2011 Ekim Anneleri

ayyy yavrum mikropmu kaptı acaba yaaaaa kesin kan tahlili yaparlar üzüldüm şimdi dönünce yaz çok meraklandım şimdi inşallah bişi çıkmaz

hadiya bende işte kararsız kaldım ayrı kalmak istemiom bi yandandaa bi yere gidince alıp başını gidiyo oraya burayaa burnumdan gelio bilemedimmmm aslında kreş gezisinde beklki kreşteki çocuklara sarardı Yusuf rahat ederdin gibime gelio ama bilmiomki her çocuk farklı bizimki kendinden büyüklerle daha iyi oynuyoo

grip oldum, ağız burun boğaz hepsi fenaa
iyi tatiller şimdiden herkese...

tüü eliften bulaştı bencede hemen zencefil bal karabiber iç yada işyeri hekimşne ordanda kocişe sıçramasınn çabucak atlatırsnız inşallah..

sepeti ancakki atletle kaplaya bildimm PPPPPPPPP devamı öğlen arasına kalıoo :)

eşinle birlikte gitmiyormusun pikniğe zefey, bence götür efeyi,pikniğe bebeler gitmezmi kızım tam onalara göre. gitsin eğlensin cocuk ben senin yerinde olsam götürürüm en azından. benimde bugun akşam elemanlarla bilanço yemeğimiz var, müzikli bir yere gideceğiz dolayısı ile burağı getiremiyorum,bakıcısı bakacak 9 a kadar evinde sonra eşim gidip alacak. eğer normal bir yemek olsaydı ben götürürdüm. gerçi ben her gittiğim yere götürüyorum burağı. her ortama alışsın diye

yuok yok bende götürüyorum genelde ama bu sefer rahat edem dedim bu seferde zati çocuun bi haftasonusu var bizimle vakit geçirmek için diyorum neden ayrı kalsın bendenn ahh ahhhh çalışan annelerin ortak derdi mi bu nee hep vicdan muhasebelerindeyimm

belki gelirim öğlen sana sepet görmeye

gel gelllllll 12:30 da yapmaya başlıycammm geç kalmaa buçuğa kadar yemek yerimmmm buçukta başlarım zati beş dakkalık işi var

Cemre de bana yokmuşum gibi davranıyo. Neden acaba küsüyor mu ki benimle? Emerken koşup boynuma sarılıyordu. hiç bırakmıyordu beni:)

hele bi yarın olsun uyuyciiimm hepppppp inşallahhhhhhhhhhh tak etti canıma uykusuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…