Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyyyhh geldim... Aman yaz geldi, benim İspanyollar coştu.. Her hafta yeni bir grup.. Onlarla ilgilencem diye rutin işlerimi aksatıyorum... Biz de yaptırmadık sünnet.. eşim çok korktu minicik pipiyi keserken zor olur cerraha zarar marar vermesin diye düşündü, ben de üstelemedim, eskiden herkes 7 yaşında olurdu Mert de o yaşta oluversin dedim.
ben hangi asiyi sorcaktim esime sorim bugun esime unuttum gitti tabi once azcik kus takilcam sonra sorabilirim
esvedaa seni bu saatte görmek ne güzellllll bizimki şimdiden hazırlanmış kapıya çıkmak içinn benm mesaide asıl evde başlıyoo yediye kadara eve giremiorum kızlarr
valla çok iyiymiş,bizim bakıcımız sadece burakla ilgileniyor birde onun ütüsünü yapıyor,yıkamasını bile akşamdan ben yıkayıp asıyorum,gündüz ütüsünü bakıcı teyzemiz yapıyor. yemekte genelde ben yapıyprum ama çok sıkışırsam onada yaptırıyorum burak için.temizlik falan yapmıyor 1.000 tl veriyorum aylık,ayrıca temizlik için kadın geliyor.
yokla bakalim nabzini annisin 3yas oncesi kres dusunmeyin derim ama trabzonda olsaniz oglusun kresine yollayin derdim
binlira bitek burak icin ha cok ya uyanikken utu yemek toz alma yapabilir uyurkende diger isleri bu arada nerde oturuyosunuz ankarada o abla ben ona cok dedim ben sana verim bu parayi beraber yapalim islerii die trabzona geldik ama aglardi tesekkur bile etmio die cocugu cok seviyodu
bence 2sene ara 9ayda hamileliik yeter yusuf 1e giderken abisi 4e gidicek gerci benim esim 2. cocugu istemedigi icin boyle oldu yoksa ben daha erken istiyodum
Meningokoksemi
çok kafamı kyurcalıyo sakın unutmayasın canım haydii öptümm
zefey bu ne ?ben bu aşıyı duymadım daha önce :26:
Kartopum senin bakıcı kaç aydır çalışıyor? Henüz zam vermedin mi?
Benimki 17 aydır bizde ve üçüncü zammını istedi, ocak ayında bi daha yapacakmışız. Bize başladığında dolmuşla geleceğini bildiği halde işi almak için ses etmedi, sonradan yol paramı verin dedi, geçn gün ev taşıdık diye aktarma yapıyormuş, aktarmada para kesiyorlar diye bi daha zam istedi. Bunu verirsem bi daha zam yapmam dedim, bu yaptığın zam değilki dolmuş parası, ocakta zam isterim dedi. Tey Allah'ım, çocuk ona alıştı düzenimizi bozmayalım diye sorun çıkartmıyayım diyorum ama sinir de burnuma geliyor. Bizimkinde ütü bile yok. Sadece Mert'le oyun oynuyor, benim pişirdiğim yemeği yediriyor. Şimdi 680 veriyorum, ocakta bi daha zam olacak. Antalya'da da fiyatlar çok uçmuş, en ucuz 700 liraya bakıyolarmış.. Sigorta yapan bile varmış güya, tabi bunu bizim bakıcı söylüyor.
Kartopum senin bakıcı kaç aydır çalışıyor? Henüz zam vermedin mi?
Benimki 17 aydır bizde ve üçüncü zammını istedi, ocak ayında bi daha yapacakmışız. Bize başladığında dolmuşla geleceğini bildiği halde işi almak için ses etmedi, sonradan yol paramı verin dedi, geçn gün ev taşıdık diye aktarma yapıyormuş, aktarmada para kesiyorlar diye bi daha zam istedi. Bunu verirsem bi daha zam yapmam dedim, bu yaptığın zam değilki dolmuş parası, ocakta zam isterim dedi. Tey Allah'ım, çocuk ona alıştı düzenimizi bozmayalım diye sorun çıkartmıyayım diyorum ama sinir de burnuma geliyor. Bizimkinde ütü bile yok. Sadece Mert'le oyun oynuyor, benim pişirdiğim yemeği yediriyor. Şimdi 680 veriyorum, ocakta bi daha zam olacak. Antalya'da da fiyatlar çok uçmuş, en ucuz 700 liraya bakıyolarmış.. Sigorta yapan bile varmış güya, tabi bunu bizim bakıcı söylüyor.
olaya atlamış gibi olcam ama bakıcı olayı hakşkaten sıkıntı yaa.. dönemin başında bende de bakıcı vardı, daha eslem yürümüyordu bile sadece çocuğun başında oturuyor iş güç yapmıyor ve benim yağtığım yemeği yediriyordu. 500 tl idi. defalarca çocukla ilgilenmiyorsun dedim kabul etmiyor haliyle. sömestr tatilinde tatil ücretimi de istiyorum deyince tartıştık ve ayırdık yolarımızı. ikinci dönem boyunca eşim gece çalışıp gündüz çocuğa bakmak zorunda kaldı. ama inanın o günden beri sadece 2 defa hasta oldu çocuk, o zamanlar gözü açık gitmiyordu yavrumun. seneye ne yapcaz bilmiyorum. kreş diyordum ama arkadaşlatr çok küçük oluyor yazık diyorlar bilemedim bende
olaya atlamış gibi olcam ama bakıcı olayı hakşkaten sıkıntı yaa.. dönemin başında bende de bakıcı vardı, daha eslem yürümüyordu bile sadece çocuğun başında oturuyor iş güç yapmıyor ve benim yağtığım yemeği yediriyordu. 500 tl idi. defalarca çocukla ilgilenmiyorsun dedim kabul etmiyor haliyle. sömestr tatilinde tatil ücretimi de istiyorum deyince tartıştık ve ayırdık yolarımızı. ikinci dönem boyunca eşim gece çalışıp gündüz çocuğa bakmak zorunda kaldı. ama inanın o günden beri sadece 2 defa hasta oldu çocuk, o zamanlar gözü açık gitmiyordu yavrumun. seneye ne yapcaz bilmiyorum. kreş diyordum ama arkadaşlatr çok küçük oluyor yazık diyorlar bilemedim bende
ben bayramlarda ,yılbaşında ,dogum gününde ,anneler gününde falan hep hediyesini alıyorum ,burağın ağzından not falan yazıyorum,biz seviyoruz kendisini,herhalde oda bizi seviyordur.inşallah böylede gider.
Çocuğu sevmesinden ilgisinden çok memnunum, Allah'ı var. Ama bu zırt pırt zam istemesi. Gerçekten eşimle konuşuyoruz, Ocak'ta iyi bi zam yapalım diyoruz ama bu 4 ayda bir zam istiyince bizim iyi niyetimizi süistimal ediyor. Ocak 2012'de 550 tl ile başladım, şimdi 680 tl oldu. Benim bildiğim yılda bir zam yapılır.
Sen nerde yaşıyorsun? kreşe ben uzak bakıyorum canım, bir kişinin 20 çocukla ilgilenmesiyle bire bir ilgilenmek farklı olur diye düşünüyorum.