• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

bu arada günaydın kızlar dün efeyi babasına verdim başım çok ağrıyordu 10 da sızmışım beni hiç öpmeyen oğlumm legosuyla önce kafamaa çat diye vurdu sonra ben gözlerimi açıoncadaa baktımki o ballı dudaklarını bana doğru uzatıyor dötünüü ısırdığımın yavrumm ceylanım minnaımmmmmmm tontiğimmm herbişeini yediğim

hayuırdır inşallah kıss biriylenmi evleniyodunnn sende:)))))))

yok kız , ben doğumdan önceki zamanlarda cok öle rüyalar görürdümm:)anlatrdım da eşime, sonra cimciği yerdim:9:

bu arada günaydın kızlar dün efeyi babasına verdim başım çok ağrıyordu 10 da sızmışım beni hiç öpmeyen oğlumm legosuyla önce kafamaa çat diye vurdu sonra ben gözlerimi açıoncadaa baktımki o ballı dudaklarını bana doğru uzatıyor dötünüü ısırdığımın yavrumm ceylanım minnaımmmmmmm tontiğimmm herbişeini yediğim

kıss bunların uyuyan analarına tahammülü yok..bi kere öle yatam ddim elif gelip gidip parmağını gözüme sokuo,gözümü öpüo kalk diyee:16: bende öleydim ama anam bi yere gtse,uyusa felan sanki dünya terkedilmiş,ıssız kalmış gibi canım sıkılırdı,içim tuhaf olurdu.üniversite zamanlarımda bile tatile eve geldiğimde anamı komşuya salmazdım,kapıyı kitlerdim çıkmasın diye:) ama bnm anam cok gezentidir :))) özlerdimmm anammmmm benimmmmmmmmmmmm:16::16:

yok kız , ben doğumdan önceki zamanlarda cok öle rüyalar görürdümm:)anlatrdım da eşime, sonra cimciği yerdim:9:

kıss bunların uyuyan analarına tahammülü yok..bi kere öle yatam ddim elif gelip gidip parmağını gözüme sokuo,gözümü öpüo kalk diyee:16: bende öleydim ama anam bi yere gtse,uyusa felan sanki dünya terkedilmiş,ıssız kalmış gibi canım sıkılırdı,içim tuhaf olurdu.üniversite zamanlarımda bile tatile eve geldiğimde anamı komşuya salmazdım,kapıyı kitlerdim çıkmasın diye:) ama bnm anam cok gezentidir :))) özlerdimmm anammmmm benimmmmmmmmmmmm:16::16:

ahahah sevozyy üni deykendemi yapardın bende orta okuldayken annemin peşinden ayrılmazdım lavaboya gittiğinde bile kapının önünde beklerdim m ahahahha

$hello2.jpg

kıss bak fiyonk ayrı kalıplaa al gözlerinide pipetle yapıcaksın bıyıklarınıda elişnde rulo yapıp kesip koyabilirsin aslında bıyıkları içinde böle çubuklu makarna çıkarır gibi bi aleti varda pahalıydı en iyisi elde yuvarlamakkk

Kızlar bizde bomonti kom a gittik öğlen bikini aldı arkidişler bizde iç çamaşır falan aldık baya uygun oldu fiyatlarıdaa cıvıl cıvılll
ama hiç kendime bişi yakıştıramıyom yaa bu çocuk doğduktan sonra sankişm içim geçmişşş

slm kızlar,
yine geldim ben, bi müdavim olamadım kuzum ben tatil olunca herkes tatil ama ben işe gidince herkes iş yerinde yazıo ya, kaç saat geçmiş okuyom gelince.
bu arada şu tarifler için kendine blog açan arkadaş zefey miydi, ben karıştırıym rumuzları? maddi kazanç sağlıyon mu bacım ordan? kazanç amaçlı açanlar varmışbilgin olsun. bilmiyosan bi araştırırsın dedim. hadi ben kaçtım bi daha. kimse yok zatiii :((

slm kızlar,
yine geldim ben, bi müdavim olamadım kuzum ben tatil olunca herkes tatil ama ben işe gidince herkes iş yerinde yazıo ya, kaç saat geçmiş okuyom gelince.
Bu arada şu tarifler için kendine blog açan arkadaş zefey miydi, ben karıştırıym rumuzları? Maddi kazanç sağlıyon mu bacım ordan? Kazanç amaçlı açanlar varmışbilgin olsun. Bilmiyosan bi araştırırsın dedim. Hadi ben kaçtım bi daha. Kimse yok zatiii :((

evet canım benim ama maddi kazanç amaçlı açmadık öylesine beğendiğimiz tarifleri arşivliyoruz seninde varsa çok beğendiğin resmini çek koyarız elimizin altında denenmiş tarifler olsun diyee hobii gibi düşünüyorumm yanii cnmmmmmmm

Ama butik kurabiye için facede gelir kaynaklı açıcak teyzem sayfaa beğenirsin artık sayfacığımı :) adı daha belli değil amaa olunca yayınlarım burdaa bi sipariş aldımda içime bi gayret çöktü ahahah:1:

