güzel bir günün ilk saatlerinden hepinize selamlar ve dilerim güzel bir uyku çekiyorsunuzdur,
işlerim bu ara çok yoğun ve giriş yapamıyorum, dişlerimi geçen haftadan başlamıştım yaptırmaya
ve bugün ölçü alıp renk provasınıda yaptırıp 4 temmuza tamamlattırmak için beklemeye koyuldum
anlayacağınız pek bir şey yiyemiyorum,
hafta sonu tekirdağ'daydık, cemre'yi sütten kestim 3 gündür bir hoşuz ve ben pazar günü onu ninni
şeklinde gün içinde yaptıkları-nı-mızı anlatırken ağladım, cemre'nin büyümesine üzüldüm, canım kızım farkında
olmadan büyüyor ve bu acımasız hayatta neler yaşayacak, nelere maruz kalacak bunu yaşayarak görecek
(
bu arada folbiol almaya başladım kızlar, 2 ay sonra fibro kistim için film çeker, muayenelerimi olur ve inşallah
bir şey çıkmazsa yıl sonu gibi hamile kalırsam 2014 te cemre'ye kardeş, bize de ikinci bebek gelir inşallah:))
bugün gün içinde giriş yapamam haberiniz olsun,
melofer sana iyi tatiller, oğlunla güzel zamanların olsun,
aaa aklıma geldi, geçen sene kızıma bikini almış ancak giydirememiştim
pazar günü sen giydir denize git, kızım kucağımda nasıl sarılmış bırakmıyor
yere bırakmak istiyorum suyla oynaşsın diye bana mısın demiyor, tırmandıkça üstüme tırmanıyor
baktım olmadı üstümle biraz denize girdim ancak biraz cemre'nin sayesinde biraz dalga sayesinde
üstüm ıslandı mecburen sonra deize girdim, bu defa benim kız abisini gördükçe ayak çırpıyor ve yüzmeye çalışıyor
ancak eller sımsıkı sarılmış vücuduma ayaklar bağımsız dans ediyor, ben denizden çıktıkça o girmek istiyor
sonra sağ olsun eniştem onunla ilgilendi, denizde bol bol kaldı, dün de bikinilerini gösterip giydir giydir diyordu