Günaydın hayırlı sabahlar herkese kandiliniz mübarek olsu dualarıız kabul olsu inşallah..
merhaba canım seni tekrar görmek ne güzel siraç iyi ama çok yaramaz düz duvara tırmanan çocuklardan çok yoruyo bizi ama çok tatlı teyzesi
siraçın bazı kıyafetlerini saklıyorum yani özel bir yerden hediye gelenleri fala belki ikinci yi yaparsam diye ama sen artık verirsin çünkü 3. yü düşünmezsin heralde değil mi?
çok çabuk boy atıyorlar çocuklar merak etme eminim yusufta kısa kalmaz
trabzona gitmişsin üzüldüm ama yinede dönüşün buraya olur inşallah sizin binanın önünden geçtikçe bende diyordum mavipatiklerin bana mercimek çorbası sözü vardı gitsem de içsem demekki gelsem seni bulamayacakmışım
ben de eski oturduğum yerden taşındım bilmiyorum haberin var mıydı bir kaç sokak yukarda bim in olduğu binadan ev aldım işallah se de bir an önce gelirsin yuvana...
günaydın zeyep çok şaşırdım kız bize saatlik imza çıkardılar eyleme falan gitmeyelim diye sigara molasına bile 10 dakikada fazla göndermiyorlar sizi de taksime götürüyolar he
çok geçmiş olsun biz de aynı sıkıntıları çekiyoruz doktor bize dedi ki bu hastalık soğuktan üşütmekten çok mikrop taşıyan dışardan gelen biriden gelmiş doğru da söyledi bir arkadaşı bebeği hastaydı siraç onu emziğini çekip kendi ağzına aldı ondan sonra hasta oldu