2011 Ekim Anneleri

selam kızlar,
ben dün dişlerime başladım,
pzt, salı yine gideceğim ve kısmetse 4 temmuz kaplamalarım takılacak,
dünden beri bir hoşum, midem çok kötü, yemek pek yiyemiyorum,
sanki midem hep ağzımda,

kızlarr şuanda şoklardayımmmmmmm

ruhsatta bi arkadaş vardıııı kasımda doğurmuş bizimkiylen bi ay var kasımın sonu aralığın başı gibi doğurmuştu şimdi buraya gettirdi çocuğu bi görseniz kuş kadar zati 10 aylıkken yürümeyee başlamıştı kuş kadar bişiy yaaaaa amaaa konuşutyoooooooooooo
maşallahhhhhhhhhhh
ağzım açıkta kaldı anne gidelimmi diyo orçun gelsin yeter aaatık diyoo resmen bildiğin büyük adam gibiiiiiiiiiii anammm şoka girdim ya maşallah maşallah maşallahhhhhhhhh topumu veeiimisin diyo yaaa anammmmmmmmmmm bence bizimki normalde bu ileri seviye level atlamış çocyuk töbe töbeeeeeeeeeeee

ayy hiç susmii kızlar balonn alll diyoo
paşşta yiycem diyo maşallah demektebn bi haller oldummm

Maşallah Maşallah! Baya öndeymiş yoksa bizimkiler mi tembel.. Daha cümle kurmuyor benimki, işaret diliyle anlaşıyoruz. "Ihh ııhhh".. Ama çok tatlı yaa.. Geçen gün kapı de diyorum "babı" dedi.. Ayy bayıldım o babı diyince.. Sonra ısrar ettim bi daha de diye.. "taak" diyor, kapının çıkardığı sesi söylüyor. Akşam eve gidince gündüz yaşadığı olayları anlatmaya çalışıyor bana... Allah'ım annelik bu herhalde, her haline bayılıyorum..

tamam maral aldım mesajı.
maşallah maşallah . bizimki de konuştu konuşacak . dün tek başına oturmuş oyuncak telefonu almış eline vıdı vıdı bişeyler anlatıyordu .
ayy çok hoşuma gitti. eşimle gülmekten yerlere yattık . çocuğunun her anını görüp yaşamak çok güzel bir duygu. bide geçenlerde mama sandalyesinde öğle yemeği yerken uyuyakaldı . bu da bir ilk inanamadım . ayy yavrucağım çok yorulmuş demek ki . kafasını taşıyamadı.

kızz bir ay küçük o nasıl konuşmak öle hiç susmuyoooogidelim yeter diyo ama çok tatlıı yani normalde bizimk,ilere göre küçük kalmış efenin bir yaş hali gibi belkide daha zayıf kucağıma aldım tartmak için ahahaha çok fenayım bennn sekiz kilo ancadır çöp gibi bacakları amaaa çene hiç susmuyu maşallah maşallahh nazarım deymezz inşallah çok maşallah dedim ama değmez popoyu kaçıdım hep

bu huggıes in ıslak mendilide çok güzel kokuyo kızlar pudra gibiiiiiiiiii

Bana müsade hadi bye bye
Bundan böyle bizi mazi say
Sanma ki içim buruk değil
E ayrılık bu kime kolay
Nerde şimdi o içimde
Uçuşan kelebekler
Bende o duygulardan
Hiç kalmadı eser
Biri sen biri ben
İki damla yaş aktı gözlerimden
Olmadı olduramadık
Ve aşk gitti bizden
Önce sen sonra ben
Kaydık yıldız gibi gökyüzünden
Bi türlü tutturamadık
Ve aşk gitti bizden
Tanıdık hikaye malum
Aşkı gurura feda ettik
Dönüşü yok ki bu sonun
Ayrı dünyalara düşüverdik
Nerde şimdi o içimde
Uçuşan kelebekler
Bende o duygulardan
Hiç kalmadı eser
Biri sen biri ben
İki damla yaş aktı gözlerimden
Olmadı olduramadık
Ve aşk gitti bizden
Önce sen sonra ben
Kaydık yıldız gibi gökyüzünden
Bi türlü tutturamadık
Ve aşk gitti bizden
Bu bahçelerde bir zamanlar
Renk renk çicekler açardı
Ne yazık ki soldular

gunaydın kızlarrr, neredesunuz niye kimsecıkler yokk huuuuu..
ya bnm belim cok ağrıo sanırım fiziktedavi etkisi buraya kadarmış,elifide kaldırıom pek dikkat etmıom onunda etkisi var snaırım, azda ütü yaptım h.sonu..çürük müyüm ne

dikkat et kızz iyice ağırlaştılar daha taşınmıyolar yaa ben hemen babasına şutluyomm dikkat et sen bize lazımsın bebekkkk
fizik tedaviye devammı bıraktınmı

slm herkese,
ananemizdeydik geçen hafta,koştular oynadılar.
şehirden biraz uzak oldugu için çocuklar rahatlıyorlar.
burda parklar kalabalık.bahcemiz yok maalesef.
bahçe kapısına parmagı sıkıştı yusuf eren.in.morardı,sonra beyaz gıbı oldu.
bu sabah bır baktım cekmiş cıkarmş tırnagını,ama acımıyo demekki.
vefat eden arkadaşa çok üzüldüm,bizim burdada cumartesı gunu genç bir anne vafat etti,2 çocugu vardı.
kist ameliyatıymış ama narkozdan etkılenmş sanrm .rabbim tum annesız babasız yavruların yar ve yardmcısı olsun.
kalabalık olunca bırkaç kelime söylemeye başladı yusuferen,ama canı isterse tabi,hep ıhh ıhh olarak gıdıyor.
ama abisi 2 yasında cümle kurabılıyordu.saglıklı olsunlarda her cocuk farklı oluyor işte.
şimdilik böyle bizden,herkese mutlu günler

hoşgldin canımm aaaaaaaa nasıl kızz narkozdanmı vefat etmiş (((((((((((( allah allahhhhhhhhh

yaa her çocuğun gelişimi farklıyaa takmıyorum ama buraya gelen arkadaşın iki ay küçük oğlunu gördükten sonra bende acaba demeye başladım
yukarıda doktor bi arkadalş var diyoki çocukla göz teması kurup dudaklarını belirgişn şekilde söylemeye çalış oda senn dudaklarını taklit eder ve bi anda çözülür didi bu akşam deneyeciymmmmmm

bu aradaa çokk geçmiş olsun yerine gelir çabucak minik tırnağı inşallahhhh

sevdaa banaaa watsaptan bişi yazmaa şindilik net paktim bittiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…