2011 Ekim Anneleri

ne garip insanlar var ya. bencede çalıntı yaptı,öyle olmasa niye yorum yapıp sonra silsinki art niyet var işin içinde

Filiz'ce Lezzetler
pes diyorum başka bir şey demiyorum. bir insan görmeden hem tarifi hemde modelin aynısını nasıl yapar acaba,vahiymi geldi biryerlerden. modellerin yarısı yuvarlak yarısı kelebek hahahahahahahaha

sank dese sizin blogda gördüm hoşuma gitti bende yaptım incileri dökülecek. oğlunun 2 yaş doğumgünü için yapmış,dünde sitesine koymuş,ankaralı bir hatun.

kesin bizim ziyaretçilerdendir. haziran annelerinden olabilir , bizi buradan takip ederken blogu bulmuş,yada burada yazdığımız tarifden almış,başka hiçbir açıklaması yok.

bende hafiye gibiyim maşallah.

yüzsüz bide yazdığına bak ''cevaplarsan memnun olurum bende bloğuma ona göre yazim..kolay gelsin..''

evet tam bir yüzsüzlük örneği, madem kendinin tarifi sen kendin nasıl açtınsa hamurunu öyle yaz bloğunada, bence buda bir hırsızlık örneği,hatta kul hakkı.tarifi sizden aldım çok güzel olmuştu bende kendi bloğumda paylaştım dese anlayacağımda. neyse okuyorsa anlar yaptığını herhalde

blog kurma tamamen bı caba ve emek.zefey den gördük..insanlar blogunda paylaşır ve hatta blog adını bile verirki,hem haksızlık olmasın hemde bi tür dayanışmadır örneğidir bu..

hanımm hanımmm kendine gelllll

ne garip insanlar var ya. bencede çalıntı yaptı,öyle olmasa niye yorum yapıp sonra silsinki art niyet var işin içinde

yüzsüz bide yazdığına bak ''cevaplarsan memnun olurum bende bloğuma ona göre yazim..kolay gelsin..''

üff çok canım sıkıldıı yaa resmen emek hırsızlığı yazsaydıki bana tarifi çok beğendim deneyeceğim ne diyebilirdimki
iki tane bloğu var üzerine tıklayınca çıkıyoo biri filizce lezzetler biride filizcebutikpastakurabiyemi ne işte bu butik pasta kkurabiye olanına tıklayamıyorum davetli değilsiniz bloğa diyor bakın bakalım siz tıklayabiliyomusunuzz

ayrıyettennn bu tarifi kartopu kendinden bişiler katarakk yaptı bi nevi onun tarifi yaniii kendi yaptığı
nasıl aynı şeyi oda yapıp uydurabildi çok şaşkınım şuandaa
zaten bu bloglardan resim hırsızlığınada çok şahitt oldum ben bi resim farklı farklı sitelerde farklı tarifler adı altında geçiyor kimseye ve hiç bi tarife güvenemiyorsunuz sonra evde o tarifi yapıyorsunuz ki resimle alakasız bişi oluşuyo şunkü o tarif o resmin tarifi değil höhh beeeeeeee

hemde kartopunun dediği gibi nasıl oluyor hem yuvarlak kelebekli ve büyük kelebekk töbe töbeeeee okuyosan duyy beni hatunn

bari birebir aynını yaptı bide poşetleyede kurdaleyeydi yaw bizz sana bölemi öğrettik hıhhhh

şişhanenin oralar karışıkmıdır acaba akrabaları bi arıyayım

filiz baysal olarak geçen filizce lezzetler. blogunda zaten masanın üstünde kurabiyeler görülüyor canım,resmide var. neyse aman boşverin eğer tarifi direk kendi tarifi diye verirse oda kendi ayıbı,ama bu kadar şeyden sonra eğer burayı da okuyorsa herhalde tarifi bloguna koymaz artık diye düşünüyorum. takipte olalım bakalım koyacakmı?

ikinci bloğunu sizdemi tıklayamadınız neyse ne yaa gözümüzz üstündeeeee

kızlar merhaba, öncelikle düğünlerden başlayayım, çok güzel geçti, c.tesi erkenden tekirdağ'daydık ve 00.15 te ordana çıkıp 03.15 te evdeydik, 04.00 te yatıp 08.00 de kalktık, 14.00 e kadar çok rahattık ama sonrası tam bir koşuşturmaydı, akşam 23.00 düğün bitti ve kızımızı aldık, allah bekarlara hayırlı kısmetler nasip etsin,

bu arada dişimi özelde gösterdim ancak birini kurtarabiliriz dedi diğeri kurtarılamaz çekilmesi lazım dedi (lezyonlu 2 dişim var) geçici dolgu
cuma akşamı koydular bugün öğlen randevu aldım dişime başka yerde baktıracağım eğer onaylarlarsa 5 kaplama yapılacak

resimler çok çekildi ancak toplamam ve yayınlamam belki hafta sonu olur ona göre sonra resimleri paylaşırım,

resimler bekliyoruz cnm meraklaa
yaa bu devleti çok bekledin sen ondan gitgide çürüdü sanırım (( inşallah kurtarılır yaaaaa

sen gelemezsin o saate kadar

neyse watsuptan haberleşiriz artık metroyla gitcem gerçi ama bklım

möavi patiklerr kıss o dediğin işleri bitirdinmii hepp tütütüt maşallahha anowww lilililiil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…