bızımkı ozel olan hıc bır asıyı ıkısınede yaptırmadı gerek gormedı ama yapılabılır dedı bırde bu ası ılerde saglık ocagını yaptırdıgı ucretsız asılara katılabılır dedı tabı sonrakı bebıslere nasıp olur katılırsa o asılarasizz neden yaptırmayacaksınız kıss önermiyomu eşin gerekmi görmüyoo bi arkimle konuştum bugüne kadar vurulmamışsa kimseye bişi olmamış şimdimi olcak didi
netten bi yazı okudum oda yapınnn bulaşmadan korur diyoo işte kafa karıştı napsam diye bi yerde okudum pekte yan etkisi yokmuş ama
kızlarr babalar gününde ne alıcazzzzzzzzz ben yibne düzgün bişi alıyımda olay kopmasın yaa vazgeçtimm antin kuntin şeler almaktan o beni örnekk alsınnnnnnn dimi ama bugün bi profiloya gidip ayakkabı bakıciyymm
sen gecen bundan soruodun face de birini..bu mudur ?? 26,9 Tl
Tavana Işık Yansıtan Işıklı Kaplumbağa
Tavana Işık Yansıtan Kaplumbağa tavanınızı adeta gökyüzüne çeviriyor! Muhteşem ışık oyunları ve müzik eşliğinde çocuklarınız bu dev kağlumbağa ile keyifle uyuyacak.
bızımkı ozel olan hıc bır asıyı ıkısınede yaptırmadı gerek gormedı ama yapılabılır dedı bırde bu ası ılerde saglık ocagını yaptırdıgı ucretsız asılara katılabılır dedı tabı sonrakı bebıslere nasıp olur katılırsa o asılara
bu arada guneydın herkese pc basına oturdum ya yusuf uyandısevgılı oglum annesı kendınden baska bırseyle ılgılenmesın ıstıyo
sen daha önce yazmıştın eskilerden eşim özel hiçbir aşıyı yaptırtmadı diye,sonra sağlık ocağı hemşiremizde söyledi bende rotayı yaptırtmadım. özel olarak bir tek su çiceğini yaptırdık biz,onu sonra sağlık bakanlığı aldı listeye. demekki gerekliymiş. eğer bunuda listeye alacaksa sağlık bakanlığı ozaman ben özelde yaptırırım diye düşünüyorum. bakanlık listeye alıyorsa önemli bir aşıdır diye tahmin ediyorum.
zefey bende sana bugün profiloya gidelimmi diyecektim. CA ya gitmek istiyorum ben .12 servisi ile gideceğim.
bız babalar gunu ıcın 3 tsort aldık verdık babamız gıydı bıle benım esıme aldıkları pek hedıye sayılmıyo cunku parfumunden tras kopugune corabından camasırına kıyafetlerıne zaten heo ben alıyorum esımle bıtek ayakkabı pantolon alıyoruz nadıren dıgerlerınden alırız evdekı herkesın herseyınıben alıyorum yanı kendıme sıra gelınce yorulmus oluyorum :)
ınernetten hangı sıtelerden alısverıs yapıyosunu ben ebebek ve evım netten duzenlı alısverıs yapıyorum ozdılek toys shop sanalreyonum lımango bebekbezı net de alısverıs yaptıgım sıteler arasında
baktım oralara.kendim için yani:)) bide meydanda ykm nın hmn yanında bi dükkan vardı adını hatırlayamadım,oralardada,,yani ii bşy derseniz 200 kusur,,orta halli idare etsin dersen 150 cıvarından başlayan güya indirimli fiatlarla:))
bende vazgecemıyorum netten alısverıs yapmaktan ama hakketen cok uygun oluyo ındırımlerınde ındırımı oluyo takıp edıyorum :) evım netten cok alısverıs yapıyorum malum yenı evıme doyamadım bende oraya cıcıler alıyorum bazen tabı sapıtıyorum bende ozaman sepetı doldurup bosaltıyorum gecıyoowuuu hediyeler verilmiş bileee ben napcama bana akıl verin
erkek kardeşimin doğum günü babam köyden yeni geldi onada bişi almalıyım eşimde var şeker hamurundan pasta yapmak istiyorum
kız ben netten alışveriş yapmayı kestim çok sapıtabiliyorum :)))))))))) ama en çok trendyolla limango dan alıyordum e bebek yakınyaa ben e ebbekten hiç sip vermedim hep direk gittimmm
a
bende vazgecemıyorum netten alısverıs yapmaktan ama hakketen cok uygun oluyo ındırımlerınde ındırımı oluyo takıp edıyorum :) evım netten cok alısverıs yapıyorum malum yenı evıme doyamadım bende oraya cıcıler alıyorum bazen tabı sapıtıyorum bende ozaman sepetı doldurup bosaltıyorum gecıyoo
wuuuuuuuuuu bunu hiç düşünmemiştimm sepeti doldur boşaltt en azından hevesini alırsın tuuttumm bunu ahahha
aynen bende alıiim alıiiimmmm sonra sepetin yanına bakıomkii fiyat uçmulş allah allah ne aldımkiş benyyn falan oluyorum
sen gecen bundan soruodun face de birini..bu mudur ?? 26,9 Tl
Tavana Işık Yansıtan Kaplumbağa tavanınızı adeta gökyüzüne çeviriyor! Muhteşem ışık oyunları ve müzik eşliğinde çocuklarınız bu dev kağlumbağa ile keyifle uyuyacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?