• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

ah arkadaşım o kadar çok ihtiyacı olan insan var ki içimden geleni yaptım inşallah böyle de devam edicem elimden geldiği kadarıyla kız kıyafeti de bulursam şöyle temiz güzel sana da haber veririm inşallah allah razı olsun senden de...
bir zamanlar ne modaydı o tarif yaa elmaları alta dizip üstüne bisküvi diziyolardı falan ama ben yapmadım hatırlamıyorum tarifi gruptayasan sorsana oraya bir bilen çıkar mutlaka bulamazsan ben de araştırırım

AYY ÇOK SEVİNİRR YA ELİNE GEÇERSEE VALLA SEVABA GİRERSİN İŞTE YENİ DOĞDU 1 AYLIK FALAN

KISS YAPMAYAN KALMAMIŞTI DİYE HATIRLIYORUM AMA SEN NASIL KAÇIRIRSIN:1::1::1: HER SAAT BİRİ YAPIP RESİM PAYLAŞIYODUU :ppppp YADA DİOMKİ ESKİ GRUP VARYA ÜYEYİZ AMA KİMSE YAZMIYO ORDA RESİM ARAŞTIRSAM ÇIKAR BİYERLERDENNN

ah arkadaşım o kadar çok ihtiyacı olan insan var ki içimden geleni yaptım inşallah böyle de devam edicem elimden geldiği kadarıyla kız kıyafeti de bulursam şöyle temiz güzel sana da haber veririm inşallah allah razı olsun senden de...
Bir zamanlar ne modaydı o tarif yaa elmaları alta dizip üstüne bisküvi diziyolardı falan ama ben yapmadım hatırlamıyorum tarifi gruptayasan sorsana oraya bir bilen çıkar mutlaka bulamazsan ben de araştırırım

nasılmış o tarif internetten bakalım? Herkes gruptan çıktı galiba leyna?????

çok güzel kartopu böle elmalı içi görüntüsüde harikaydı dur ben bi gruba girip resimlere bakimmm
hayat paylaşınca güzellllll :1:

Malzemeler
20 adet petibör bisküvi
2-3 adet elma
1 su bardağı ceviz
1 çay kaşığı tarçın
1 çorba kaşığı kuş üzümü
2 yumurta
1 çay bardağı toz şeker
1 su bardağı (bir parmak eksik) un
1 paket kabartma tozu

Üzeri için
Pudra şekeri
Toz Antep fıstığı

Yapılışı
Mini fırın tepsisine tek sıra bisküvileri dizin. Üzerin ay şeklinde doğradığınız elmaları dizin. İri dövülmüş ceviz, tarçın ve kuş üzümünü elmaların üzerine serpin. Yumurta ve şekeri çırpın. Un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın. Karışımı tepsinin üzerini kaplayacak şekilde gezdirin. 170 derece fırında 30 dakika pişirin. Ilınınca su bardağı ve kurabiye kalıbı ile daire şeklinde kesin. (dilerseniz bıçakla kare şeklinde de kesebilirsiniz) Üzerine pudra şekeri ve toz Antep fıstığı kaplayın..
afiyet olsun…

Son düzenleme:
AYY ÇOK SEVİNİRR YA ELİNE GEÇERSEE VALLA SEVABA GİRERSİN İŞTE YENİ DOĞDU 1 AYLIK FALAN

KISS YAPMAYAN KALMAMIŞTI DİYE HATIRLIYORUM AMA SEN NASIL KAÇIRIRSIN:1::1::1: HER SAAT BİRİ YAPIP RESİM PAYLAŞIYODUU :ppppp YADA DİOMKİ ESKİ GRUP VARYA ÜYEYİZ AMA KİMSE YAZMIYO ORDA RESİM ARAŞTIRSAM ÇIKAR BİYERLERDENNN
dur dur arama kısmına elma bisküvi falan yaz öyle daha kolay bulursun silinmediyse tabii
ben nasıl eksik kaldım da yapmadım bilemedim şimdi

nasılmış o tarif internetten bakalım? Herkes gruptan çıktı galiba leyna?????

aa çok güzel bişeydi yaa ban benim de canım istedi..
en eski grup durduruldu orda artık paylaşım yok yeni grup açıldı ordan devam ediliyor

dur dur arama kısmına elma bisküvi falan yaz öyle daha kolay bulursun silinmediyse tabii
ben nasıl eksik kaldım da yapmadım bilemedim şimdi

aa çok güzel bişeydi yaa ban benim de canım istedi..
En eski grup durduruldu orda artık paylaşım yok yeni grup açıldı ordan devam ediliyor

bukldum buldumm eski gruptan edanınkinii hatta duygudaa sobadaa yapmışş vayy bee maşllah hamarat haturnlarr

Iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzereeeeeeee bakalım bu gecede uyumayacakmı bu efe diyomkiş gidince bi okusam nazarmı aldı bu çocuk gripmi niy e uyumuyoooooo
görüşürüzzzzzz:3::3::3:

Eklentiler

• $MOBILY~1.JPG
    $MOBILY~1.JPG
    37,2 KB · Görüntüleme: 49
kartopuuuş, şahidimsinn. Habu zefeyyy nasıl kaşınıooo gör bakk.sonra dediydim demeee...topikde sarcak birini arıoooo:33::33::33:

böööö kaçtım ben watsapdan defterini dürerim artık :33::33::33::33::33::33::33::33:

Elif kızım inşallah hasta değildirr annesii haydi kaçarrr byyyyy

Iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzereeeeeeee bakalım bu gecede uyumayacakmı bu efe diyomkiş gidince bi okusam nazarmı aldı bu çocuk gripmi niy e uyumuyoooooo
görüşürüzzzzzz:3::3::3:

7 Felak, 7 Nas, 7 Ehad oku.. Sürekli oku. Şimdi yolda giderken oku ve dua et.

leynacim nasilsin ankara nasil burnumda tutuyo
sirac nasil cicilerini vermissin ben buyugunkunu saklamistim yusufunkileri veriyorum ahmetinkileri yusufa sakliyorum yine arada veriorum ama cogu duruyo allah kabul etsin boylar ne alemde bu arada yusyf kisa gelio. bana

meraba arkadaşlar,
mavipatikler de gelince hakkaten kendimi bi garip hissettim ya, normalde olsa insanlar tanımadığı insanlarla nasıl bu kadar muhabbet edebiliyor diye yadırgardım ama buraya çok alışmışım.bilgisayarı açar açmaz önce açtığım 2. site oldu artık. ama sohbet saatlerinize yetişemiyorum :( heeeyyy gidi günler, gerçekten daha dün gibi hamilelik hallerimiz.
gördüğüm kadarıyla bebişlerin sıkıntıları bu ara pek arttı. eslem de aynı 2 gecedir sabaha kadar hayır anne hayır diye ağlıyor. bir türlü uykuya dalamıyor. azı dişi çıkıyor diye düşünüyorum ama bilemedim de iyice. :26:
inş. bu gece hepimiz için huzurlu bir gece olur. yarında kandil ya oruç mu tutsak diyodum ya hiç cesaretim yok ama inş. tutarım şeytanı yenip.
hepimizin şimdiden kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar. iyi geceler.

Back