2011 Ekim Anneleri

Hahahaha.. Böyle şeyleri unutmam da malların fiyatını, stok durumunu, geminin ne zaman geleceğini unuturum:26::26::26: Haha bazen peşin ödemesini unutuyorum da son günü mal kapıya dayanıyor öyle yapıyorum..

evet evet ana sayfada varmış,tatlılar kısmında ondan göremedim,ama birçok tatlı yok zaten . çok yavaşsın zeyneppppppppp

yaa kocişime diyorum bi el att anlamadığım bi çok şey varr iyi bir bloger değilimayydeba sennde blogun var sen bilirsin belki sayfalar kısmına mesela tatlılar kısmına bi tatlı eklesem birbirinin devamı olarak çıkıyo yani ayrı tarif şeklinde yapamıyoruım bilemedim şimdi bide benim hotmailden üyem olamazmı sadecee gmailmi olması gerekk son bi sorumda yapılan yorumlar herkesde çarçaf gibi çıkıyoda neden benimki gizli çıkıyooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok dolmuşum

Yaww bişi söliciymmde utaniymm benim oğluş altını açınca pipisine saldırıyo hep kopartçak gibi çekiyo acımıymii acep

cok guzele benzıyo blog vakıtım olunca ıncelıycem bende oyle becerı yok malesef sızınkılere bakarım ancak :)))
valla dedıgım gıbı sızın hafızalar super ben herseyı unutuyorum nese kalkmassam pc basından yusuf uyancak ve ısler kalkcak gorusuz kıslar

zeynep bloğun çok güzel olmuş kızz bayıldım o çarşaf böreğine tırtıl kurabiyelerine maşallahın var yemin ederim...

zeynep bloğun çok güzel olmuş kızz bayıldım o çarşaf böreğine tırtıl kurabiyelerine maşallahın var yemin ederim...

SAOL CANMMM BENDE SENİ TAKDİR ETTİMM VALLA SIRACIN KIYAFETLERİNİ VERMİŞSSİNN İSTERDİM ÇOK GÜZEL Bİ DAVRANIŞŞ ÇOK DÜŞÜNCELİSİN ALLAH KABUL ETSİN NİYE YANLIŞ ANLAŞILSIN
VALLA KIZ KIYAFETİ OLSA BEN İSTERDİM ANNEMİN AMCASININ KIZININ ÇOCUĞU DOĞDU HİÇDE DURUMLARI YOKK BURDAN BİRİNDEN BEŞİK ALDIM ONA VERCEM ŞİMDİ SEVİNDİ ÇOK BÖLE YARDIMLAŞMALAR GÜZEL ESKİSİ GİBİ KALMADI BU TARZ YARDIMLAŞMALAR TAKDİR ETTİM SENİİ
BİDE SANA NE SORCAM HANİ ELMALI BARDAK BASTIĞIMIZ Bİ ÇOK GZEL Bİ KURABİYE GİBİ ELMALI Bİ TATLI VARDIYAA ONUDA KOYYAIM DİYORUM TARİFİNİ HATIRLIYOMUSUN CNM YAA AKLIMA GELDİİ

erkek milleti işte,beşikden yatağa hep aynı demek kzm onların canı tatlıdırrr, merak etmeee.acısa cekmezzzz

AHAHAHAH

Yaww bişi söliciymmde utaniymm benim oğluş altını açınca pipisine saldırıyo hep kopartçak gibi çekiyo acımıymii acep
Zaten kalpleri orda atıyorya.. Acımıyordur, benimki sündürmüyor ama altını atınca hemen dokunuyor..
erkek milleti işte,beşikden yatağa hep aynı demek kzm onların canı tatlıdırrr, merak etmeee.acısa cekmezzzz
Allah da seni güldürsün... Komik şey.. Ben mantıklı bi açıklama düşünüyom neden acaba diye:44:, sen hemen espriyi yapıştırıyon, sen çok yaşa stand up'çı seni.

bu bu cadının herşeyii böleeee anammm

ah arkadaşım o kadar çok ihtiyacı olan insan var ki içimden geleni yaptım inşallah böyle de devam edicem elimden geldiği kadarıyla kız kıyafeti de bulursam şöyle temiz güzel sana da haber veririm inşallah allah razı olsun senden de...
bir zamanlar ne modaydı o tarif yaa elmaları alta dizip üstüne bisküvi diziyolardı falan ama ben yapmadım hatırlamıyorum tarifi gruptayasan sorsana oraya bir bilen çıkar mutlaka bulamazsan ben de araştırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…