maral naber ?
bana yerini özelden yazsana . bir ara uğrıycam sana .
kızlarr şuanda şoklardayımmmmmmm
ruhsatta bi arkadaş vardıııı kasımda doğurmuş bizimkiylen bi ay var kasımın sonu aralığın başı gibi doğurmuştu şimdi buraya gettirdi çocuğu bi görseniz kuş kadar zati 10 aylıkken yürümeyee başlamıştı kuş kadar bişiy yaaaaa amaaa konuşutyoooooooooooo
maşallahhhhhhhhhhh
ağzım açıkta kaldı anne gidelimmi diyo orçun gelsin yeter aaatık diyoo resmen bildiğin büyük adam gibiiiiiiiiiii anammm şoka girdim ya maşallah maşallah maşallahhhhhhhhh topumu veeiimisin diyo yaaa anammmmmmmmmmm bence bizimki normalde bu ileri seviye level atlamış çocyuk töbe töbeeeeeeeeeeee
Maşallah Maşallah! Baya öndeymiş yoksa bizimkiler mi tembel.. Daha cümle kurmuyor benimki, işaret diliyle anlaşıyoruz. "Ihh ııhhh".. Ama çok tatlı yaa.. Geçen gün kapı de diyorum "babı" dedi.. Ayy bayıldım o babı diyince.. Sonra ısrar ettim bi daha de diye.. "taak" diyor, kapının çıkardığı sesi söylüyor. Akşam eve gidince gündüz yaşadığı olayları anlatmaya çalışıyor bana... Allah'ım annelik bu herhalde, her haline bayılıyorum..
tamam maral aldım mesajı.
maşallah maşallah . bizimki de konuştu konuşacak . dün tek başına oturmuş oyuncak telefonu almış eline vıdı vıdı bişeyler anlatıyordu .
ayy çok hoşuma gitti. eşimle gülmekten yerlere yattık . çocuğunun her anını görüp yaşamak çok güzel bir duygu. bide geçenlerde mama sandalyesinde öğle yemeği yerken uyuyakaldı . bu da bir ilk inanamadım . ayy yavrucağım çok yorulmuş demek ki . kafasını taşıyamadı.
kızlar iyi akşamlar,
güzel bir hafta sonu diliyorum
gunaydın kızlarrr, neredesunuz niye kimsecıkler yokk huuuuu..
ya bnm belim cok ağrıo sanırım fiziktedavi etkisi buraya kadarmış,elifide kaldırıom pek dikkat etmıom onunda etkisi var snaırım, azda ütü yaptım h.sonu..çürük müyüm ne
slm herkese,
ananemizdeydik geçen hafta,koştular oynadılar.
şehirden biraz uzak oldugu için çocuklar rahatlıyorlar.
burda parklar kalabalık.bahcemiz yok maalesef.
bahçe kapısına parmagı sıkıştı yusuf eren.in.morardı,sonra beyaz gıbı oldu.
bu sabah bır baktım cekmiş cıkarmş tırnagını,ama acımıyo demekki.
vefat eden arkadaşa çok üzüldüm,bizim burdada cumartesı gunu genç bir anne vafat etti,2 çocugu vardı.
kist ameliyatıymış ama narkozdan etkılenmş sanrm .rabbim tum annesız babasız yavruların yar ve yardmcısı olsun.
kalabalık olunca bırkaç kelime söylemeye başladı yusuferen,ama canı isterse tabi,hep ıhh ıhh olarak gıdıyor.
ama abisi 2 yasında cümle kurabılıyordu.saglıklı olsunlarda her cocuk farklı oluyor işte.
şimdilik böyle bizden,herkese mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?