• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

yaaaaaa neymişşş demekkkk:32::32::32::32::32:

arama mototrn da hep kk cıkıyo ozel seylerde paylasıyoruz onun ıcı haklısın tatlımmm :30:

kartopuuuu sende alıntıdan bılgılerımı sılermısınnnn

Son düzenleme:
:9: dogru aslında dedıkoduda yapıoruz zaman zaman aman onemlı deıl gore gorsun :)) yapmasınlardankonusmayalım dımı :20:
gercı arama motorunda dırek cıkıo kk sılsemı ısmımı desıfre olmasammı :))

bendee eşimn ailesinden bi kız olkuyo dedikodu yapcak diye korkimmmmmmm çenemide tutamiimmmm:1:

benım okıycak bırı yokta bazen cok ozel seyler paylasılıyo mesela nısan geldı akıntı geldı vs dıoduk yada ozel sorunları ozaman ısmımı yazmıodum unutmuusum herkes okuyo bunları erkeklerde onun ıcın ısım olmaması daha ıyı olucak senın alıntındada ısmım var arka sayfada sılebılırmısın canım

tamamen sildim alıntıyı canım

ok canım arama mototund hersey cıkıo gırıs yapılmadan okunuyo aslında bu ıyı bırsey deıl erkeklerde goruyo guya erkek uye kabul edılmıyo ama aynı kapıo cıkıo
yusufu uuyandırdım zorda tv ızlıo :38:

paranoyak oldum ıyıce sızınde muhabbetınızı boldum sız devam edın :9:

ok canım arama mototund hersey cıkıo gırıs yapılmadan okunuyo aslında bu ıyı bırsey deıl erkeklerde goruyo guya erkek uye kabul edılmıyo ama aynı kapıo cıkıo
yusufu uuyandırdım zorda tv ızlıo :38:

Soyadını bilmedikleri için sorun olmaz... Koca Türkiyede 26,5 yaşında:3: ve senin isminde birçok insan vardır.

haklisin tatlim :D yusuf uyanir uyanmaz pc yi halletti telden girdim bende pc onarolio yazio
yusufu yikadim mis oldu kahvalti icin 1 2saat beklioyoruz azcik yiyo ozaman
tatlim pek bisi yazmamistim birsey kacirmadin:D

Son düzenleme:
maşallahh kızzzz 26,5 yaşında ve iki öçocuk anasıı tütütütü maşallahh hemde:nazar::nazar::nazar:

bu topiğin en küçüğü fantasy diye bi arkadaştı oda daha takılmiyy 90lıydı galiba

hadı ya 90 annıs var dı demek sen daha 26.5 olmamısın ya du bakem ben eylul 29 da 27 olcam bucuk dıorum hala ama son gune kadar 27 olmıycam :))

30 olan arkidişlerimm duygularınızı alabilrmiym sizede oldumuu bu bnm yaşadığım şey:21::21::21::21:

Zefeycim , ben 30 yaşında anne oldum şimdi 32 yaşındayım.
bence en güzel yaşlar 30 lu yaşlar . depresyona falan girilmiyor merak etme . en azından ben girmedim :34:

hayırlısıyla 2.çocuğu düşünmeye başladığın zaman 30 yaşına denk getir bence ilkinden çok daha farklı olacaktır .
benim de 3 senem kaldı 35 e kadar yolu var 2.bebek için .

Back