• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

sen gecen bundan soruodun face de birini..bu mudur ?? 26,9 Tl

Tavana Işık Yansıtan Işıklı Kaplumbağa
Tavana Işık Yansıtan Kaplumbağa tavanınızı adeta gökyüzüne çeviriyor! Muhteşem ışık oyunları ve müzik eşliğinde çocuklarınız bu dev kağlumbağa ile keyifle uyuyacak.

Eklentiler

• $tavana_isik_yansitan_kaplumbaga3.jpg
    $tavana_isik_yansitan_kaplumbaga3.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 25
sizz neden yaptırmayacaksınız kıss önermiyomu eşin gerekmi görmüyoo bi arkimle konuştum bugüne kadar vurulmamışsa kimseye bişi olmamış şimdimi olcak didi
netten bi yazı okudum oda yapınnn bulaşmadan korur diyoo işte kafa karıştı napsam diye bi yerde okudum pekte yan etkisi yokmuş ama
bızımkı ozel olan hıc bır asıyı ıkısınede yaptırmadı gerek gormedı ama yapılabılır dedı bırde bu ası ılerde saglık ocagını yaptırdıgı ucretsız asılara katılabılır dedı tabı sonrakı bebıslere nasıp olur katılırsa o asılara

bu arada guneydın herkese pc basına oturdum ya yusuf uyandı :16: sevgılı oglum annesı kendınden baska bırseyle ılgılenmesın ıstıyo:31:

kızlarr babalar gününde ne alıcazzzzzzzzz ben yibne düzgün bişi alıyımda olay kopmasın yaa vazgeçtimm antin kuntin şeler almaktan o beni örnekk alsınnnnnnn dimi ama bugün bi profiloya gidip ayakkabı bakıciyymm

:46::46::46::46::46: zefey bende sana bugün profiloya gidelimmi diyecektim. CA ya gitmek istiyorum ben .12 servisi ile gideceğim. :34:

Tavana Işık Yansıtan Kaplumbağa tavanınızı adeta gökyüzüne çeviriyor! Muhteşem ışık oyunları ve müzik eşliğinde çocuklarınız bu dev kağlumbağa ile keyifle uyuyacak.

ben almıştım bunu netten burak için. fırsat sitelerinde ucuza bulunuyor. ama şimdi kullanmıyorum. ama fisher price ın buna benzer birşeysi var burağın bebeklikten beri favorisi hala çok seviyor ,onu eline alıp dans ediyor. kuzulukta hep geceleri bununla uyudu diyebilirim. park yatağını götürmemiştim giderken ancak bununla uyutabildim. bakayım netten resmine ekleyeyim size.

konu alışveriş olunca günaydın bile demeden attım kendimi ortalığa :52:

serin bir istanbul sabahından hepinize sıcacık bir günaydııııııııııııııın (maralca bir giriş oldu :9:)

bızımkı ozel olan hıc bır asıyı ıkısınede yaptırmadı gerek gormedı ama yapılabılır dedı bırde bu ası ılerde saglık ocagını yaptırdıgı ucretsız asılara katılabılır dedı tabı sonrakı bebıslere nasıp olur katılırsa o asılara

bu arada guneydın herkese pc basına oturdum ya yusuf uyandı :16: sevgılı oglum annesı kendınden baska bırseyle ılgılenmesın ıstıyo:31:

sen daha önce yazmıştın eskilerden eşim özel hiçbir aşıyı yaptırtmadı diye,sonra sağlık ocağı hemşiremizde söyledi bende rotayı yaptırtmadım. özel olarak bir tek su çiceğini yaptırdık biz,onu sonra sağlık bakanlığı aldı listeye. demekki gerekliymiş. eğer bunuda listeye alacaksa sağlık bakanlığı ozaman ben özelde yaptırırım diye düşünüyorum. bakanlık listeye alıyorsa önemli bir aşıdır diye tahmin ediyorum.

bız babalar gunu ıcın 3 tsort aldık verdık babamız gıydı bıle benım esıme aldıkları pek hedıye sayılmıyo cunku parfumunden tras kopugune corabından camasırına kıyafetlerıne zaten heo ben alıyorum esımle bıtek ayakkabı pantolon alıyoruz nadıren dıgerlerınden alırız evdekı herkesın herseyınıben alıyorum yanı kendıme sıra gelınce yorulmus oluyorum :)
ınernetten hangı sıtelerden alısverıs yapıyosunu ben ebebek ve evım netten duzenlı alısverıs yapıyorum ozdılek toys shop sanalreyonum lımango bebekbezı net de alısverıs yaptıgım sıteler arasında

sen daha önce yazmıştın eskilerden eşim özel hiçbir aşıyı yaptırtmadı diye,sonra sağlık ocağı hemşiremizde söyledi bende rotayı yaptırtmadım. özel olarak bir tek su çiceğini yaptırdık biz,onu sonra sağlık bakanlığı aldı listeye. demekki gerekliymiş. eğer bunuda listeye alacaksa sağlık bakanlığı ozaman ben özelde yaptırırım diye düşünüyorum. bakanlık listeye alıyorsa önemli bir aşıdır diye tahmin ediyorum.

alıcak demedı alabılır dedı canım kendı tahmını bu ası yenı cıkmıs sanırım cunku gelmısmı dedı :)
yaptırmıyo bızımkı neden bılmıorum pnmkk asısıydı sanırım ahmette yoktu yusufun zamanında saglık ocagında yaptırılmaya basladı

:46::46::46::46::46: zefey bende sana bugün profiloya gidelimmi diyecektim. CA ya gitmek istiyorum ben .12 servisi ile gideceğim. :34:

:130::130::130::130::130::130::130:
bende 12 servisiyle gidecektim umarım yağmur durur ayağımda babet var hadi hırkayı arkadaştan alırımda yağmur durur inşallah

Bebek ve Çocuk Hastalarda Nasıl Uygulanacak?

