2011 Ekim Anneleri

Kızlar nerelerdesiniz? Uğramıyonuz bugün...

Zefey mangalın başına dikmişsin oğlanı.. Dün biz de yaktık, levrek pişirdik. Çok güzel oluyor ızgara balık... Hem ev kokmuyor. Hem de açık havada, iyice acıkınca güzel gidiyor.

meloşcummmmm parmağımı bile kaldıramıyom zor yazıyom çalışmak istemimm bi uyuşuluk bi tembellik var bende anlamadımki havadanmı ne pazartesi sendromumu yaşıyorum yoksammmmmm
aynı mayışıklıkta olan yokmiiiiiii

yazını okurken ben yoruldum cvnm yaaaa bu ne jız bune enerjiiii boşver napalım temizlik beklesin diycemde insanın içi rahat etmiyoki kurtlu gibi oraya buraya sarıyoo
inşallah astım değildir annesi yaa çok minikler dahaaaaa

avonun mavi banyo köpüğü yok beyazda yok krem ve su rengi var manolyalı bide duş jellerine bakim bakimmm şişenin içine koymalık

sıvı sabunda olabilir,bence önce şişeye ve çiçeklerin rengine karar verelim,sonra içini hallederiz diye düşünüyorum

ivett haklısınn çiçeğin tonunaa kurdalenin renginee göreeee katalogu karıştırırken geldi şimdi aklımaa

Ayy ben bu çocukların kınalıklarınıı sünnetliklerinii vede nikah şekerlerini tahmin edemiyorum heralde o zamana kadarda sıyırırızz ince ince araştırıpppppp en güzelini bulana dek

ivett haklısınn çiçeğin tonunaa kurdalenin renginee göreeee katalogu karıştırırken geldi şimdi aklımaa

Allah Allah ne yapıyonuz siz?... Konunun başını bilmeyince bunlardan bişey anlaşılmıyor.. Şişelere şampuan mı koycaksınız doğum gününde dağıtmak için?

allah allah ne yapıyonuz siz?... Konunun başını bilmeyince bunlardan bişey anlaşılmıyor.. şişelere şampuan mı koycaksınız doğum gününde dağıtmak için?

Ahahah ivett haydi çıktım beynn iyi akşamalr kızlarr bugn babam köyden gelcek efecik çok özlemiş olmalı tepkilerini çok merak ediyoreeeeeeeeeee

oluyorum ya bıldıgın oluyorum en sınır oldugumda esımın ne yapıyosunkı demesı hıc oturmuyorum goruyo ben canım yoruluyosun demesını beklerken ne yapıyosun dıyor sayıncada nefes aldınmı onuda say dıo
yarın temızlık yapıcam yusuf uyurken bugunden tarhana yesıl fasulye pılavım var yarında kavurma yaparım ınsallah 11 oldumu ıslerım bıtmıs olur beynım yoruldu cok kosusturdum bu ara
umarım deıldır canım esım tarafında astım cok
merasımımıze az kaldı sızlerde yasarsınız ınsallah bu guzel duyguyu heycanla beklıyorum 22 sını
cok hamaratsınız kızlar ya hıc ozenmıyorum ozenmeye bıle usenıorum cunku ben yemek yapmaya usenırken sız neler neler yapıyosunuz
benım 2 oglumda bebekken sunnet oldu sızler buyuyunce yapcaksınız sanırım neler yaparsınız neler artık
cok yazasım var ama ne yazım bılmıorum en ıısı yatıyım sabah erken kalkıp temızlık yapıcam ıyyı geceler ısım bıtınce gelırım sabah

mavipatikler bende oğlumu 10 günlüktü yaptırdım sünnet ama allah nasip ederse zamanı gelince sünne düğününü de yapmayı düşünüyorum. bakalım kısmet tabi

bence de sünnet düğünsüz olmaz . çok iyi yapmışsın bebekken halletmişin. benim de oğlum olsa öyle yapardım

şu mantarlı şişeler için eminönüne mi bakıcaz ? ben sticker yapan bir yer biliyorum . diş buğdayında yaptırmıştım etiket . sitelerini inceledim yeni ürünleri var . şişelere bi sticker bir de kurdele çok güzel olur .

bence de sünnet düğünsüz olmaz . çok iyi yapmışsın bebekken halletmişin. benim de oğlum olsa öyle yapardım

aslında ben çok istemedim ama eşim isteyince hadi bu seferde onun gönlü olsun dedim. kendi doktorumda ya 1 yaşına kadar yaptırın yada 6 yaşına kadar beklersiniz deyince göbeği düşer düşmez yaptırdık. İyikide yaptırmışız çok rahatlık oldu valla. şimdi herkese tavsiye ediyorum,doğar doğmaz çok geçikmeden yaptırın diye,bebek içinde en iyisi acı falanda hissetmiyorlarmış ilk 1 ay içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…