tavuk sevmiim ya,tad yok. Bide bnm fırın ağır,geç pişiriooo
şey yapsam etsote -sütlü patatespüre-pilav-cacık (eti ve püreyi akşamdan yapsam,pilavıda yarın yapsam olıur hralde..
Püreyi yaparken patatesleri direkt sütte kaynatarak yapınca çok lezzetli oluyor. Bu şekilde yapmanı şiddetle öneririm. Patatesleri soy gelişigüzel dörde beşe böl, üstünü kapatacak kadar sütle birlikte küçük ocakta pişmeye bırak. tuz koyma süt kesilebilir. ağzı açık kaynat ki süt taşmasın. patatesler yumuşadıktan sonra sütünü ayrı birkaba boşalt, zaten azıcık bişey kalıyor, patetesleri blendırda ez baktın çok koyu kıvam oldu o zaman sütü koyarsın, tabi tereyağ ve tuzunu da bu aşamada koyuyorsun. Ben de yapam bari akşam, eşim çok seviyor.
aslında su sneın pataeslı rendelı bi kebabın vardı ya o aklıma geldi ama,kızartmayla uğramasamam diye vazgectim..hımmm bu sefer senın dediğin gbi yapam,en son tuz karabiber koyam.bn az kasarda rendeliiimm.güzel oluoo ölee...
Eki Görüntüle 724474 Eki Görüntüle 724475 Eki Görüntüle 724476
sevozy cann al biraz istek gelsin bacımmmmm
bnce onu ne kebabıydı ya adını cıkartamıom onu bloga koyy zefeyy..
tremisu yerine bu sefer bunu yap.
ben bu tatlıyı üniverditeye giderken çok yapardım. ama ben muz koymazdım. birde üstünün çikolata sosunuda evde kendim yapardım çikolata eriterek. çok güzel bir pastadır istersen bir dene
çökertmeydi galiba ?????????
bnce onu ne kebabıydı ya adını cıkartamıom onu bloga koyy zefeyy..
çökertmeydi galiba ?????????
ayy bi yapamadım ben onudaa
Ablam kendi kızartma yapmıyor evinde, ne zaman bize gelse, çökertme kababı yapsana diyor:) Fritözünden memnun musun? Babalar günü yaklaşıyor, ne alcan eşine?
Evet canlar çökertme kebabı.. Ben de haftaya falan yemeğe eşimin müdürünü ve iş arkadaşlarını davet etmek istiyorum, birisine çökertme kebabı, brisine de tavuk dolması yapmayı planlıyorum. İkisi de ağır yemek. güzel olur mu?
evet muz zaten evde yokdu.muzsuz bı yapam.ama eşim yokken yapmam lazım yoksa,başımın etini yer,onu yapana kdr tiremısu yapaydın dieee
ayy fritözden çok memnunum yaa iyiki almışş geçennde sana ekmek kızartma makinası alcam falan dedim inat olsun diyee bana didikii askım evde varya ekmek kızartma makinası ne alacaz bizz yaaaaa babalar günündee böle değişük bişi olsunkii görsünnnnnn
bu da hediyelık uygun ve guzelll..ama anlık tabii ,hatıralık dğeill..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?