MENACTRA 9-23 aylık bebeklerde 3 ay arayla 2 kere uygulanıyor. 2-11 yaş arasında ise bir doz uygulanması yeterlidir. Tekrar dozu konusu henüz belirlenmemiştir. Aşılanma sonrası korunma tiplere göre % 90 -%100 seviyelerine çıkmaktadır; yani koruyuculuğu iyidir.

bız babalar gunu ıcın 3 tsort aldık verdık babamız gıydı bıle benım esıme aldıkları pek hedıye sayılmıyo cunku parfumunden tras kopugune corabından camasırına kıyafetlerıne zaten heo ben alıyorum esımle bıtek ayakkabı pantolon alıyoruz nadıren dıgerlerınden alırız evdekı herkesın herseyınıben alıyorum yanı kendıme sıra gelınce yorulmus oluyorum :)
ınernetten hangı sıtelerden alısverıs yapıyosunu ben ebebek ve evım netten duzenlı alısverıs yapıyorum ozdılek toys shop sanalreyonum lımango bebekbezı net de alısverıs yaptıgım sıteler arasında

wuuu hediyeler verilmiş bileee ben napcama bana akıl verin
erkek kardeşimin doğum günü babam köyden yeni geldi onada bişi almalıyım eşimde var şeker hamurundan pasta yapmak istiyorum

kız ben netten alışveriş yapmayı kestim çok sapıtabiliyorum :)))))))))) ama en çok trendyolla limango dan alıyordum e bebek yakınyaa ben e ebbekten hiç sip vermedim hep direk gittimmm

2 farklı görüntü yansıtıyor

Eki Görüntüle 733225

ayy bu çok güzelmiş kaplumbağadandaaaaaa güzel buu

baktım oralara.kendim için yani:)) bide meydanda ykm nın hmn yanında bi dükkan vardı adını hatırlayamadım,oralardada,,yani ii bşy derseniz 200 kusur,,orta halli idare etsin dersen 150 cıvarından başlayan güya indirimli fiatlarla:))

hımm o zaman ben ayakkabıylan bi gömlek alamdaa o gözlüğü kendi kredi karıtına geçirsin:1::1::1::1::1::1:
gerçi bi ayakkabıda nerden baksan 150verciz de neyse yaww battım bu ay iyice üç hediyeee anammmm öbür ayda kardeşimn doğum günü kıs kardeşimn

wuuu hediyeler verilmiş bileee ben napcama bana akıl verin
erkek kardeşimin doğum günü babam köyden yeni geldi onada bişi almalıyım eşimde var şeker hamurundan pasta yapmak istiyorum

kız ben netten alışveriş yapmayı kestim çok sapıtabiliyorum :)))))))))) ama en çok trendyolla limango dan alıyordum e bebek yakınyaa ben e ebbekten hiç sip vermedim hep direk gittimmm

a
bende vazgecemıyorum netten alısverıs yapmaktan ama hakketen cok uygun oluyo ındırımlerınde ındırımı oluyo takıp edıyorum :) evım netten cok alısverıs yapıyorum malum yenı evıme doyamadım bende oraya cıcıler alıyorum bazen tabı sapıtıyorum bende ozaman sepetı doldurup bosaltıyorum gecıyoo :9::9::27:

bende vazgecemıyorum netten alısverıs yapmaktan ama hakketen cok uygun oluyo ındırımlerınde ındırımı oluyo takıp edıyorum :) evım netten cok alısverıs yapıyorum malum yenı evıme doyamadım bende oraya cıcıler alıyorum bazen tabı sapıtıyorum bende ozaman sepetı doldurup bosaltıyorum gecıyoo :9::9::27:

wuuuuuuuuuu bunu hiç düşünmemiştimm sepeti doldur boşaltt en azından hevesini alırsın tuuttumm bunu ahahha:1::1::1:
:1::1::1::1::1::1::1::1:aynen bende alıiim alıiiimmmm sonra sepetin yanına bakıomkii fiyat uçmulş allah allah ne aldımkiş benyyn falan oluyorum :9::9::9:

wuuuuuuuuuu bunu hiç düşünmemiştimm sepeti doldur boşaltt en azından hevesini alırsın tuuttumm bunu ahahha:1::1::1:
:1::1::1::1::1::1::1::1:aynen bende alıiim alıiiimmmm sonra sepetin yanına bakıomkii fiyat uçmulş allah allah ne aldımkiş benyyn falan oluyorum :9::9::9:

aynen bakıyorum ucmsum yakın zamandada alısverıs yaptıysam bosaltıyorum almıs gıbı tatmın oluyorum ıhtıyac dısına cıkıyorum demekkı alıskanlık gıbı bırsey oluyo bu ay almıyım bısey dedım ama yıne elım gıdıo :26::26::26::26:

Evet canımmm, interneten aldım. Cemre de çok sevdi. Onunla uyuyo. Işığı çok güzel.

Back