evet melofer de öyle demişti . bi dönem böyle şeyler oluyor heralde . neyse atlatıcaz inşallah .
kız senin rüyaların da bi acayip ha . ben kocama komşunun oğluyla evlenmiştim rüyamda desem öldürür beni . senin ki alışmış heralde böyle rüyalar görmene :))
Benim koca, hem beni hem de komşunun oğlunu öldürür:) Ben böyle bir rüya görsem bi de anlatsam, durup dururken bana da düşmanlık eder, elin adamını mı düşünüyosun da rüyana giriyo diye. Sonra sokakta falan adamı görse, gözlerini diker bana bakar, adama bakıyo muyum falan diye:) yani böyle bir rüya görsem bile hayatta anlatmam. Aman allah korusun:)
Önümüzdeki 15 gün izinliyim, tatile Ankara'ya gidiyorum. Siz deniz kenarına, biz bozkıra :)
bizimkini bıraksan atlayacak havuza nerdeyse zor tutuyoruz çok seviyor. geçen seneden simidi var şu tenteli bebek simidi. kollukta aldık ama yine de tutmak gerekiyor.
zefey gunaydun canım..ne tiremısusu kız ,bişey yaptığımı enrden cıkardınn
zefey gunaydun canım..ne tiremısusu kız ,bişey yaptığımı enrden cıkardınn
zefeyım,aksam bnm gardasım ayrı yasıyor ya, ona yemek yaptım.öldüm valla... Türlü yaptım,bulgur pilavı yaptım, az kızartma yaptım,kanat kızartım,puding yaptım petibörlü hani kücükken hep al pasta dıe kandırırlardı ya:)... Kendime bsy ypmaya vakıt kalmadıüzerine bide balık ızgara ve salata :))
wuuu üretim hat safhaayaa geçmiş akşam akşmaa şu çalışan hatunların vallahi elleri öpülürr akşama kadar çalışş sonraa asıl mesaii evde başlıyoooooooo
ama nasıl bılıomusun, gece yatarken dızlerim titirıodu,elife diom baba yatırsın bu gece seni,istemıo yaa.ne zmamndr böle yapıo.baba yatırsın senı diyince dizlerime sarılıo,koşup yastığını alıp bana getırıo ağlıo sonra..nie öyle yapıo bilmıom.sanki babası yastığı çalacak,alem bu fındık kıscem ya
wuuu üretim hat safhaayaa geçmiş akşam akşmaa şu çalışan hatunların vallahi elleri öpülürr akşama kadar çalışş sonraa asıl mesaii evde başlıyoooooooo
ahahaha bbabası çok sarılıyosa sıkılıyodur aynı elifin babasına yaptığını efe bana yapıyo sanırım çok sarılıyorum çocuğu bınalttımm
ya cocuk uykuya zor dalıo.babası bakıo bu uyumuo, elifde yüz buluo ondan,kalkıo sarılıo,öp babayı dıo.su içer gibi yapıp vs oyalanıo.odaya bi giriıolar 2 saate ancak yatıo kızzzz tabi babasıda kendin gecıo o elifden önce uyuyoSanırım elifin gözü açıldı.dün uyumuodu dedim' kapa gözlerini yoksa babanı cağırıırım o uyutsun seni ,hemen 10dk sonra uydu
Wuuuu... Sevozycan coşmuşsun kızz... O kadar yemeği ne ara yaptın..
Dün bizim ofis çalışanlarının yemeği vardı, oğlum da babasıyla plaj voleybolu oynamaya gitti. Babası oynarken bizimki kızlarla kum oynamış, aman yarabbim eve bi geldi ki saçlarının arası sırf kum. Bi de yıkatmıyor başını, kavga dövüş yıkadım ama sabah hala kum doluyudu saçlarının arası... Sıpam benim, kızlarla çok güzel oynamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?