Ama butik kurabiye için facede gelir kaynaklı açıcak teyzem sayfaa beğenirsin artık sayfacığımı :) adı daha belli değil amaa olunca yayınlarım burdaa bi sipariş aldımda içime bi gayret çöktü ahahah:1:

anladım canım, ilgilenirsen haberin olsun diye yazdım. sayfa adı kesinleşince yazarsan beğenirim tabi:) maaşallah sen hep gayretlisin ya hadi kolay gelsin bakalım :D

anladım canım, ilgilenirsen haberin olsun diye yazdım. Sayfa adı kesinleşince yazarsan beğenirim tabi:) maaşallah sen hep gayretlisin ya hadi kolay gelsin bakalım :d

çle deme kızz bu sıcaklardanmı nedir çok mayıştım bölee eve gidince yemek yapcak kudretim olmuyo bazen
bide efe sürekli dışarda oynamak istiyo onun peşine koşulşturuyorum

Sevozyy watsuapım yok diye sendemi terk ettin burayı ezikmiyimm laen bennnn

Nasilsiniz? Ben iyiyim ama daha tatil moduna giremedim. Esim haftaya izinli olacak. Ben de bu arada gunduz kusagi misafirlerimi agirliyorum. Oglusum cok mutlu, uykusundan anneea anneea diye uyaniyor. Cumartesi ve pazar denize soktuk, ay nasil sevdi. Ama en cok kiyida oturup suya tas atmayi seviyor. Birazcik da yandi, bronz oglum benim pek tatli. Mayo falan da giydirmiyom, kiromuyum neyim:) kizin biri dalga gecti oglumun ciplakligiyla zaten:) neyse ben kalkam da yarinki misafirlere hazirlik yapam. Tcshuss!

güzel bir günün ilk saatlerinden hepinize selamlar ve dilerim güzel bir uyku çekiyorsunuzdur,
işlerim bu ara çok yoğun ve giriş yapamıyorum, dişlerimi geçen haftadan başlamıştım yaptırmaya
ve bugün ölçü alıp renk provasınıda yaptırıp 4 temmuza tamamlattırmak için beklemeye koyuldum
anlayacağınız pek bir şey yiyemiyorum,
hafta sonu tekirdağ'daydık, cemre'yi sütten kestim 3 gündür bir hoşuz ve ben pazar günü onu ninni
şeklinde gün içinde yaptıkları-nı-mızı anlatırken ağladım, cemre'nin büyümesine üzüldüm, canım kızım farkında
olmadan büyüyor ve bu acımasız hayatta neler yaşayacak, nelere maruz kalacak bunu yaşayarak görecek:((
bu arada folbiol almaya başladım kızlar, 2 ay sonra fibro kistim için film çeker, muayenelerimi olur ve inşallah
bir şey çıkmazsa yıl sonu gibi hamile kalırsam 2014 te cemre'ye kardeş, bize de ikinci bebek gelir inşallah:))
bugün gün içinde giriş yapamam haberiniz olsun,
melofer sana iyi tatiller, oğlunla güzel zamanların olsun,
aaa aklıma geldi, geçen sene kızıma bikini almış ancak giydirememiştim
pazar günü sen giydir denize git, kızım kucağımda nasıl sarılmış bırakmıyor
yere bırakmak istiyorum suyla oynaşsın diye bana mısın demiyor, tırmandıkça üstüme tırmanıyor
baktım olmadı üstümle biraz denize girdim ancak biraz cemre'nin sayesinde biraz dalga sayesinde
üstüm ıslandı mecburen sonra deize girdim, bu defa benim kız abisini gördükçe ayak çırpıyor ve yüzmeye çalışıyor
ancak eller sımsıkı sarılmış vücuduma ayaklar bağımsız dans ediyor, ben denizden çıktıkça o girmek istiyor
sonra sağ olsun eniştem onunla ilgilendi, denizde bol bol kaldı, dün de bikinilerini gösterip giydir giydir diyordu:1::nazar:

ve kızlar saçımı kısa kestirdim, soranlara cevabım ise; fazlalıklardan kurtuldum
aslında gereksiz her şeyi hayatımızdan çıkarmak lazım ve biraz kendi hayatımızı yaşamak lazım
bir kaç ay kendime bakayım, moral depolayım diyorum:1::1:

