2011 Ekim Anneleri

ay bizimkide kafasına su döktürmüyoo bu aradaa bi yıldır oğlumu hiç yıkamadım yani annemin dediği kadfar biliyorum geçenlerde kalkıştım kıyameti kopardı odun gibi durduu suyu dökmemle çıkartmam bir oldu anamm o nasıl bağırıştı öle

kızz bizimkide kızlarla güzel oynuyo ama erkekleride ayırmıyoo kızların yanaklarınaa cücücücüü oy oy bişiler yapıyo tuhaf sevimli sesler çıkarıyoo yerim onuunn beş numaralı dötünüüüüüüüüü

ay bizimkilerde elleriyle yavrumun yüzünü avuçluyoo yapmayın sevmiyy yavrum diyom ama onlarında kanı kaynıyoo zaarrki

bu arada çocuk kapıda oynayınca bende seviniyom evde pc başında pinekleyen çocuk istemiimm benn kuvvetm yettince çıkarcam ben hepp kapıda elişşi yaparım oda oynar ahahahahha

napam kıss, anam aradı vicdanımı sızlattı,gardasın ac susuz sen ne edıon dedi,, ya dicektim anacım yaz geldi benm kendime yemek yapcak halim yok,insanın canı yemek istemıo kı akşamları,, neyse abla ana yarısıdır,içi rahat etsin dedimmm anacığımın.. eşimde söylenıp duruo, biz istesek bu kadar seyi yapmazsın bi arada die ama o aççç abisi dıom ,kimsesi yok, yazıkkktır günahtırr

Bizim sitedeki kız çocukları da öpüp duruyorlar.. Bunaltıyorlar çocuğu, bi sürü de kız var hepsi gelip öpüyor. Birinden kurtarsam öteki yakalıyor. Öff.. Elif ne güzel özgürce oynaya oynaya büyüyor. Çalışınca vakit yetmiyor benim parkta oyun oynamaya falan. Aşşağıda karşılıyor Mert beni, üstümle başımla, topuklu ayakkabılarla parka gidiyorum..

Uzun zaman sonra bugün için dünden yemek yaptım.. Çok mutluyum.. Patatesli tavuk yaptımmm... Bi de pilav yaparım, oh mis.

kaç yaşındaki kız arkidiş bulsun kendine arada evi çekip çevirir bud aha pratik bi yöntem olurdu ahahha

cok sükür yaa,evim mahalle olarak cok iyi değil belki ama araba yok,duman yok,bahce içinde,toprakla oynayarak büyücek inşallah..tasınmayı düşünemiorum buyüzdenn..

gelen şırpıntılar yiyip kaçıo :)) evlenmıo kıssss, duran adam gibi durduğuyla kalıoo

Şimdiki nesil öyle anacım, hiç öyle kendimi beğendireyim, yemekler yapayım göze gireyim de beni alsın derdi yok. Aksine erkek ona hizmet ediyor, beğensin de benimle evlensin diye Peeh..

Şimdiki nesil öyle anacım, hiç öyle kendimi beğendireyim, yemekler yapayım göze gireyim de beni alsın derdi yok. Aksine erkek ona hizmet ediyor, beğensin de benimle evlensin diye Peeh..

ahahahah valla öle devir değişti
kaç yaşında ne iş yapiiiii wats uptan yazda kısmetci bacın ona kısmet bulsunnn

sevozyy yer bildirmeden konuşiciymm bacımm deşifre olmadan ))

bizim servisde o girişteki göbekten dönüyo içlere pek girmedim bni kaç koruya gittik sadece ama oraları bilmimm orda oturan bi arkidişin kınası varr oraya geliciymmm bi yarım sahat erken gelirsem sizin bahçaya uğrarım uşaklar tepişsinnn

Son düzenleme:
ahahahah valla öle devir değişti
kaç yaşında ne iş yapiiiii wats uptan yazda kısmetci bacın ona kısmet bulsunnn

bnm yaptığım yemekleri o kıslara hizmet edip,servis ettiğini bi göremm, burnundan kulağından cıkarırım valla o bulgurları,, lan bana bı kere su vermişliği yok kardesimin,hep sen daha yakınsın mutfaga dıe benden istedi ki, hep kendi yakındı :))) veeeee eminim ki sofra bile kuruodur malesef

kısss zeyno yazdığından bişy anlamadım servisle,kınanın ne alakası var :) bizim oralara yolun düşüo görüşek dıon hemi,hangi gün.hele yaz whatsupdan..

Evde tek başına aç bilaç kalacağına gelip sizde kalsın, sen mutlu o mutlu Elif mutlu herkes mutlu?

Anaam kız benim kardeş de bana geldi mi her işi yapar, şimdi ablamda kalıyor, orda çöp çöp üstüne koymuyor. Kızcaız da yakınıyor bu çocuk senin evde yapıyor da bende niye yapmıyor diye. Kız arkadaşını ablama getirmiş geçen, ablam yemek hazırlıycam diye çırpınıyom diyo, kız yerinden kalkıp da bi yardım edeyim bile dememiş.. Sakın onunla evleneyim edeyim deme diye ablam şimdiden başladı görümcelik yapmaya

ahahah bugün diyomuşki evde temiz yimekte var çağıram bi huriii ahahahha

kesin evlenir :))) erkeğe öle deyince, uygun faizle kredili ev gibi bakoıolar öle kızzlara:)) daha cazip gelıoo..
o kalmaz bizde ,işine yakın diye tasındı ora..evim çok yakın olsa gel bizde ye git derdim ama mesafe var..

kısss zeyno yazdığından bişy anlamadım servisle,kınanın ne alakası var :) bizim oralara yolun düşüo görüşek dıon hemi,hangi gün.hele yaz whatsupdan..

kızz yok diyimki normalde bizim servis hep o göbeğe giriyor ama bilmim hiç oraları servis arkadaşımda szn orda oturii kınasını bahçede yapıciklermiş yarım saat erken çıkabişlirsem evden uğrarım bahçede oynaşsın minnak kuzularrrr

harbiden meloş erkeklere öle deyince ulaşılmazmı gelio nedir artık daha çok istilerr

dün sevozyee yazdım ama o yoğnlukta yazamadı demekki herkesin haberi olsun

Ümraniye carrefourda prima fırsat paketi 40,90tl ye düşmüş
5 numarada 81 adet var
4+ numarasındada 120 adet var haberiniz olsun kuşşlarrrrrrr

migrostada molfil
5 numara 64 adet var 31,90 a düşmüş 2 tane kapaklı ıslak mendil hediyel,i primaya oranlarsak buda uygun oluyo

kız zefey bizimki de gece uykusunda park , arkaş diyoo :)) gündüz yaşadıklarını da gece rüyasında mı görüyor ne ?
aynı Efe gibi Bade . gündüz kıçımın dibinden ayrılmıyo anne , annem diye . gece babayı istiyorr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…