• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

kızlar ben birazdan çıkmaya hazırlanacağım,
şimdiden güzel bir akşam diliyorum,

bu arada yarın cemre'mi işyerine getireceğim
eski müdürümü ziyarete gideceğiz,
bakalım cemre hanım yeni işyerimde ne yapacak:1:

benden uzun yaşayacaksın,

çok pis aklıma koydum
ben cemre'leri tanıştıracağım,
nasıl bilmiyorum ama bu hafta belki fırsatını bulursam tanıştıracağım
olmazsa evinin önüne gideceğim:1::1:

ay sizde bi buluşamadınız yaaaaaaaaaa ben senden önce buluşcam en sonundaa forum istanbula gidicez yakın zamanda arcemeği oraya çağırcimmmmm

ben de senden farklı değilim yani . oraya gidince herşeyi alasım geliyor . listenin dışına çıkılıyor mutlaka . ne çok dükkana girip çıkmıştım geçen sene . havuzlu han , şark han , kurukahvecinin sokağı ve oraya çıkan tüm sokaklar .

o zaman biri aydebaylan beni durdurrsuuuuuuuuuuuuuunnnn lililililili:52::52::52::52::52:

iyi akşamlar kızlar bende yavaştan çıkıyoreeeeeeeee
oğluşum yavruşum minnaımmm tepeüstüğünden alıca servistekilere ne oyunlar yapıcik bakalım
görüşmek üzereeeeeeee

benim pis bi huyum var . kafama taktığım şeyi yapıcam mutlaka . olmazsa olmaz . ne yapıp edip alıcam , yapıcam . beğendiysem bitmiştir geçmiş olsun .

günasaydın kızlar mrdmnysmn nin yolladıüı vıchy 50 faktör güzneş kremi çakma değildir dimi değilse biri benle ortak alsın lüttfenn 15 tl ye geliyor çnküüüüüüü

kızlar birde trukid diye bir güneş kremi var bebeler ve cocuklar için. onuda çok metediyorlar,bir araştırın isterseniz. unnado da sık sık inidirme giriyor kendileri :1:

mkızlar bugün değil bigünnn hatta benm hastane diye çıktığım bigün hastane işlerimiş halletceim zamana denk getiririz hazirazn sonu gibii kartopu sen tatilde olmada aman :1::1:

turkıd hiç duymamıştımmbakarımmm acaba amwayınkini kullansam nolur efeye bitkiselyaa yada arkonun 50 faktörünü çünkü amway en fazlası 30 faktör

aaa oynattınmı burağın ilgisini çektimi eşleştrimeler falan ekranında büyükya sevmiştirrrr

turkıd hiç duymamıştımmbakarımmm acaba amwayınkini kullansam nolur efeye bitkiselyaa yada arkonun 50 faktörünü çünkü amway en fazlası 30 faktör

aaa oynattınmı burağın ilgisini çektimi eşleştrimeler falan ekranında büyükya sevmiştirrrr

Neden güneş kremi kullanıyorsunuz kızlar? Çok güneşe maruz kalıyor mu ki çocuklar? Güneş ışınlarına da ihtiyacı var cildimizin. Bizim doktor önermiyor güneş kremi, ben geçen sene hiç kullanmadım. Denize de hep güneşin yakmayacağı saatlerde gitmiştik ihtiyaç duymadım.

Back