güzel bir günün ilk saatlerinden hepinize selamlar ve dilerim güzel bir uyku çekiyorsunuzdur,
işlerim bu ara çok yoğun ve giriş yapamıyorum, dişlerimi geçen haftadan başlamıştım yaptırmaya
ve bugün ölçü alıp renk provasınıda yaptırıp 4 temmuza tamamlattırmak için beklemeye koyuldum
hafta sonu tekirdağ'daydık, cemre'yi sütten kestim 3 gündür bir hoşuz ve ben pazar günü onu ninni
şeklinde gün içinde yaptıkları-nı-mızı anlatırken ağladım, cemre'nin büyümesine üzüldüm, canım kızım farkında
olmadan büyüyor ve bu acımasız hayatta neler yaşayacak, nelere maruz kalacak bunu yaşayarak görecek:((
bu arada folbiol almaya başladım kızlar, 2 ay sonra fibro kistim için film çeker, muayenelerimi olur ve inşallah
bir şey çıkmazsa yıl sonu gibi hamile kalırsam 2014 te cemre'ye kardeş, bize de ikinci bebek gelir inşallah:))
yere bırakmak istiyorum suyla oynaşsın diye bana mısın demiyor, tırmandıkça üstüme tırmanıyor
baktım olmadı üstümle biraz denize girdim ancak biraz cemre'nin sayesinde biraz dalga sayesinde
üstüm ıslandı mecburen sonra deize girdim, bu defa benim kız abisini gördükçe ayak çırpıyor ve yüzmeye çalışıyor
ancak eller sımsıkı sarılmış vücuduma ayaklar bağımsız dans ediyor, ben denizden çıktıkça o girmek istiyor
sonra sağ olsun eniştem onunla ilgilendi, denizde bol bol kaldı, dün de bikinilerini gösterip giydir giydir diyordu:1::nazar:

cnm bende sütden kestim artık,ilaç kullanıodum o ara bıraktık..ama eskisi gibi pas vermooo sanki acaba,bağımız mı zayıfladı:( ne guzel bnm kide banyo yaparken tasla kendini yıkıo,beni yıka,zzevklen oynuyor suyla, bakalım denizde napcak ,ama sanırım bzm gttiğimizin yeri suyu soğukmus,girmeyebilir.ama şişme havuza su doldurup sokcam bende,inşallahhh

ve kızlar saçımı kısa kestirdim, soranlara cevabım ise; fazlalıklardan kurtuldum
aslında gereksiz her şeyi hayatımızdan çıkarmak lazım ve biraz kendi hayatımızı yaşamak lazım

ahh maralım keske tek fazlalık saclar olsa :9::9: gerci maşşallah diyem bu ara 2 kılo vermişim,boğaz ağrısına ve sıcaklrda iştah azaldı,bide tutuom kendimii.. ya bide sunu farkettim.. ben acıktığım için yemıyorum, beynim bişey sürekli yemek için itiyor beni, yani aclık değil sebebi, ne kötü bişeyy..ama yavas yavas kontrol etmeye çalışıomm..:51:ele gecircem beynimi inşallahhhh

zefeyyyyyyyyyy can kız, ezik olur msn kız sen hiç,güldürme beni:9: ne zmn gisem kimse yokdu,bende yazmadım bişey..SÜtlac tarifini bekliorummmm:56:

ahh yavrumm zamanlaa alışır annesii inşallahhhh bende bi havuz alayımda evde alıştırma yapayım diyorum drek efede korkabilir bide sus soğuk olursada zaten tiksişnirkş biliyorum huyunuu
bu aradaa bende geçen hafta eski resimlere baktımda nasıl büyümüş bir hayat mücadelesinin içinde uyu uyan işe git gel yemek yee gez tekrar uyu uyan yani ne bilim hayat rutine bağlamışş oğlum büyüyüoorr ben her anında yanında değilim ama napalım şartlar bunu gerekttriryor :SSSSSS
diş işide zor yaa çok geçmiş olsun canım iyice zayıflamışsındır yemiyosunda zaten zayıfsın dikkat et kendinee
benimde dişimi çeken cerrah didiki bi tane dolgun var puf

kıss nasıl kıydınnnnn daha ben saç maçç kesmemm ha salınaa salınaaaaaa yürürken attırmak varken biraz uzadıda kendime geld,im bende sankimm

cnm bende sütden kestim artık,ilaç kullanıodum o ara bıraktık..ama eskisi gibi pas vermooo sanki acaba,bağımız mı zayıfladı:( ne guzel bnm kide banyo yaparken tasla kendini yıkıo,beni yıka,zzevklen oynuyor suyla, bakalım denizde napcak ,ama sanırım bzm gttiğimizin yeri suyu soğukmus,girmeyebilir.ama şişme havuza su doldurup sokcam bende,inşallahhh

ahh maralım keske tek fazlalık saclar olsa :9::9: gerci maşşallah diyem bu ara 2 kılo vermişim,boğaz ağrısına ve sıcaklrda iştah azaldı,bide tutuom kendimii.. ya bide sunu farkettim.. ben acıktığım için yemıyorum, beynim bişey sürekli yemek için itiyor beni, yani aclık değil sebebi, ne kötü bişeyy..ama yavas yavas kontrol etmeye çalışıomm..:51:ele gecircem beynimi inşallahhhh

zefeyyyyyyyyyy can kız, ezik olur msn kız sen hiç,güldürme beni:9: ne zmn gisem kimse yokdu,bende yazmadım bişey..SÜtlac tarifini bekliorummmm:56:

kızz evet bende farkettimmki akşam mesela yemeği yedik sürekli mutfağa gidip gelip bişiler taşıyomö atıştıralım onu yiyelimm sanırım ben servis yapmaktan hoşlanıyodum şimdi ise yemekten ama bu kan ilaçlarımı işştahımı açtı acaba tamı tamına65 kilo olmuşum boydan kurtarıyor ama ben 61 ken daha iyi oluyom

Back