bugün senin tarifin çok tıklanmış şehr,iye salatasıyla senn zencefillin özellikle azerbaycandann çok tıktıklammışlar seni :)Azari gardaşlarımdaa akın ediyo malezyadan sonra
zefey,
haylayflı pastayı koymamışsın bloğa
bende diyorum ikidebir kim dürtüyo beni :26::26:
aaa koydum ana sayfada üçüncü tarifte var ama tatlılar kısmına koyamadım daha fırsat olmadı anasayfasda duruyorrrrrr
evet evet ana sayfada varmış,tatlılar kısmında ondan göremedim,ama birçok tatlı yok zaten . çok yavaşsın zeyneppppppppp
hanzadeydi galiba o
hard disk ti o ayteninş bende yanlış hatırlamıyorumdur
nasıl daldım konuya yaa
Yaww bişi söliciymmde utaniymm benim oğluş altını açınca pipisine saldırıyo hep kopartçak gibi çekiyo acımıymii acep
Yaww bişi söliciymmde utaniymm benim oğluş altını açınca pipisine saldırıyo hep kopartçak gibi çekiyo acımıymii acep
zeynep bloğun çok güzel olmuş kızz bayıldım o çarşaf böreğine tırtıl kurabiyelerine maşallahın var yemin ederim...
erkek milleti işte,beşikden yatağa hep aynı demekkzm onların canı tatlıdırrr, merak etmeee.acısa cekmezzzz
Zaten kalpleri orda atıyorya.. Acımıyordur, benimki sündürmüyor ama altını atınca hemen dokunuyor..Yaww bişi söliciymmde utaniymm benim oğluş altını açınca pipisine saldırıyo hep kopartçak gibi çekiyo acımıymii acep
erkek milleti işte,beşikden yatağa hep aynı demekkzm onların canı tatlıdırrr, merak etmeee.acısa cekmezzzz
erkek milleti işte,beşikden yatağa hep aynı demekKzm onların canı tatlıdırrr, merak etmeee.acısa cekmezzzz
zaten kalpleri orda atıyorya.. Acımıyordur, benimki sündürmüyor ama altını atınca hemen dokunuyor..
allah da seni güldürsün... Komik şey.. Ben mantıklı bi açıklama düşünüyom neden acaba diye:44:, sen hemen espriyi yapıştırıyon, sen çok yaşa stand up'çı seni.
SAOL CANMMM BENDE SENİ TAKDİR ETTİMM VALLA SIRACIN KIYAFETLERİNİ VERMİŞSSİNN İSTERDİM ÇOK GÜZEL Bİ DAVRANIŞŞ ÇOK DÜŞÜNCELİSİN ALLAH KABUL ETSİN NİYE YANLIŞ ANLAŞILSIN
VALLA KIZ KIYAFETİ OLSA BEN İSTERDİM ANNEMİN AMCASININ KIZININ ÇOCUĞU DOĞDU HİÇDE DURUMLARI YOKK BURDAN BİRİNDEN BEŞİK ALDIM ONA VERCEM ŞİMDİ SEVİNDİ ÇOK BÖLE YARDIMLAŞMALAR GÜZEL ESKİSİ GİBİ KALMADI BU TARZ YARDIMLAŞMALAR TAKDİR ETTİM SENİİ
BİDE SANA NE SORCAM HANİ ELMALI BARDAK BASTIĞIMIZ Bİ ÇOK GZEL Bİ KURABİYE GİBİ ELMALI Bİ TATLI VARDIYAA ONUDA KOYYAIM DİYORUM TARİFİNİ HATIRLIYOMUSUN CNM YAA AKLIMA GELDİİ
bu bu cadının herşeyii böleeee anammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?