm yaaa,,yerim ben onuuu dalını budağını:emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

bende baby tv ye alıştırıyorum iila bişey izlenecek ise,orda güzel egzersizler,sarkılar felan var..sevıo..öle üzülünce diıo ki,, bebiiiiii, yani bebekleri aç ..dünde onu acıp yatmak istedi.artık odasında yatırımıom sıcakdan heralde..yastığını alıp salona gidiıozz,orda sallıomm:54: sonra odasına gecırıom

kartopucckktaa ne zaman gelecektii yaaaaaaaaa niden gelmediiiiiiiiiii halaaa
maraalll arcemekkkkkkkkkkkkkk zayaa nirdesiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz

kızlar hayırdır inşallah rüyamda şeyimden sivilce çıktı onu patlattım sıkıntılarımdan kurtulacağıma delalet yazıyo nettee siz ne diysiz bu işeeeee

yok ben de whats up mats up . telefonum eski birazcık :))
hakkaten in cin top oyniyyiii
kartopu 26 sında gelicek diye biliyorum.
eee yaz geldi alışalım bu sessizliğe

ayyy alemsin zefey ya
kızım bu ne rüya görmektir böyle . Acayip acayip şeyler :)))

ahahahah ne bilim yaa bide sivilceyi sıktığımda ağrısı geçiyo rahatlıyorum böle işltaap akıyo sonra şeimn ucundan kudret narıı çıkıyo hayırdırr yaa :53::53::53::53:

Son düzenleme:
yok ben de whats up mats up . Telefonum eski birazcık :))
hakkaten in cin top oyniyyiii
kartopu 26 sında gelicek diye biliyorum.
Eee yaz geldi alışalım bu sessizliğe

aaaa meloşş gelddiii napıon kıss meloşşşş haftasonu oğluşu soktunmu dnizee yaa bizimki sevecekmi denizi acaba zati topu topu bi hafta tatil yaparız ondada denize grmezse kötü olurrrrr

kartopumda gelsede eminönüne gitseeKKK ARTIK NASIL OLCAK ŞİŞOŞLARIMZZ

aaaaaa kızlar bu aradaa kurabiye siparişi aldımmmmmm ilk defa ücretli yapcamya bi tuhaf oldumm şimdik hep hediyelik yada ne bilim ölesine yapardım emmee şimdiş değişik olduu daha iyisini en iyisini yapmak istityo insannn değişik bi sorumluluk inşallah kırmaz eve götürene kadarrrrrr

Son düzenleme:
Kırarsa saçını başını yolarım çok gıymatlı olur benim şeysiimm :60::60:

kızlarr dün babası yok tu bende hava alsın diye efenin tyopunuda aldım çıktım dışarı yan siteden bi hatunda getirmiş kızını oynatıyonu o iki buçuk yaşında efee ay ayyy cicicicici diye kızı sevdi oynaşıyolardı ben efenin yanında durcam oynıcam falan deyince anneside oturdu biz izliyoruz işte kız efenin topuna bir iki vurmaya kalkınca bizimki sinizrleniyo bağırıyor yerleri tekmeliyoduu anammm bi daha vurdu kız topa bizimki omuzundan tuttu silkeliyo kızı anamm gittim bi atyırrdım annesinin aklı çıktı tabii kızında hoşunamı gitti nedir bi daha vurdu topa efenin elinden aldıı bu sefer efedee suratınaa çaaaaatt diye bi yapıştırdıkii ama annesi çok üzüldüü ama ben hayret ettim efeden bi yaş büyük kızz amaa o yüzünü nasıl denk getirdin senn nasıl çat diye geçirdii yaa anası aldı gitti tabi dahada yanımızaa gelmez çak üzgünüm

kendim sölüyom kendim dinliyom niysee işlerimi bitiremm helee heleeeeeee

yok kız ben seni dinliyorum . merak etme .
biz haftasonu yazlıktaydık c.tesi pazar.
c.tesi şişme havuza su doldurdum.içine de kap , kova ,bebek falan koydum . saatlerce oynadı içinden çıkmadı .ağlaya ağlaya çıkardım . ayakları buruşmuştu. çok güzel vakit geçirdi ama. pazar günü de normal yüzme havuzuna götürdüm . çocuk havuzuna girdim ben de . bizim ki giriyo çıkıyo üstüme atlıyo . hiç korkusu yok havuz kenarında kendi yürümek istiyor. elimi bile tutmuyor. özgür kız olacak bu ya.oradan da zor çıkardım. benim ki suyu çok seviyoooooo.
bir sürü fotoğraf çektim yüklerim öbür tarafa çarşamba falan.

kızlar ben şu kalıplardan alsam eminönünden ve kurabiye mi kendim yapsam doğumgünü için diyorum .
ama bu kopat denilen şey nasıl kullanılır bilmiyorum .
bir de tek seferde renkleri koysam çıkar mı acaba
zaya , zefey yardım !!! $plastik-kopat-hello-kitty.jpg

Gunaydın kıslarr ya bende sacma sapan rüyalar görüoüm hayırdır inşallahhh, tırsarak uyandım,ağzım dilim kurumuşş.töbe töbe, yaz,hava sıcak oramız buramız acık yatıoz ondandır inşallahh:44::44:

Gunaydın kıslarr ya bende sacma sapan rüyalar görüoüm hayırdır inşallahhh, tırsarak uyandım,ağzım dilim kurumuşş.töbe töbe, yaz,hava sıcak oramız buramız acık yatıoz ondandır inşallahh:44::44:

hayuırdır inşallah kıss biriylenmi evleniyodunnn sende:)))))))

kızlar ben şu kalıplardan alsam eminönünden ve kurabiye mi kendim yapsam doğumgünü için diyorum .
ama bu kopat denilen şey nasıl kullanılır bilmiyorum .
bir de tek seferde renkleri koysam çıkar mı acaba
zaya , zefey yardım !!!Eki Görüntüle 742230

yüzü beyaz , kurdelesi pembe , bıyıkları siyah, burnu da sarı
nasıl yapılır tek seferde çıkar mı ?

bunla tek seferde olmaz sonradan kendin yapıcan üzerinibu kalıp sadece baskı yapıyor tek seferde çıkarmak için silikon kalıpları var bu hello kity nin

Back